IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Eylül 2021, 19:00   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Fenerbahçe, Miğuel Crespo transferini açıkladı

Fenerbahçe, Estoril Praia'de forma giyen Portekizli futbolcu Miguel Crespo ile transfer görüşmelerine başlandığını açıkladı. Fenerbahçe, Miğuel Crespo transferini açıkladı

Fenerbahçe, Portekiz'de Estoril forması giyen 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, GD Estoril Praia Kulübü'nde forma giyen Portekizli futbolcu Miguel Crespo ile transfer görüşmelerine başlamıştır. 1996 doğumlu orta saha oyuncusu, görüşmeleri sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere 5 Eylül Pazar günü (yarın) İstanbul'a gelecektir. " ifadeleri kullanıldı.
MIGUEL CRESPO KİMDİR?

1996 doğumlu orta saha oyuncusu 1.83 boyundadır. Doğum yeri Fransa'nın ünlü kendi Lyon'dur. Uyruğu Portekiz olan Crespo bu sezon 5 resmi maçta görev yaptı. Miguel Crespo, bu maçlarda 2 gol atıp bir de asist yaptı. Sağ ayağını kullanan orta saha oyuncusu çok tercih edilmese de sol kanatta da oynayabiliyor. Güncel piyasa değeri 600 bin euro olan Crespo'nun çift uyruğu bulunuyor. 2019 yılında Braga'dan Estoril'e 300 bin euro karşılığında transfer olmuştu.
Alıntıdır.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:27.