IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2021, 22:25   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Erol Bulut: Bize karşı o çizgiler farklı çiziliyor

"Ben ofsayt olmadığını düşünüyorum""Önümüzde 17 maç var, biten bir şey yok""Sezon sonunda ilk sırada olmak önemli"Mustafa AKIN / - Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 24'üncü haftasında Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

"Ben ofsayt olmadığını düşünüyorum"
"Önümüzde 17 maç var, biten bir şey yok"

"Sezon sonunda ilk sırada olmak önemli" Mustafa AKIN/ - Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 24'üncü haftasında Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.Erol Bulut, istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını altını çizerek, şunları söyledi: "İlk yarı rakip daha çok topla oynadı ama ona rağmen yakaladığımız net pozisyonlar vardı. İyi değerlendiremedik. İkinci yarı 53'üncü dakikada golü yedikten sonra oyuna daha hakim olan Fenerbahçe'ydi, tek kale oynayan bir takım vardı. Daha çok gol pozisyonuna giren takım bizdik. İkinci yarıda girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik.""BEN OFSAYT OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"
Ofsayttan iptal edilen golün ofsayt olmadığını düşündüğünü kaydeden Bulut, "Frikikten atılan bir golümüz VAR'dan iptal edildi. Ben ofsayt olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe'ye karşı çizgiler biraz farklı çiziliyor. Bunu Gaziantep maçında Pelkas'ın attığı golde de yaşadık. Bize karşı bu çizgiler farklı oluyor, bunu sormak lazım. Kaybettiğimizden dolayı üzgünüz. Önümüzde 17 maç var, biten bir şey yok. Sezon sonunda ilk sırada olmak önemli. Onu da başaracağımızdan eminiz. Hakemlerle ilgili çok fazla yorum yapmadım bugüne kadar. Bugün de yorum yapmak istemiyorum. Sadece çizgi ile ilgili doğru karar olduğunu düşünmüyorum. Çizgiyi nereden, nasıl alıyorlar? Bize karşı o çizgiler farklı çiziliyor" diyerek sözlerini noktaladı.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Mustafa AKIN
 
Alt 06 Şubat 2021, 22:31   #2
Standart

Sen once hesap ver ali koç a boyle futbol mu lan oynatilir mesut ozil gibi maestron var bekledin dakika 62 olsun bide oyun sistemin yok forvetlerin bitik irfancani alacagina isticegine gideydin adam gibi forvet alaydin thiam formda oturtturmussun adami mal misin olum ben galatasarayliyim seni elestiriyorum fenerlileri bilemem

________________


sen misin seni sevdiğim o kavga,
sen o kavganın güzelliği misin yoksa...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:47.