IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2020, 12:46   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Erkeklerin sevmiyor gibi gorunsede sevdikleri davranislar

Durust (ve cesur) bir erkek her seyi aciga cikariyor. Gulecek, aglayacak ve bakim urunlerini saklamak isteyeceksin.
Egzersiz sonrasi terli dogal halin
Oyuncak bebek gibi suslenip butun zarafetini ortaya cikardigin zaman daha cok arzu edildigini mi dusunuyorsun? Bu dogru degil. Hafta ici saat 18.00’de uzerinde spor sutyenin ve eski gri bluzunla makyajdan ve parfumden yoksun sekilde sadece oldugun gibi parildayarak geldiginde kendini igrenc hissetsen de biz oyle dusunmuyoruz.
Bizim giysilerimizi giydigin zamanlar
Neden bizim tisortumuzu veya bokserimizi giydiginde bu kadar cilgina donuyoruz? Belki sadece sempanzelerdeki gibi ilkel bir sahiplenme gudusu ama boyle olsa bile sonuc ayni. Senin bize ait oldugun duygusu biz maymunlarin kontrol edemedigi ve cok heyecan duydugu bir his.
Utanc verici lise fotograflarin
Fotograflari elimizden kapip “Aman Allahim!” diye bagiriyorsun. Ancak bilmedigin bir sey var. Kivircik saclarinin, sirik gibi vucudunun veya guldugunde ortaya cikan dis tellerinin bir onemi yok. Aslina bakarsan o cagda bizimle konusmayacagini biliyoruz.
Film zevkin
Saka yapiyorum tabii ki. Alinma ama bu konuda anlasamiyoruz. Anlasacagimizi da hic zannetmiyorum.
Cocuklarla olan tutumun
Yeni baslamis olan iliskimizin nereye gittigini bilmiyorum. Ama bilmen gereken ve bizi en cok korkutan sey var olmayan cocuklarimiza isim koymaya baslamandir. Onun disinda icten hareketlerini, cocuklarla iyi anlastigini ve onlarin varliginda neselendigini gormek bizi gulumsetir ve “Belki” diye dusundurur.
Spagetti ve kofte
Tum mutfak becerilerini kullanarak hazirladigin mum isigindaki aksam yemekleri cok hosumuza gidiyor. Ancak bir o kadar guzel olan baska ne var biliyor musun? Bahcede veya kanepede oturup o gun hakkinda konusarak gecirecegimiz bir gecede annenin spagetti tarifi ve yaninda pahali olmayan bir Chianti. Bazi basit anlarda sonsuz bir mutluluk vardir.
Sakli guzellik malzemeleri
Toplum icinde yuksek teknoloji nemlendiricinle, mikrodermabrazyon temizlik urunlerinle veya ne oldugu belirsiz kremlerinle alay ederiz. Ama banyoda yalniz kaldigimizda gizlice butun gizemli kimya setini kullaniriz.
Ailemize karsi sabrin
Amcam, fizigin hakkinda elestiri yaparken, teyzem jambonlu salatayi agzina sokmaya calisir. O sirada kuzenim “Et yemek cinayettir” diye bagirir. Tuhaf kucuk kuzenim sen tuvaletteyken gizlice izlemeye calisir. Ama sen butun bunlara ragmen hala seks yapmak isteyebiliyorsun.
Tabagini temizliyorsun
Guzel bir kadinin onundeki bonfileyi kesmesinden daha seksi olan tek sey, “Bunu yemeye bayiliyorum. Tadi muhtesem!” demesidir. Mukemmel bir yemege olan tutku, hayatin butun zevklerine duyulan kayitsiz ve doymak bilmez bir istahi akla getiriyor.
Sert tavirlarin ve kendine guvenin
Kamp sirasinda biz hala cadiri kurmakla ugrasirken senin odun toplayip atesi yakman veya kendi bilgisayarini tamir edebilmen veya da su sizdiran bir muslugu tamir etmen cok etkileyici. Bize ihtiyacin olmadigini gostermen bizi istiyor olman kadar tatmin edici.
Su bakis
Hangisi oldugunu biliyorsun. Hani o gecenin nerede bitecegini belli eden. Kalabalik bir aksam yemegi masasinda goze carpmayacak kadar inceden ve kurnazca ama dizlerimizi titretecek kadar da arzu doludur. Sakin hafife alma.
 
Alt 18 Mayıs 2021, 21:45   #2
Standart

erkeklerde sever tabiki bi coguyla eglenir 1 kisiyle evlenir ((:
onlarinda kalbi var

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:48.