IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Yazgı
  • 1 Post By Tupac


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2020, 15:01   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Erkeklerin bir kadına ilk bakışta dikkat ettikleri 10 şey

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1- Gülümseme
Güzel bir gülümseme, erkeklerin dikkat ettiği şeylerden ilki. Gülümseyen bir kadının daha cazip ve cana yakın olduğu düşünülüyor. Gülümsedikçe mutluluk ve iyimserlik sinyali gönderiyorsunuz çünkü. Ayrıca gülümseyen bir kadınla konuşmaya başlamak daha kolaydır!

Erkekler güleryüzlü bir kadınla birlikteyken kendilerini daha 'erkeksi' hissederler. Dahası, gülümsemek bulaşıcıdır: Gülümsediğiniz kişinin karşılık vermesi an meselesidir.

Birçok araştırma, gülümsemenin karşınızdaki kişide olumlu tepkiler uyandırdığını gösteriyor. Bir erkek bir kadına rastladığında, ilk önce güzel ve orijinal gülüşünü fark ediyor. Güzel gülümsemenize kimin aşık olduğunu asla bilemediğiniz için, daha sık gülümseyin. Tabii gülümsemenizin yapay olmadığından emin olun.

Hissederek gülümsemelisiniz. Samimi ve doğal bir gülümsemenin gerçek işareti, gözlerimizin etrafındaki tipik kırışıklıklardır. Botoks yaptırmadan önce bir kez daha düşünün!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2- Gözler

Erkeklerin bir kadında dikkat ettiği ikinci şey de gözleri. Eminim gözlerin ruhun penceresi olduğunu duymuşsundur. Karşımızdaki kişi hakkında çok şey söyleyebilirler. Birinin yalan söyleyip söylemediği ya da yalnızca gerçeği söyleyip söylemediği, gözlerine bakarak kolayca anlaşılabilir. Gözler bir yabancıyı çekebilecek ve ilgilendirebilecek gerçek mıknatıslardır.

Anketler, erkeklerin yaklaşık yüzde 70'inin ilk kez karşılaştığı kadının gözlerine dikkat ettiğini gösteriyor. Hemen göğüslere baktığını söylüyorlar ama inanmayın.

Erkeklerin büyük gözleri olan kadınları sevdiklerine dair bir inanç daha var. Küçük gözleriniz varsa üzülmeyin; sonuçta doğru makyajla her şey mümkün! Maskara, göz kalemi ve nude tonlar, gözlerinizi daha cazip hale getirir. Onu etkilemek istiyorsanız, göz temasınızı uzun tutmaya çalışın. Bu şekilde bir ilişki yaşama şansınızın olup olmadığını anlayabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

3- Saç

Elbette, erkekler bir kadının güzel ve sağlıklı saçlarını fark eder. İnanın bana, kuaför sandalyesinde geçirdiğimiz saatler boşuna değil! Çoğu erkek parlak ve şık saçların, sağlık ve gençlik belirtisi olduğunu düşünüyor; doğal ve yumuşak saçlı, güzel kokan bir kadınla birlikte olmaktan hoşlanıyor.

Çoğu erkek kadınlarda uzun saç tercih etse de, cesur renkler ve kısa saç kesimli birçok kadın tanıyorum ve gerçekten harika görünüyorlar! Sanırım erkekler sıradışı ve çarpıcı olan her şeyden korkuyor. Saçlarınızdan eminseniz, değiştirmeyin. İstediğiniz renk ve uzunluğu kullanın, yeter ki stilinizin uygun olduğundan emin olun.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

4- Kilo

Kilo, çoğu erkek tarafından kadınlar hakkında fark edilen şeylerden biri. Sığ gibi gelebilir ama aslında mantıklı.

Sıska olabilmek için kendinizi açlıktan öldürüyorsanız, rahat bir nefes alın! Erkeklerin kıvrımlı kadınları tercih ettiğini muhtemelen duymuşsunuzdur. Araştırmalar, bütün erkeklerin sıska kızlardan hoşlanmadığını gösteriyor. Kendi sağlıklı kilonuzu bulup ona sadık kalmanız yeterli. Sürekli diyet yapmayı kesin! Sağlıklı yemek yiyip egzersiz yaparsanız kilonuzdan hiç rahatsızlık duymazsınız.

Vücudunuzu beğenmezse, kişisel algılamayın. Sonuçta, gerçek bir aşk engel tanımaz! Kilonuzdan hoşlanmıyor ve bunu açık açık söylüyorsa, ona ayırdığınız zamanı hak etmiyor demektir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

5- Göğüsler

Belki erkeklerin ilk baktığı şey sandınız ama yanılıyorsunuz; birçok kadının düşüncesinin tersine, erkekler o kadar da yüzeysel değiller. Göğüslere, gülümseme ve gözlerden sonra dikkat ettiklerini gösteren çok sayıda anket var.

Göğüsler genelde gençlik ve doğurganlık belirtisi olarak kabul ediliyor; çoğu erkeğin kadının göğsüne dikkat etmesinin nedenlerinden biri de bu.

Ancak, zevkler farklıdır. Bir erkek için güzel olan, başka biri için çirkindir. Bu nedenle, göğüsleriniz hakkında endişelenmeyin. Sadece uygun iç çamaşırı giyin ve ağırlık kaldırma egzersizleri yapmayı sürdürün.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

6- Takma saç, takma kirpik, postiş vs.


Erkekler sahte hareketleri, yapmacık kadınları şıp diye fark ederler. Postişler, kirpikler ve takma tırnaklar gözlerinden kaçmaz. Çoğu erkek için 'takma şeyler', fazla bakım ve büyük masraf anlamına geliyor. Takma kirpiklerinizden gözünü alamasa da emin olun onları beğenmeyecek. Bana kalırsa en iyisi, sevdiğiniz adama doğal görünmek.

Bazı kusurlarınızı ustalıkla gizlemeyi ve bir oyuncak bebek gibi sahte görünmemeyi öğrenmelisiniz. Hafif bir fondoten, nude renkte gölgeler ve pembe allıklar seçin. Postiş takmak yerine kaliteli bir hacim şampuanı kullanın yeter.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

7- Bacaklar


Kimse bu maddeye şaşırmadı, farkındayım. Çoğu erkek ince bacakları sever ve karşısındaki kadının bacaklarına dikkat eder. Özellikle yaz aylarında bacaklar bir kadının sahip olabileceği en kıymetli mıknatıs haline gelir. Peki güzel bir bacak nasıl olmalı? Erkekler kıvrımmlı bacakları seviyor, eteklerde nasıl durduğuna dikkat ediyorlar. Bacak bacak üstüne attığımızda duruşlarına ve özellikle diz kapaklarına bakıyorlar.

Yaygın inanışın tersine, büyük ve sağlam kalçaları daha çok beğeniyorlar. Kıvrımlı kalçaların doğurganlık ve kadınsılık belirtisi olduğunu düşünüyorlar çünkü.

Bacaklarınız uzun değilse endişelenmeyin. Fark edilmesi için bakımlı durması yeterli. Mesela her gün nemlendirmek, iki haftada bir pediküre gitmek gibi basit şeyleri es geçmeyin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

8- Cilt

Çoğu erkek, bir kadının cildine de dikkat ediyor. Çok sayıda anket, bir erkeğin sağlık işareti olarak iyi bir cilt görünümünü baz aldığını gösteriyor. Erkekler parlak cildi olan kadınların sağlıklı olduğunu ve sağlıklı çocuklar doğurabileceğini düşünüyor.

Bir erkeği etkilemek için cildiniz yumuşak ve pürüzsüz olmalı. Sabah ve yatmadan önce daima cildinizi temizleyin, tonikleyin ve nemlendirin. Uyamadan önce makyajınızı temizlemeyi ihmal etmeyin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

9- Giyim tarzı
Erkekler kadınların soyunma tarzına bakıyor sanıyorsunuz ama hayır, giyinme tarzı da önemli! Yakın tarihli bir araştırma, pek çok erkeğin aşırı dekolte bir elbise yerine klas bir kıyafeti tercih ettiğini gösterdi. Erkekler kadınlar hakkında bazı gizemleri seviyor yani... Unutmayın, yarı çıplak bir vücut tüm sırları açığa çıkarır!

Harika bir stil, hakkınızda çok şey söyleyebilir! Parfüm ve makyaj, hayat enerjinizi gösterir. Topuklarınız ve aksesuarlarınız yaşam biçiminizi ve inceliklerinizi ortaya koyar. Kıyafetiniz, hayatınıza olan güveninizi ve tavrınızı gösterir. Erkeklerin moda ve trendlerden haberdar olmadığını düşünmeyin. Her şeyi fark ediyorlar. Gerekirse, kendinize daha fazla güvenmek için stil duygunuzu geliştirin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

10- Karizma
Karizmatik kadınlar güçlü bir özgüvenle bir odaya çat diye girerler ve haliyle herkes dönüp onlara bakar! Karizmatik kadınları erkeklerin tercih etmesinin nedeni, bu kadınların başkalarını önemsiyormuş gibi hissettirmeleri...

Yüksek seviyede özgüven sahibi veya aşırı karizmatik olmanız gerekmiyor; sadece dişil vücut dili geliştirmek yeterli.

Alıntı
 
Alt 05 Nisan 2020, 15:11   #2
Banlı Üye
Tupac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Eee ne kaldı geriye

 
Alt 05 Nisan 2020, 15:13   #3
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yooo ben direkt gögüslere bakıyorum bi kere.

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 18 Nisan 2021, 14:45   #4
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Gözler

Gözler kalbin aynasıdırrr .d

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 18 Nisan 2021, 14:46   #5
Standart

Önce güzel mi diye bakıyorum ben sonra güzelse başka yerlerine bakmıyorum

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:39.