IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2020, 10:29   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Siyah Beyaz Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri

Siyah Beyaz Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri



Evinizde Siyah ve Beyaz Çiftini Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Siyah beyaz çiftinin klasikleşmiş bir kombin olduğundan bahsetmiştik ancak aynı zamanda en cesurlarından biri olduğunu da söylemek gerek. 2019’un ev dekorasyonuna getireceği en büyük farklılık mutfak ve banyolarda siyahın hakimiyet sürmesi olacak ancak dar bir banyo veya mutfağınız var ise siyah duvar tercih etmek yanlış bir seçim olabilir çünkü ortamı olduğundan daha dar gösterecektir. Bu noktada beyaz duvar rengi ile siyah mobilyaları veya siyah aksesuarları kombinleyerek 2019 trendinin başını çekebilirsiniz.

Siyah renk genelde karartıcı bir renk olarak görülürken mobilyada bu durum daha farklıdır. Parlak renklerle birlikte kullanılan siyah mobilyalar oldukça modern ve dikkat çekici bir görüntü ortaya koyacaktır. Ancak mobilyalarınızı siyah tercih etmek istemiyorsanız beyaz mobilyalar ile deseninde siyah renk kullanılan perdeleri bir araya getirebilirsiniz. Bu ortamınızın aydınlığının kaybolmamasını sağlayacak, aynı zamanda modern görünümü koruyacaktır.

Siyah Beyaz Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri


Evinizde Siyah ve Beyaz Uyumunu Nasıl Kullanabilirsiniz?
Siyah ve beyaz renklerin kombini her yerde baş rolü alırken ev dekorasyonunda da kendini göstermeye başladı. Bu eşsiz uyumu salonunuzda, mutfağınızda ve hatta banyonuzda yakalayabilir; ev dekorasyonunda çevrenize örnek olacak bir görüntü ortaya çıkarabilirsiniz.

Baş Rolde Siyah ve Beyaz
Siyah ve beyaz evin her köşesine uyum sağlayabilecek bir renk çiftidir. Ancak sadece bu renk çiftini kullanacağım diye kendinizi sınırlamayın. Siyah ve beyaz arasındaki kontrast araya katılan birçok renk ile daha dikkat çekici hale getirilebilir. Salonunuzda renkli bir duvar kağıdı ile birlikte kullanacağınız siyah beyaz mobilyalar oldukça farklı ve modern bir dekorasyon örneği oluşturacaktır. Bir başka öneri olarak ise siyah beyaz mobilyalar üstüne renkli yastıklar; duvarlara renkli tablolar kullanabilir veyahut odanın genel hattını siyah beyaz ikilisi üstüne kurup renkli mobilyalar kullanabilirsiniz.


Siyah Beyaz Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri

Siyah Beyaz Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:58.