IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2022, 19:40   #1
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart TFF'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt verdi. TFF'den yapılan açıklamada, "Sayın Ali Koç'un daha çok, mesnetsiz ve kurgu ürünü sosyal medya "malzeme"lerini içeren, TFF kurumu, yöneticileri, MHK ve görevlileriyle ilgili küçük düşürücü söylemleri, her şeyden önce temsil ettiği başkanlık sorumluluğuna yakışmamıştır." ifadelerine yer verildi.
TFF'den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dün gerçekleştirdiği basın toplantısında gündemdeki konularla ilgili söylemleri üzerine resmi internet sitesinden bir açıklama paylaştı. TFF, öneri ve eleştirilere açık olduğunu ancak kurumun tarihini ve saygınlığını hedef alan açıklamaları kabul etmediğini belirtti. Ayrıca yapılan açıklamada, yabancı hakem önerisinin kabul edilemez olduğu ve yapılan olumsuz eleştirilerin hakemliğe katkısı olmadığı vurgulandı.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'un 2.5 saati bulan ve neredeyse tamamı Federasyonumuz, MHK ve hakemlerimiz odaklı düzenlediği basın toplantısındaki söylemlerine ilişkin, bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Öncelikle Türkiye Futbol Federasyonu olarak, kulüp başkan ve yöneticilerimizin her türlü öneri ve eleştirisine açığız, ancak kurumumuzun onurlu tarihi ve saygınlığını hedef alan açıklamaları kabul etmemiz mümkün değildir.

Sayın Ali Koç'un daha çok, mesnetsiz ve kurgu ürünü sosyal medya "malzeme"lerini içeren, TFF kurumu, yöneticileri, MHK ve görevlileriyle ilgili küçük düşürücü söylemleri, her şeyden önce temsil ettiği başkanlık sorumluluğuna yakışmamıştır.

Federasyonumuz her kulübe eşit mesafededir ve Fenerbahçe camiası Türk futbolu için vazgeçilmez bir değerdir.

Fanatik
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:32.