IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2020, 17:14   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Vintage dekorasyon nedir?

Vintage dekorasyon nedir?

Son yılların en fazla tercih edilen dekorasyon tarzları arasında yer alan vintage dekorasyon, eski dönemlere ait olan dekorasyon parçalarının günümüz dekorasyon fikirleri ile harmanlanarak kullanılması sonucu elde edilen tarzdır. Nostaljiye olan özlem, her dönemde giyim ve dekorasyon fikirlerinde kendini göstermektedir. Nostaljik görünümün elde edilmesini sağlayan vintage dekorasyon ile aynı zamanda modern bir görünüm elde edilecektir. Vintage dekorasyonunda belli renkler ağırlıklı olarak kullanılmaktadır. Toprak tonları, pastel pembe ve mavi, yeşil ve beyaz bu renklerin başında gelmektedir. Vintage dekorasyon, gösterişli hiçbir unsuru barındırmamaktadır.



Bu dekorasyon tarzı için görkemli görünümün elde edilmesi demek yalnızca çiçekli dokular ve dantellerin kullanılması demektir. Giyim modasında da yer edinen eskitme tarz, ev dekorasyonlarında da gözlemlenmektedir. Mobilyalarda eskitmelerin kullanılması daha nostaljik bir ambiyans yaratmaktadır. Parlak ve canlı renklerin bulunmadığı vintage dekorasyonlarda, oturma grupları sade ve küçük yapıları ile dikkat çekmektedir.

Abartı olan her tasarım ürününde uzak olan vinyage dekorasyon sayesinde sade, romantik ve şık bir tarz yaratılabilir. Bu dekorasyon tarzını eskilere ait eşyalarla her ev sahibi yaratabilir. Eski eşyaların doğru kullanımları ve günümüze uyarlanması ile yeni bir görünümün elde edilmesi mümkündür. Bu tarzı evlerinde kullanacak olan ev sahiplerinin dikkat etmesi gereken temek detaylar bulunmaktadır.

Her oda için farklılık gösteren bu detayların sağlıklı bir vintage tarzın yaratılması için önemi büyüktür. Son dönemlerin en çok konuşulan ve şıklığı ile de kendinde sıkça söz ettirmeye devam edecek olan vintage dekorasyonun temel özelliklerinin eski döneme ait eşyalar olduğu unutulmamalıdır. Eski eşyaların değerlendirilmesi için oldukça farklı ve şık bir seçenektir.
 
Alt 05 Mart 2022, 08:56   #2
Standart

Çok hoş oluyorlar. Eski ve yeni harmanlanınca

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:54.