IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 2 Post By VuRguN
  • 1 Post By Siyahizm


 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2021, 11:11   #1
Standart Alanyaspor maçı sonrası ailesi tehdit edilen Marcao patladı: Bunu kabul etmiyorum

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Marcao, Alanyaspor maçı sonrası çarpıcı bir paylaşım yaptı. Maçta bir penaltı yaptıran Marcao'ya gelen tepkiler sonrası yıldız oyuncu sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ailesinin tehdit edildiğini söyleyen Marcao, bunu asla kabul edemeyeceğini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor'a 3-2 yenilen Galatasaray, turnuvaya veda ederken maç sonunda Marcao'nun yaptığı paylaşım gündeme oturdu.

24 yaşındaki Brezilyalı savunmacı iyi bir performans göstermediği maçtan sonra , taraftarların sosyal medyada ailesine gösterdiği tepkiye karşılık verdi.

Maçta yaptığı hatalar nedeniyle özür dileyen Marcao, "Benim hatalarım nedeniyle ailemin tehdit edilmesini kabul edemem. Aileme saygı duymanızı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Marcao'nun paylaşımının tamamı;

"Bugün hepimiz için kolay bir gün değildi. Bu formaya çok saygı duyuyorum ve bugüne kadar Galatasaray'ı ve taraftarları onurlandırmak için sahada ve dışında her şeyimi verdim.

Tüm bu nedenlerden dolayı maçtaki penaltı nedeniyle özür dilemem gerektiğini düşünüyorum. Bu kulübü savunan herkes, her zaman en iyiyi elde etmek için elinden geleni yapıyor ve beni tanıyanlar, kendimi suçladığımı biliyorlar..."

"BAZI ŞEYLERİ NETLEŞTİRMEMİZ GEREKİYOR"

Bugün olanlar kesinlikle daha fazla çalışmam için beni motive edecek ancak burada bazı şeyleri netleştirmemiz gerekiyor. Benim tarafımdan yapılan bir hata nedeniyle ailemi tehdit edilmesini ve kırılmasını kabul etmiyorum.

Olayları karıştırmamızı ve sahada olan bir hatayı aileme aktarmanızı istemem. Tüm taraftarlara saygı duyduğum gibi, sizden de aileme saygı duymanızı istiyorum."

Alinti
________________

SimSiyah Kaderimin BEMBEYAZ UMUDUSUN..!!!
[SIGPIC] [/SIGPIC]

Konu VuRguN tarafından (11 Şubat 2021 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 11 Şubat 2021, 11:46   #2
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Futbolda hata her zaman vardır kasıt yoksa mesele değil. Böyle bir durumda sporcuya küfürler savurmak en hafif söylemle terbiyesizliktir. Hata yapmak insana mahsus bir durumdur... Her zaman olabilir. Bu durumda küfür edenlerin Galatasaray camiasına ait kişiler olduğuna inanmıyorum. Bu tür davranışların takımın motivasyonunu düşürmek için yapıldığı kanaatindeyim.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:22.