IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2022, 18:20   #1
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fenerbahçeli futbolcu Joao Pedro'dan Galatasaray açıklaması

Fenerbahçeli futbolcu Joao Pedro, Beşiktaş derbisi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli futbolcu adının transfer döneminde Galatasaray ile anılması hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
Fenerbahçeli futbolcu Joao Pedro'dan Galatasaray açıklaması
Süper Lig'in 8. haftasında 2 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe 'de Cagliari'den transfer edilen Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro bugün gerçekleştirdikleri antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki forvet oyuncusu transfer döneminde adının Galatasaray 'la anılmasıyla ilgili gelen soruyu "En iyi cevabı burada olarak verdim" diyerek yanıtladı.

İŞTE JOAO PEDRO'NUN AÇIKLAMALARI:

Takımımız iyi gidiyor, son maçta da bunu gösterdik. Takımda birlik havası hakim. Kompakt ve ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü veriyoruz. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum.

Brezilya'da biraz daha teknik bir futbol oynanıyor. İtalya'da taktiksel açıdan çok çalışılmış bir futbol var. Buraya gelmeden önce daha önce Türkiye'de oynamış isimlerle konuşmuştum. Oyun açısından beni şaşırtan bir durum olmadı.
Fiziksel anlamda maçlar oynadıkça %100'üme ulaşacağım. Benim için önemli olan ülkeye ve takıma adapte olabilmek. 8 sene bir takımda oynadıktan sonra nereye giderseniz gidin, adapte olmak kolay olmuyor.

Brezilya'da Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyordum, çok uzakta bile olsam bunları görebiliyorsunuz. Şampiyonluk için oynayan ve taraftarların büyük destek verdiği bir kulüp olduğunu biliyordum, beni buraya getiren şeyler de bunlar oldu.

Fanatik
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:26.