IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Aralık 2021, 18:32   #1
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor (İşte ilk 11'ler)

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Ligde 3 haftadır galip gelemeyen Fenerbahçe, Yeni Malatya karşısında kötü seriyi sona erdirmenin hesapları içinde. 8 maçtır kazanamayan ve düşme hattında bulunan Sumudica yönetimindeki Sarı Kırmızılılar ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak. Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde. Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı öncesi iki takımın ilk 11'leri belli oldu.
Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor (İşte ilk 11'ler)
3 maçtır kazanamayan ve 29 puanla 5. sırada yer alan Fenerbahçe , Süper Lig'in 19. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Kanarya, evinde 3 puanı kapıp kötü gidişatı durdurmayı ve devre arasına moralli girmeyi hedefliyor. Sarı Lacivertliler, zorlu maça Zeki Murat Göle yönetiminde çıkacak. 8 maçtır 3 puana hasret kalan ve 15 puanla 19. sırada bulunan Marius Sumudica'lı Malatyaspor ise Kadıköy'de sürpriz peşinde olacak.

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor ilk 11'ler:

Fenerbahçe: Berke Özer, Bright Osayi-Samuel, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Filip Novak, Miguel Crespo, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun

Yedekler: Ertuğrul Çetin, Max Meyer, Diego Rossi, Enner Valencia, Dimitris Pelkas, Muhammed Gümüşkaya, Miha Zajc, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Burak Kapacak

Yeni Malatyaspor: Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Semih Kaya, Sadık Çiftpınar, Wallace, Mustafa Eskihellaç, Oussama Haddadi, Rayane Aabid, Didier Ndong, Mounir Chouiar, Benjamin Tetteh, Adem Büyük

Zeki Murat Göle: Artık kazanma zamanı

Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Zeki Murat Göle, 9 kişi kalan Fatih Karagümrük'ü yenememenin üzüntüsünü yaşarken, Yeni Malatya maçını kazanmanın planlarını yapıyor. Malatya maçıyla taraftarı bir nebze olsun mutlu etmek isteyen Göle, "Artık kazanma zamanı. İkinci yarıya moralli başlamak adına bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de son dakika

Kanarya'da bu akşamki mücadelede 5 futbolcu kadroda yer almayacak. Geçen hafta takıma katılan ancak henüz tam olarak hazır hale gelmeyen kaleci Altay Bayındır, sağlık ekibinin gözetiminde çalışmalarına devam ediyor. Diğer sakat futbolcular Ferdi Kadıoğlu ve Berisha'nın yanı sıra gribe yakalanan Serdar Aziz ile arka adalesinde ağrı olan Gustao takımdaki yerini alamayacak.

Mesut Özil tarihe geçmek istiyor

Fenerbahçe'nin kaptanı Mesut Özil, Gaziantep, Beşiktaş ve Karagümrük karşılaşmalarında rakip fileleri havalandırarak kariyerinde ilk kez üst üste 3 lig maçında gol atma başarısı göstermişti. Mesut, bu akşam da gollerine devam edip hem kişisel rekorunu geliştirmek hem de Kanarya'da bu seriyi (2007- 08'den sonra) Alex de Souza, Deivid, Moussa Sow ve Max Kruse'dan sonra yakalayan ilk isim olmayı hedefliyor. 33 yaşındaki süperstar bu sezon toplamda 19 maçta 8 gol attı ve 2 de gol pası verdi. Mesut'un genel kariyerindeki en iyi sezonu ise 2016-17'de Arsenal'de oynadığı dönemdeki; 44 maçta 12 gol ve 13 asistlik performansı!

Fenerbahçe'de 5 oyuncu sınırda

Ev sahibi Fenerbahçe'de 5 oyuncu, Yeni Malatyaspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-Lacivertli ekipte grip olan Serdar Aziz ve sakatlığı bulunan Luiz Gustavo dışında ceza sınırında olan Filip Novak, Attila Szalai ve İrfan Can Kahveci kart görürlerse, 2022 yılının ilk lig maçında forma giyemeyecekler. Kanarya'nın bir sonraki rakibi ise sahasında Adana Demirspor olacak.

Yeni Malatyaspor'da son dakika

Marius Sumudica'nın da bir türlü ayağa kaldırmayı başaramadığı Yeni Malatyaspor, 15 puanla küme düşme hattında yer alıyor. Hakem kararları nedeniyle büyük olay olan Kayserispor maçında 2-0 öndeyken 2-2 berabere kalan Malatya, son 8 maçını (5 mağlubiyet, 3 beraberlik) da kazanamadı. Konuk ekipte sakatlığı bulunan Rahman Buğra Çağıran dışında eksik bulunmuyor


Fanatik.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:30.