IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2023, 04:50   #1
Standart Galatasaray'dan Dazet Wilfried Armel Zaha bombası! Fenerbahçe'ye yılın çalımı! 'Ali Cabbar' göndermesi...

Galatasaray'dan Dazet Wilfried Armel Zaha bombası! Fenerbahçe'ye yılın çalımı! 'Ali Cabbar' göndermesi...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Galatasaray’dan Dazet Wilfried Armel Zaha bombası! Fenerbahçe’ye yılın çalımı! ’Ali Cabbar’ göndermesi...
Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transferde bombayı patlatıyor. Sarı kırmızılılar, uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Zaha ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi. Cimbom açıklamanın ardından Fenerbahçe'ye sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla 'Ali Cabbar' göndermesinde bulundu.
Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transferde bombayı patlatıyor. Sarı kırmızılılar, uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Zaha ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.



Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Profesyonel Futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır.



A Spor muhabiri Emre Kaplan transfer ile ilgili detayları canlı yayında aktardı.

Kaplan, "Bu transfer dönemindeki en bomba gelişmelerden biri dersek yanlış ifade kullanmış olmayız. Birkaç gündür aslında Galatasaray yönetimi Zaha ile temaslarına dair haberleri A Spor ekranlarından paylaşmıştık. Fakat Galatasaray yönetimi bu süreci gizlilikle yürüttü. Hatta KAP bildirimi gelmeden 10 – 15 dakika önce bu durumu sorduğumuzda yanıt vermediler. Parayla ilgili oyuncunun talepleriyle ilgili çok fazla haber okuduk. İmza parası, yıllık maaş çok ciddi rakamlardı. Galatasaray yönetimi bu söylenen rakamlara hiçbir zaman çıkmayacak. Böyle bir teklif de yapmadı. Fenerbahçe çok istedi ancak Zaha'yı İstanbul'a getiren en önemli etken Şampiyonlar Ligi faktörü. Ön elemelerle birlikte Devler Ligi'nde mücadele edecek olması. Zaha'nın da kariyerinde eksik olan hasret duyduğu bir tanesi Şampiyonlar Ligi'ydi. Bu doğrultuda kararını verdi.

İngiliz ekibi Crystal Palace'ın 9 sezondur formasını giyen 30 yaşındaki hücum oyuncusu, geçen sezon 27 lig maçında 7 gol kaydetti.



İSTANBUL'A GELİYOR!
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Wilfried Zaha, transfer görüşmelerini ilerletmek üzere Türkiye'ye geliyor. Dünyaca ünlü yıldız akşam 22.00'de İstanbul'da olacak.



CİMBOM'DAN 'ALİ CABBAR' GÖNDERMESİ!

Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde olan ve transfer çalışmalarını sürdüğü Wilfried Zaha'yı Galatasaray'ın KAP'a bildirmesi sosyal medyada 'yılın transfer çalımı' olarak nitelendirildi. Galatasaray sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla Kanarya'ya 'Ali Cabbar' göndermesinde bulundu.



DROGBA, ZAHA'YI İKNA ETTİ
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2013-2014 yılları arasında G.Saray'da oynayan Drogba, Fildişili vatandaşı Zaha'yı hem Türk taraftarların futbola olan sevgisiyle hem de Galatasaray'ın projelerini beğendiğini anlatarak ikna ettiği aktarıldı.



Kaynak;https://www.ahaber.com.tr/spor/2023/07/23/galatasaraydan-dazet-wilfried-armel-zaha-bombasi-fenerbahceye-yilin-calimi
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:10.