IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


10Beğeni(ler)
  • 6 Post By ExCaLuBuR
  • 1 Post By Yazgı
  • 1 Post By She
  • 1 Post By Artist
  • 1 Post By IneGoL


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2021, 15:13   #1
Standart mIRC Sohbet Script

IRC Rehberi üyelerimiz ve kullanıcılarımızın her birinin vakıf olduğu bir konu olan mIRC Sohbet Scriptleri hakkında dilim döndüğünce ufak bir yazıda ben paylaşmak istiyorum.

mIRC Script , yazılı sohbet siteleri için en çok kullanılan client programının başında gelmektedir. Günümüzde her ne kadar mobil sohbet appletler daha popüler gibi görünse de , mIRC Scriptler IRCd dünyasında kullanıldığından beri her dönemde kullanıcıların ilk tercihidir diye düşünmekteyim.

mIRC Sohbet Script

mIRC Script Nedir ?

Bu soruya cevap aramadan önce , mIRC Script 'in geliştiricisinin Khaled Mardam-Bey olduğunu belirtmeliyiz. IRC ( İnternet Relay Chat ) Sohbet sunucularına giriş yapmak için geliştirilmiş olan mIRC Scriptler zaman içerisin de alias , mIRC Addon, mIRC remote ve çeşitli hazır veya parça kodlar ile daha kullanışlı hale getirilmiştir.

Mirc sohbet scriptlerini popüler yapan başlıca unsurlardan biri hazır komut sistemleri ve otomatik olarak yapabildiği şifre , kanal , koruma gibi ircd network ağlarında işinizi çok kolaylaştırmasıdır.

Günümüzde de halen bir çok sohbet sunucu mirc script kodlamaları ile uğraşarak kendi sitelerine özel mIRC Sohbet scriptleri yazmakta veya hali hazırda yazılmış olan mIRC Scriptler üzerinde editlemeler yaparak daha kullanışlı hale getirmeye çalışmaktadır.

mIRC Sohbet Script

IRC Forumları arasında lider konumda bulunan sitelerin başında gelen, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilgi paylaşım Platformumuzda, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile alakalı bölümümüzü ziyaret ederek mIRC Sohbet Script tanıtımlarınızı yapabilir , mIRC Script dersleri , parça kodlar , remoteler , addonlar ve mIRC Script alias hakkında çokça bilgi bulmanız mümkündür.

mIRC Sohbet kelimesi aynı zamanda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]için seo bazlı çalışma yapılan anahtar kelimelerden biridir. Yeni sohbet sunucuları açan web site sahiplerinin mutlak suretle çalışma yaptığı kilit konulardan biri de mIRC 'dir.

Gününümüz de kullanılan mIRC Sohbet scriptleri çok hoş arayüzlere sahip olduğu gibi daha sade ve hızlı olan türleri ile her kullanıcıya hitap edebilmektedir. İçerisinde ki hazır kodlar , Chanserv , Memoserv , Operserv , Nickserv komutları ile Admin / Oper ve Global Kanal görevlileri için çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Aynı zamanda mIRC Socket Botlar da bulunmakta ve bir çok sohbet sunucu içerisinde güvenlikten , kısa yol komutlarına , eğlenceden , kullanıcılarınızın keyifli zaman geçirebileceği oyun ve bilgi yarışması kanallarına son olarak ta ne yazık ki kötü niyetleri kullanıcılar için irc network ağınıza saldırı ve reklam yapmaya kadar bir çok alanda kullanılmaktadır.

Sohbet odalarını kalıcı ve daha marka olma yolunda ilerletmek isteyen her irc sunucu için kendine özel bir mirc script programı olması gerekdiğini düşünmekteyim. Mobil ve Web Sohbet appletriniz yanı sıra muhakkak sitenize özel bir mIRC Script de bulundurmanızda fayda olacaktır.

Dilerseniz forumumuz dan mIRC Hakkında daha detaylı bilgiler elde edebilirsiniz hepinize keyifli vakitler geçirmenizi dilerim iyi forumlar.
________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.
 
Alt 01 Ocak 2021, 20:13   #2
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık.

 
Alt 12 Haziran 2021, 17:07   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize kaleminize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

~ E & B ~
 
Alt 12 Haziran 2021, 17:25   #4
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık ustad

________________

mIRC Sohbet Script
 
Alt 12 Haziran 2021, 17:51   #5
Standart

Emeğine yüreğine sağlık olsun dostum

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:29.