IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Siyahizm
  • 1 Post By Tonyukuk
  • 1 Post By Naz


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2021, 17:47   #1
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Dimitris Pelkas: Savaşacağız, şampiyon olacağız

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fenerbahçeli futbolcu Dimitris Pelkas, şampiyonluk için iddialı açıklamalarda bulundu.

Dimitris Pelkas, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan “Günün Röportajı” programına konuk oldu ve soruları yanıtladı.

Pelkas’ın açıklamalarından derlenenler şöyle:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"İLK KEZ BU ŞEKİLDE KAMP YAPTIK"

“Bu sene ilk kez bu şekilde bir kamp programı yaptık. Maçtan iki gün önce buraya geldik. Daha iyi hazırlanıyoruz, en azından maç günü daha az yorgun olacağız. Takım halinde hep birlikte bir arada olduğumuz için daha iyi analiz yapıp, daha iyi hazırlanabiliyoruz. Ayrıca otel çok güzel. Maça hazırlanmak için gerekli koşullar da var.

Her maça farklı bakıyoruz. Her maça %100 hazırlanıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Kazanmamız gerekiyor. Karşımızda (Alanyaspor) son 2-3 senedir iyi oynayan ve rakipleri zorlayan bir rakip var. Çok koşuyorlar, çok mücadele ediyorlar. Biz öncelikle kendi oyunumuza bakıyoruz. Neleri iyi yapabilirize yönelmeliyiz. Yarınki maçta da elimizden gelen bütün mücadeleyi gösterip, başarılı bir şekilde döneceğimize inanıyorum."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"EMRE HOCA SONRASI DAHA İYİYİZ"

"Özellikle Emre hocamızın gelişinden sonra daha iyi oynuyoruz. Oyunla ilgili daha değişik fikirleri düşünüyoruz. Kendisi de çok büyük deneyim sahibi. 22-23 yıldan fazla futbolculuk deneyimi var ve gerçekten kariyeri çok başarılı. Biz futbolcuları da çok iyi anlıyor. Takım olarak baktığınızda da bu sene çok yeni bir takımımız var. Aşağı yukarı 20-25 oyuncu transfer olmuş. Hep beraber sadece 6 ay geçirebilmiş durumdayız. Bu da kimyayı bulmayı zorlaştıran bir faktör. Hatalarımızı düzeltmeye ve iyileşmeye yönelik çalışmalarımızı yapıyoruz, her maç geliştiğimizi görüyoruz. Bu şekilde de devam edeceğimizi düşünüyorum."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"TAKIM İÇİNDEKİ HAVA HEP GÜZEL"

"Daha önce de baskı altında oynamış ve buna alışkın bir oyuncuyum. Futbolda baskı altında olmazsanız kendinizi geliştirmeye yönelik hareket etmezsiniz. Bu baskı yoksa yüzde 100’nüzü veremezsiniz. Bu baskının fazlası da sizin için zarar olabilir, yapmak istediklerinizi saha içinde gösteremeyebilirsiniz. Bu yüzden baskıyı dengelemeniz gerekiyor. Bunu kontrol altına aldıktan sonra baskı size faydalı olabilir.

Takım içindeki hava en başından beri hep güzeldi. Bütün oyuncular profesyonel ve iyi insanlar. Herkesle ilişkimiz çok iyi. Yendiğinizde, herkes güldüğünde tabiki dışarıdan iyi gözüküyor ama tersi olduğunda belki farklı gözüküyor. Buraya gelmeden önce de çok büyük ve profesyonel isimlerin olduğunu zaten biliyordum. Bu büyük isimler, geçmişte Avrupa’da oynamış isimler bir yandan da gerçekten çok iyi insanlarmış. Bunu öğrendim. Dediğim gibi sezon başından beri arkadaşlığımız iyiydi. Çok iyi insanlardan kurulu bir ekibiz."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"EMRE BELÖZOĞLU FUTBOLCULUNUN DİLİNDEN ANLIYOR"

"Öncelikle gerçekten çok iyi bir insan. (Emre Belözoğlu) Uzun süre futbol oynamış, futbolcunun dilinden anlayan ve uzun süre bu kulüpte yer almış biri. Burada oynamış ve hocalıktan önce başka görevlerde de bulunmuş. O görevlerde de hep birlikte konuşuyorduk. Hocalık döneminde de oyuncuların ne istediğini ve ne yapabileceğini çok iyi biliyor. Kötü bir sonuç olduğunda çözümler arıyor ve bizim bu çözümleri nasıl uygulayabileceğimizi gösteriyor. Bu açıdan da çok iyi bir insan. Böyle devam etmek en büyük isteğim, çünkü olaylar iyi gidince, daha da iyiye gidiyor. Umarım bu şekilde gideriz ama ilişki bakımından futbolculunun dilinden anlayan çok iyi bir insan. Şunu da söyleyebilirim. Sinirliğinde görmek istemezsiniz. (Gülüyor) Mantalitesinde hep kazanmaya odaklanmak var. Kariyerinde çok başarı elde etmiş ve bunu devam ettirmek istiyor."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"HARUN O PENALTIYI KURTARINCA..."

"(Başakşehir’e attığı gol)Güzel bir goldü ama golden daha güzel olan Harun’un penaltıyı çıkarmasıydı. Harun penaltıyı kurtarınca attığım golden 10 kat daha fazla sevindim. Aslında bize o penaltı kurtarışıyla 3 puanı getirdi. Ben antrenmanlarda bile gol attığımda çok seviniyorum. Gol atmak benim hayatımda ve saha içinde en güzel şeylerden biri. Takıma gollerimle katkı vermeye devam etmek istiyorum."

"KEŞKE SAHADA ATSAYDIM"

"Antrenmanlarda her gün bitiricilik çalışıyorum. Takıma daha fazla katkıda bulunmak istiyorum. Maç içinde kimin gol attığı ya da kimin asist yaptığı önemli değil, önemli olan takımın birlikte mücadele edip, galibiyete yönelmesi. Galibiyetlerden sonra, bir sonraki maça kadar hayatımız değişiyor. 5-6 günlük süreç çok güzel geçiyor.

Antrenman sonunda gol vuruşu çalışıyorduk. Ben de Attila Szalai ile aynı takımdaydık. O antrenmanda kazanmıştık ama sonrasında Kasımpaşa maçında 3-4 tane gol pozisyonuna girdim ve onları değerlendiremedim. Keşke antrenmanda kaybetseydim de sahada golleri atsaydım diye düşünüyorum. Tabii şaka yapıyorum ama antrenmanda da o şekilde galip gelmek güzeldi."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ"

"Bütün takım arkadaşlarım ve kendi adıma şu sözü verebilirim. Sonuna kadar savaşacağız. Ne olursa olsun savaşacağız ve mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Umarım hep beraber kutlayabiliriz. Herkes bizimle olmaya devam etsin. yüzde 100’müzü vereceğiz. Onların destekleri bize büyük katkıda bulunuyor. Fenerbahçe’nin büyük ve tutkulu bir taraftarı var. Kazanırız, kaybederiz ama ben onlara söz veriyorum. yüzde 100’ümle sonuna kadar savaşacağım. 6-7 yıl önce okuduğum bir söz vardı.’ Eğer arma için sonuna kadar savaşırsanız, insanlar isminizi hatırlar.’ Savaşacağımın sözünü verebilirim.”

Alıntı
 
Alt 28 Nisan 2021, 17:48   #2
Standart

canim benim tabiki savasin aferin size :)

________________

Dimitris Pelkas: Savaşacağız, şampiyon olacağız
 
Alt 28 Nisan 2021, 17:57   #3
Standart

Hadi İnşâAllâh

 
Alt 28 Nisan 2021, 17:59   #4
Naz
Naz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

modern çağ gladyatörlerinden önemli açıklama!

savaşacağız!
kazanacağız!

________________

Too glam to give a damn
 
Alt 28 Nisan 2021, 18:00   #5
Standart

Alıntı:
Naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
modern çağ gladyatörlerinden önemli açıklama!

savaşacağız!
kazanacağız!
bu FENERBAHCE canavar canavar :))

________________

Dimitris Pelkas: Savaşacağız, şampiyon olacağız
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:32.