IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Ekonomi Haberleri Ekonomi üzerine haberleri bulabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2020, 16:48   #1
Yalnızlığım Saltanatımdır
Discorium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Denizbank, Şekerbank ve Kuveyt Türk de depremzedelerin borçlarını erteleme kararı aldı!

Akbank, Yapı Kredi ve TEB'in ardından Denizbank, Şekerbank ve Kuveyt Türk de depremzedelerin borçlarını erteleme kararı aldı. Kuveyt Türk ayrıca depremzedeler için 1 milyon TL bağışta bulundu.



Akbank, Yapı Kredi ve TEB'in ardından depremzedelere destek amacıyla borçlarına erteleme kararı alan bankalara[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]de eklendi.
DENİZBANK VE ŞEKERBANK 3 AY ERTELEME KARARI ALDI

Denizbank bölgedeki bireysel ve KOBİ müşterilerinin DenizBank'a olan tüm ödemeleri faizsiz 3 ay erteleyecek. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'dan yapılan açıklamada "Tüm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi yüreğimizde hissettiğimiz felaketin ilk gününden bu yana bölgede etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. İnsanlarımıza bir nebze olsun destek olmak, yaşadıkları mağduriyeti hafifletmek adına bankamıza olan kredi ödemelerini 3 ay boyunca erteliyoruz" denildi.

Şekerbank, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şubelerine bağlı bireysel, esnaf, işletme, tarım, KOBİ ve ticari tüm müşterilerinin kredi taksitlerini ve kredi kartı ödemelerini, faizsiz olarak 3 ay süreyle erteleyecek.
KUVEYT TÜRK HEM BORÇLARI ERTELEDİ HEM DE 1 MİLYON TL BAĞIŞ YAPTI

Kuveyt Türk de Elazığ depreminden etkilenen müşterilerinin, talep etmeleri halinde finansman taksitlerini ve kredi kartı ödemelerini hiçbir masraf almadan 3 ay erteleme kararı aldı. Kuveyt Türk ayrıca depremzedeler için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından başlatılan "Haydi Türkiye! İyilik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" yardım kampanyasına 1 milyon TL bağışta bulundu.


alıntı..
________________

"Kadınlarını geri bırakan toplum,
geride kalmaya mahkumdur."
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:30.