IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZeyNa


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Şubat 2022, 09:49   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Facebook Reels Özelliği Ülkemizde Kullanılmaya Başlandı

Geçtiğimiz aylarda ABD'de kullanılmaya başlanan Facebook'un Reels özelliği nihayet ülkemizde de kullanıma açıldı.
Facebook’un yani yeni adıyla Meta şirketinin daha önce Snapchat’in hikayeler özelliğini Facebook, Messenger, Instagram ve WhatsApp platformlarına getirdiğini görmüştük. Hatta Instagram’a gelen bu özellik ile birçok kullanıcı Snapchat kullanmayı bıraktı. Facebook ise hala akrabalarımızın ve büyüklerimizin çocukluk arkadaşlarını bulduğu platform olarak anılıyor.
Geçtiğimiz günlerde ABD’de Facebook’un Reels özelliğinin kullanıma açıldığını duyurmuştuk. Bugün ise ülkemizdeki kullanıcılar, Facebook’a girdiklerinde yeni ‘Reels’ bölümüyle karşılaştılar. Bazı kullanıcılar bu özelliğin tıpkı ‘hikayeler’ gibi Facebook için gereksiz olduğunu düşünürken, bazıları ise çektikleri Reels’ları paylaşmaya başladı bile.
Facebook Reels özelliği ülkemizde kullanıma açıldı

Facebook Reels Özelliği Ülkemizde Kullanılmaya Başlandı
Aylar önce ABD’de uygulanmaya başlanan özellik, nihayet ülkemizde de kullanıma açıldı. Şimdilik sadece mobil uygulamasında kullanılabilen özelliğin ilerleyen günlerde internet tarayıcısına da gelmesini bekliyoruz. Instagram’da karşımıza çıkan pek çok TikTok videosunu, bu yeni özellikle birlikte bir de Facebook’ta izleyeceğiz sanırım. Belki de akrabalarımızın Facebook sözleri paylaşımlarını Reels olarak çektiğini bile görebiliriz. İlerleyen günlerde izleyip göreceğiz.

Reels, Instagram’da yüz binlere kullanıcı tarafından kullanılıyor ve canınız sıkıldığında güzel bir kurtarıcı olabiliyor. Kullanıcıların bir kısmı bu özelliğin Facebook’a gelmesinin gereksiz olduğunu ve Facebook’u sadece gruplar için kullandığını söylerken, bir kısmı ise yeni Reels özelliğini kullanmaya başladı bile. Yeni özellik ile halihazırda milyonlarca kullanıcısı olan Facebook’un kullanıcı sayısı nasıl etkilenir ve bu özellik başarılı olabilir mi hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 20 Şubat 2022, 09:50   #2
Standart

Sıkıldım ben bunlardan artık, zırt pırt birşey çıkarıyorlar

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:17.