IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2020, 15:54   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Reklam Gelirlerimizi Düşürecek

2. çeyrek mali rapor toplantısında konuşan Facebook CFO'su David Wehner, iOS 14'ün kullanıcı hedefleme yeteneklerini kısıtlayacağını ve reklam gelirlerinde düşüşe neden olacağını belirtti.
Apple, mobil işletim sistemi iOS’in en güncel sürümü olarak karşımıza çıkacak iOS 14’te kullanıcılara pek çok yeni özelliğin yanı sıra yeni gizlilik ve güvenlik seçenekleri de sunacak. Görünüşe göre bu gizlilik seçenekleri yalnızca kullanıcı deneyimini değil, teknoloji devlerinin gelirlerini de etkileyecek.
Facebook’un 2020 2. çeyrek mali raporlarını açıkladığı toplantıda söz konusu özelliklerle ilgili konuşan Facebook CFO’su David Wehner, iOS 14’ün gizlilik seçeneklerinin Facebook’un kullanıcı hedefleme, reklam verimliliğini ölçme ve geliştirme yeteneklerinde gerilemeye neden olacağını belirtti.
Reklam Gelirlerimizi Düşürecek

“Hala bu değişikliklerin bizi ve sektörün geri kalanını nasıl etkileyeceğini anlamaya çalışıyoruz.” diyen Wehner, en azından uygulama geliştiricilerin ve işletmelerin Facebook ya da diğer platformlardaki reklamları kullanarak büyümelerinin zorlaşacağını öngörebildiklerini ifade etti. Wehner'e göre iOS 14'ün yayılanmasıyla birlik 2020 4. çeyrekte reklam gelirlerindeki düşüş daha çık bir şekilde görülecek.
Facebook, Google ya da diğer reklam servisleri, kullanıcıların ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını daha doğru bir şekilde tespit edip en uygun reklamı gösterebilmek için kullanıcıları sürekli takip ediyor ve verileri depoluyor. iOS 14 ise kullanıcılar bir uygulamayı ilk kez açtıklarında onlara uygulama ya da web sitelerin onları takip etmesini isteyip istemediğini soracak. Dolayısı ile kullanıcı verilerini izlemek, şirketlerin inisiyatifinden çıkmış olacak.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Ruyanur tarafından (25 Ağustos 2020 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 31 Temmuz 2020, 23:25   #2
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bişey olmaz bu amelelere

________________

Sayonaraaa..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:27.