IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2021, 21:02   #1
MasaLFM
TeKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Maçlara giriş şartları hakkında önemli bilgilendirme

Maçlara giriş şartları hakkında önemli bilgilendirme

MAÇLARA GİRİŞ ŞARTLARI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME


Ülkemizin Covid-19 salgınıyla 1.5 yıldır verdiği mücadele kapsamında, toplum sağlığının en üst seviyede korunabilmesi amacıyla seyircilerin Stadyumlara Giriş Şartları yeniden belirlendi. Buna göre statların kapasitesinin %50’si oranında taraftar alımı gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda, 2021-2022 futbol sezonu için Müsabakalarda Uygulanacak Covid-19 Tedbirlerine İlişkin Talimatı çerçevesinde Stadımızdaki yerini almak isteyen taraftarlarımız iki farklı uygulama ile takımımızın yanında olabilecekler.

Bu uygulamalar kapsamında, Futbol A Takımımızın maçlarını, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde izlemek isteyen taraftarlarımız;

1. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşılarını tamamlamış olmak,

2. Covid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olmak şartıyla Stadımızdaki coşkuya ortak olabilecekler.

T.C. Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma girebilirler.

Bilet almak isteyen taraftarlarımızın HES KODU uygulamasındaki Ayarlar sekmesinde yer alan Risk Durumu, Aşı Durumu ve Hastalık Durumu alanlarının paylaşıma açık olduğundan emin olması gerekmektedir.

Öte yandan 12-18 yaş arası taraftarlarımız maçtan 48 saat önce PCR testi yaptırarak tribünlerimizdeki yerlerini alabilecekken;

0-12 yaş altındaki çocuklar stadyumlara giremeyecektir.

Engelli taraftarlarımız, gazilerimiz ve refakatçileri de bu sezon yeniden Stadımızdaki yerlerini alabilecekler.

Engelli taraftarlarımızın, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağımız maçlardan 2 gün önce saat 10.00'da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] resmi internet sitesine girerek Fenerbahçe Engelli Taraftar Bilet Başvuru Formunu doldurması gerekmektedir.

Bu bağlamda formda yer alan ‘HES KODU’ ve ‘AŞI BİLGİSİ’ alanlarının da doldurulmasının zorunlu olduğunun bir kez daha altını çizmek isteriz. Bilgilerin hatasız bir şekilde doldurulmasını önemle rica ederiz.

Bilet almak isteyen sezon engelli taraftarlarımız, gazilerimiz ve refakatçileri için;

1. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan iki doz aşı olmak,

2. Covid-19 hastalığını geçirmiş olup, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan bir doz aşı olma şartları söz konusudur.

İnternet başvuru formu dolduran engelli taraftarlarımızın, bilet atamaları sistem üzerinden otomatik olarak yüklenecektir.

Gün içerisinde biletinize ait bilgilendirme SMS ve e-postanız Passolig sisteminde kayıtlı olan cep telefonu ve e posta adresinize gönderilecektir.

Hem engelli taraftarlarımızın ve gazilerimizin hem de refakatçisinin, Fenerbahçe Passolig kartının olması zorunluluğu vardır. Passolig kartı Fenerbahçe logolu olmalıdır.

Engelli taraftarlarımız, gazilerimiz ve refakatçıların Passolig kart vize süresini kontrol etmeleri gerekmektedir.

Müsabaka günü engelli taraftarlarımız ile gazilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan almış oldukları kartları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
________________

ÖZÜ DOĞRU OLANIN SÖZÜ DE DOĞRU OLUR



 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:51.