IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2020, 00:11   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Şifonyer Satın Alma Rehberi

Özellikle yatak odası dekorasyonunun ayrılmaz bir parçası olan şifonyer, en basit tanımıyla çekmeceli giysi dolabıdır.



Özellikle yatak odası dekorasyonunun ayrılmaz bir parçası olan şifonyer, en basit tanımıyla çekmeceli giysi dolabıdır. Çekmeceleri çok geniş ve derin değildir. Bu mobilya sıklıkla komodinle karıştırılır. Yeri gelmişken aradaki farkı belirtelim, şifonyer komodinin biraz daha büyüğüdür.
Dekorasyon Zevkinize Göre Şifonyer Seçin…
Yatak odaları ağırlıklı olmak üzere, çocuk ve genç odaları ile salon ve oturma odalarında da kullanılmaya başlanan şifonyerler şık tasarımlarıyla ev dekorasyonunuzun tamamlayıcısıdır. Çoğunlukla yatak odası takımıyla birlikte alınsa da farklı bir odada kullanılacaksa tarzı özgürce seçilebilir. Çamaşırlara, pijamalara, çoraplara ve yedek nevresim takımlarına ev sahipliği yapan şifonyerler genel olarak klasik, modern ve avangarde olarak 3’e ayrılır.

Klasik Şifonyerler
Bol oymalı ve antik görünümlü modeller, işlemelerle süslenen vintage ve rustik tarzdaki şifonyerler özellikle klasik tarzda döşenmiş yatak odalarına çok yakışır. Ayakları yuvarlak hatlı ve doğal ahşaptan olan bu modellerin bir-iki çekmeceli olanlarını salonda veya antrede de kullanabilirsiniz.

Modern Şifonyerler
Bütünüyle bakınca sade ama detaylarda iddialı tasarıma sahip şifonyerler gösterişten uzak, modern ev dekorasyonları için uygundur. Bu modellerde daha çok bas-çek denilen kulpsuz çekmeceler kullanılır. Minimalist tarzda döşenmiş bir salonda, oturma odasında, yatak odasında ve özellikle çocuk/genç odalarında modern şifonyerler tercih edilir.

Avangarde Şifonyerler
Günün trendlerine göre uyarlanan klasik mobilyalar avangarde kategorisindedir. Vintage ve rustik tarzda dizayn edilen ve daha az oyma kullanılarak, modaya uygun renklerde üretilen şifonyerler sadece yatak odasında değil, antre dahil evin her köşesinde kendine yer bulabilir.





Alıntı
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:26.