IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ExCaLuBuR


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Temmuz 2021, 23:34   #1
Standart News of the World (2020)

Paulette Jiles’ın aynı isimli romanından uyarlanan News of the World (2020), Amerikan İç Savaşı gazisi Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks) ile on yaşındaki Alman kızı Johanna’yı (Helena Zengel) odağına alır.


News of the World (2020)

Orduda görev yapmış eski bir asker olan Kidd, geçimini kasaba kasaba gezerek ve yerel halka gazeteler okuyarak sağlamaktadır. Bir akşam, seyahati sırasında devrilmiş bir posta arabasına, siyahi bir askerin asılı bedenine ve on yaşındaki Johanna’ya rastlar.

Kiowa yerlileri tarafından kaçırılmış Alman kız, sadece onların dilini konuşabilmektedir. Küçük kızı aile üyelerinin yanına götürmeyi kendine görev edinen Kidd, tehlikelerle dolu bir yolculukla baş başa kalır. Ortak bir dilleri dahi olmayan bu ikilinin çekingenlikleri ve derme çatma iletişimleri, paylaştıkları duygular belirginleştikçe yerini karşılıklı güven duygusuna bırakır.

Yönetmenliğini Paul Greengrass’ın yaptığı News of the World (2020), Tom Hanks’in de yer aldığı kadrosuyla bolca ses getirmiş ve dört farklı kategoride Oscar’a aday gösterilmiştir. Savaşın izlerini karakterlerinin kasvetli havasıyla yansıtan film, çeşitli aksiyonlara sahne olan yolculukla birlikte dalgalı bir ritme bürünür ve izleyiciyi içine çeken bir yapıma dönüşür.



Filmin Künyesi

Yönetmen: Paul Greengrass
Oyuncular: Tom Hanks, Helena Zengel, Tom Astor
________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:17.