IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Ekonomi Haberleri Ekonomi üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Mayıs 2021, 16:40   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kripto Para Takasinin En Iyi 5 Yolu

YoBit kripto para birimi borsasi, dijital varlik ticareti hizmetleri arasinda en populer olanlardan biridir. En onemli avantaji, kullanicilarin dogrulama talep etmemesidir. Baska bir deyisle, borsacilarin herhangi bir kimlik belgesi vermesi gerekmeyecektir. Kripto para birimlerini islemeye baslamak icin, bazi teknik verileri (giris, e – posta adresi ve sifre) belirten kucuk bir form doldurmak yeterli olacaktir. Ana ozellikleri:

* Cekme ve yatirma komisyonu – 3’e kadar;

* Dogrulama – yok;

* Listedeki madeni para sayisi – Rus rublesi ve ABD dolari dahil olmak uzere 580’den fazla varlik.

Exmo



Exmo, BDT ulkelerinden kullanicilar arasinda en populer anonim kripto para borsasidir. Site, dijital varlik endustrisine yeni baslayan kullanicilar icin uygun olmanin da otesinde kabul edilir.

Kullanim arayuzu, deneyimsiz bir kullanicinin bile anlayacagi sekilde basittir. Bu ticaret platformu, BTC, ETH, ETC, LTC, BTH, XRP ve digerleri dahil olmak uzere 100’den fazla dijital varligi desteklemektedir.

Exmo borsasinin yonetimi, genellikle cok sayida kripto para kazanabileceginiz veya cesitli islemlerde aylik indirim alabileceginiz cesitli yarismalar ve cekilisler duzenler. Bununla birlikte, borsalardaki komisyon oldukca kabul edilebilirdir:


1. Platform islem ucreti – islem tutarinin %0,2’si;

2. Fonlarin yatirilmasi icin komisyon – %3,65 ila %4,5;

3. Geri cekme komisyonu – %0,2 ila %1,95.

Bitmex

Bu kripto para borsasi, yukarida belirtilen platformlar arasinda esit derecede populerdir. Bitmex cok sayida aktif borsaci icerir ve buyuk kaldirac ticaretine sahip olmasiyla, platformu gunluk islem hacmi acisindan onde gelen borsalarla ayni seviyeye getirir.


Platformun avantaji, anonim olarak ticaret yapilabilmesidir.

Bununla birlikte Bitmex yonetiminin, anlasmanin herhangi bir zamanda bir borsacinin tam bir kontrolden gecmesini gerektirebilecegini belirttigine dikkat cekmeye deger.

Bu borsadaki desteklenen dijital varliklara gelince, ABD dolari disinda cok az sayida varlik bulunmaktadir. BTC, LTC, XRP, Carnado ve Ethereum kripto para birimlerini tahsis edebilirsiniz.

Magnr


Magnr kripto para birimi borsasi, islemin yalnizca bitcoinlerle gerceklestirilmesine izin verir ve dogrulama olmaksizin diger borsalarin spektrumundan farkli olmasinin yaninda sistemin listelemesinde baska dijital varlik yoktur.

Kullanicilarin, bitcoin ticaretini nasil gerceklestireceklerini, baslatacaklarini veya cikaracaklarini anlamalari kolay olacaktir. Bu, gereksiz dugmeler ve islevler olmadan sadece en gerekli komutlari iceren kullanici dostu ve sezgisel bir arayuzden kaynaklanmaktadir.

Livecoin

Bu kripto para birimi borsasi bircok ozellik icerir, her seyden once, kimlik dogrulamasini rapor ederler. Bir banka karti kullanarak herhangi bir islem gerceklestirirken, ornegin bir hesabi yenilerken, kullanicilarin yine de kimliklerini dogrulamasi gerekir.

Livecoin borsasindaki her kayitli yatirimci, cok sayida dijital varliga erisebilecektir. Tum kullanicilar, itibari para birimleri de dahil olmak uzere baska herhangi bir kripto para birimi ile serbestce bitcoin takas edebilecekler.


ALİNTİ ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:19.