IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2020, 10:24   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sade Bir Salon Oluşturmak için Aksesuar Seçimi Nasıl Olmalı

Sade Bir Salon Oluşturmak için Aksesuar Seçimi Nasıl Olmalı


Salon dekorasyonu nasıl yapılır?” sorusu birçok kişinin araştırdığı konular arasında. Ferah, minimalist salonlar için en önemli detaylardan birini aksesuar seçimi. Salon içinde ve duvarlarda kullanacağınız dekorasyon ürünlerinin tüm salonun havasını değiştirebileceğini unutmamalısınız. Bu nedenle aksesuar seçiminde oldukça titiz olmanızı tavsiye ederiz. Aksesuarlar konusunda dikkate alabileceğiniz konuları sıralamak gerekirse:

Minimalist salon dekorasyonunda seçeceğiniz aksesuarlar; sade, ortalama bir büyüklükte ve salonda kullanılan eşyaların görünümünü bozmayacak şekilde olduğu zaman çok daha ferah bir görüntü elde edebilirsiniz.

Salon penceleriniz için açık renkli ve ince tül perdeler tercih edebilir, güneş ışığını en etkin şekilde kullanarak sade ve ferah dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.
Salonunuzu akşamları aydınlatırken LED ampullerden faydalanmanızı öneririz. Gözü yormayacak şekilde yapılan ışıklandırma salonunuzu daha ferah bir hale getirebilir.

Minimalist salonunuz için almak istediğiniz halının ise çok renkli ve karmaşık desenlerle bezeli olmamasına dikkat etmelisiniz. Çünkü bu tarzda dizayn edilen halılar gözü yorabilir ya da ön plana çıkarak alanda yer verdiğiniz tüm eşyayı geri planda bırakabilir. Sade, pastel tonlu veya küçük desenli bir halı tercih ederek salonunuzun daha geniş ve ferah gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Alıntı
________________

~ E & B ~
 
Alt 09 Mayıs 2022, 06:56   #2
Standart

Sade bir salon için renkler ve desenlerde sade ve küçük boyutlu olmalı.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:37.