IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Ağustos 2022, 09:51   #1
Banlı Üye
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Maça Doğru | Galatasaray - Bitexen Giresunspor

Galatasarayımız, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Bitexen Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda 13 Ağustos Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.


Maça Doğru | Galatasaray - Bitexen Giresunspor

Maçı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Onun yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Mustafa Savranlar yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Adnan Deniz Kayatepe üstlenecek.

Süper Lig’de yeni sezonu Fraport TAV Antalyaspor deplasmanıyla açan takımımız, sahadan Gomis’in 90. dakikadaki golüyle 1-0 galip ayrıldı. Sahasında yeni sezonun ilk karşılaşmasına çıkacak olan Aslanlarımız, galibiyet serisini taraftarlarıyla beraber yaşamak istiyor.


Ligdeki ilk hafta maçını Adana Demirspor ile oynayan Giresunspor ise rakibine 3-2 mağlup oldu. Karadeniz ekibinin gollerini Borja Sainz Egukiza ve Rahmetullah Berişbek kaydetti.

Galatasaray ve Giresunspor arasında şimdiye dek 15 maç oynanadı. Galatasarayımız bu maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. Evimizde oynadığımız 8 maçta ise 6 galibiyet ve 2 yenilgimiz bulunuyor. Son olarak geçtiğimiz sezon Süper Lig’de karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesi Giresunspor’un 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

Süper Lig'de oynadığı son dört maçı kaybetmeyen Galatasaray (2G 2B), daha uzun bir seriyi en son Nisan-Eylül 2021 arasındaki 13 karşılaşmalık dönemde yaşadı (9G 4B).

Süper Lig'de oynadığı son dört maçı kaybetmeyen Galatasaray (2G 2B), daha uzun bir seriyi en son Nisan-Eylül 2021 arasındaki 13 karşılaşmalık dönemde yaşadı (9G 4B).

2017/18 sezonundan bu yana Süper Lig'de 20+ maça çıkan oyuncular arasında gol ortalaması en yüksek isim, Galatasaray forması giyen Bafetimbi Gomis (0.8; 39 gol /49 maç).​

Okan Buruk, Aralık 2014'ten (Hamza Hamzaoğlu) bu yana Galatasaray'ın başında Süper Lig'de çıktığı ilk iki maçı kazanan ilk teknik direktör olmak istiyor.

Takımımız bu maçın ardından Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasındaki Ümraniyespor mücadelesinin hazırlıklarına başlayacak.


''Alıntı''
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:02.