07 Şubat 2022, 17:59
|
#1 |
 | Fenerbahçe'den Felipe Jonatan'a transfer teklifi Süper Lig'de kötü zamanlar geçiren Fenerbahçe transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala takıma takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Brezilya'da Santos forması giyen Felipe Jonatan ile ilgileniyor. Ancak Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki sol bek oyuncusu için yaptığı 2 milyon Euro'luk teklifi Santos kulübünün reddettiği ifade ediliyor. 
Süper Lig 'in 24. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'e 1-0 kaybeden Fenerbahçe , rotasını transfere çevirdi. Sarı-lacivertli takım sol bek pozisyonuna takviye yapmak istiyor. Gazeteci Venê Casagrande'nin haberine göre; Fenerbahçe, Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Santos'ta forma giyen Felipe Jonatan için resmi teklif yaptı. 2 milyon Euro'luk teklif
Haberde, sarı-lacivertli takımın 23 yaşındaki sol bek oyuncusu için 2 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ancak Santos kulübünün bu teklifi reddettiği belirtildi.
Fanatik |
|
| |