IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Temmuz 2020, 00:34   #1
Standart Belhanda 'ya Hamdallah şoku.

Galatasaray'ın sezon sonunda oyuncu satışıyla beraber mali olarak güçlenerek yapacağı transferlere fon açması planlanırken, Suudi basınından konu ile ilgili sürpriz bir haber gündeme geldi. Buna göre Younes Belhanda'nın Al Nasr'a olan transferini Abderazak Hamdallah engelledi! İşte detaylar...

Galatasaray'ın sezonun sona ermesiyle beraber Belhanda'yi satarak mali anlamda elini güçlendirmek istediği bilinirken, Suudi basınından konu ilgili sürpriz bir haber yayınlandı.

Al Watan gazetesinin haberine göre Al Nasr, Younes Belhanda'ya resmen talip oldu. Transfer görüşmeleri gerçekleştirilirken daha önce kavgalı olduğu Abderazak Hamdallah araya girdi.

TRANSFERİ BALTALADI
Haberin detaylarında yer verilen biglilere göre 2019 yılında Younes Belhanda ile arası bozulan Hamdallah, Al Nasr yönetimine mesaj gönderdi ve Belhanda'nın transferini engelledi.

NE YAŞANMIŞTI?
İddiaya göre 2019 yılında oynanan Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Fas Milli Takımı kampında büyük bir kriz yaşanmıştı.

Benatia yönetiminde bir grup oluşturan Boussoufa, Faysal Fajr, Nabil Dirar ve Younes Belhanda, Hamdallah'ı provoke eden olumsuz davranışlarda bulunmuştu.

.


Alıntı.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:09.