IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2020, 00:16   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Banyo Tekstili Rehberi

Bembeyaz havlular, yumuşacık bornozlar ve temizlenmeyi bir ritüele dönüştüren hamam takımları…



Bembeyaz havlular, yumuşacık bornozlar ve banyo havlusundan keseye kadar temizlenmeyi bir ritüele dönüştüren hamam takımları… Kısaca, doğal bir dokunuşla banyolara hayat veren tekstil ürünleri…

Banyo dekorasyonunun vazgeçilmezi olan tekstil ürünleri aynı zamanda çok şık bir hediye alternatifi. Rengârenk havlu setlerini eşinize, dostunuza hediye edilebilir; düğün hazırlığı yapanlar için de çeyizlik olarak şık bir bornoz ya da hamam takımı seçebilirsiniz.

Bornoz Takımları
%100 pamuk veya bambu ipliğinden dokunan bornoz, yüz ve banyo havlusundan oluşan bornoz takımları yumuşacık dokularıyla banyo saatlerini keyfe dönüştürüyor. Aileler veçocuklar için özel olarak hazırlanan takımlarda pofuduk banyo terlikleri de bulunuyor. Bornozları takım halinde alabileceğiniz gibi, kapüşonlu ya da düz modellerden birini de tercih edebilirsiniz.

Havlu Setleri
Düz beyaz, renkli, nakışlı… Banyo dekorasyonuna renk katan havlular öylesine çeşitli ki seçmesi gerçekten zor! Pamuk, bambu ve modal gibi doğal liflerden üretilenler cildimiz için elbette daha sağlıklı. Farklı boyutlardaki el, yüz ve banyo havlularından oluşan setler özellikle açık raf sistemi olan banyo dolaplarında çok şık duruyor.

Peştamallar
Türk hamamlarının en karakteristik özelliği olan peştamal, %100 pamuk ipliğiyle el tezgâhlarında dokunuyor. İnce dokusu, zarafeti ve hafifliğiyle artık sadece hamamlarda değil sauna, banyo gibi mekânlarda da tercih edilen birbirinden renkli peştamal modellerinden birini mutlaka siz de beğeneceksiniz.

Hamam Takımları
Genellikle bornoz, banyo havlusu, yüz havlusu ve keseden oluşan hamam takımları, tamamen pamuklu dokumalarıyla size keyifli bir hamam sefası yaşatıyor. Arada bir kendinizi şımartmak istediğinizde harika bir seçim!





Alıntı
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:43.