IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 1 Post By ExCaLuBuR
  • 1 Post By ZeyNa
  • 1 Post By SqL


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Mart 2023, 18:52   #1
Standart WordPress

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , bizlere ana bilgisayara yüklenmesi gereken, veri tabanı sistemi ile çalışan hazır CMS sistemi olarak da adlandırılan, ücretsiz blog ve web sitesi yazılımı olan WordPress 'i sürekli güncelleyerek hizmete sunmaya devam etmektedir.

Daha önce hiç kullanmamış olanlar için bir kaç bilgi paylaşımı yapalım. Wordpress ana kurulum dosyası , temaları ve puling denen eklentileri ile üç ana parçada tanımlanabilir. Bunlara ek olarak da bulabileceğiniz hazır kısa wordpress kodları ve hata çözümleri de oldukça
yaygındır.

WordPress

Wordpress için en temel ihtiyaçlarınızın başında barındırıcı hosting firma hizmetleri gelmektedir.

Wp yani Wordpress Sistemi kullanmak için kafanızda tasarladığınız projenize başlamadan önce en dikkat etmeniz gereken doğru yapılandırılmış, Hosting firmalarını bulmak ve ücretinizin karşılığını sağlıklı şekilde almak olacaktır.

Wordpress Hazır CMS sistemidir. Hakkında kullanılan ve dilden dile dolaşan en yaygın tabir hiç kod bilmeseniz de Wordpress size site kurmanızda yardımcı olacaktır cümlesi olabilir. Bu söylem doğrudur da. Lakin Php ile az da olsa ilgili iseniz ve php kodlamasına aşina iseniz Wordpress kullanarak projenizi daha da özelleştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Blog oluşturmak için yaygınlaşan Wordpress hazır cms sistemi , yönetim paneli kolaylığı ile kişisel ve ticari amaçla yayına sokacağınız web siteleriniz için de en iyi ve en çok kullanılan yazılım olarak kullanılmaktadır.

Wordpress' i diğer hazır cms sistemlerinden daha etkin ve üstün kılan bir diğer seçenek ise temalarıdır. Milyonlarca ücretli ve ücretsiz wordpress teması bulabilirsiniz. Daha ileri bir adıma geçerek bir kaç makale okumaya başlayarak kendiniz de wordpress temasının şablonunu oluşturabilir ve geliştirebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra , sayfa düzenleyeci eklentileri ile hazırlanan Wordpress Temalarını tamamen kendinize özgü editleme şansınız vardır.

Kurmuş olduğunuz , Wordpress Blog yada Sitenizin - Admin Yönetici panelinden Görünüm ve Temalar sekmesinden Yeni temalar yükleyebilir, yüklü temalar arasında
dilediğinizi seçebilirsiniz.

Wordpress Digital Pazarlama , Ticaret , Sohbet, Radyo , Shop , Müzik , Spor , Oyun , Dj , Gamer , Listing , Emlak vb.. bir çok alanda aklına gelen hemen hemen her iş ve ilgi alanında temaya sahip muazzam bir sistemdir.

Dünyada en çok kullanılan sistem olaması nedenlerinin başında , temaları kadar puling yani eklentileri de etkilidir. Seo başta olmak üzere yukarıda saydığımız tüm kategoriler için özelleştirilebilir eklentiler bulunmaktadır.

İrc Forumlarının en çok ziyaret edilen ve en popüler forumlarının başında gelen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilgi paylaşım platformumuzun içerisinde de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içerisinde wordpress eklenti ve wordpress temaları başta olmak üzere wordpress hakkında çok detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

İyi forumlar IRCrehberi..
________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.
 
Alt 04 Nisan 2023, 07:19   #2
Standart

En ince ayrıntısına kadar anlatmışsın hemşo, emeğine kalemine sağlık.

 
Alt 04 Nisan 2023, 07:44   #3
SqL
Ey Allah'ım! Beni, bana nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme!
SqL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine kalemine sağlık güzel bir paylaşım olmuş

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:30.