IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Eğitim Haberleri Eğitim dünyasından tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Artist


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2021, 19:42   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Yeni Milli Eğitim Bakanı'ndan İlk Açıklama

Ziya Selçuk'un istifasının ardından Milli Eğitim Bakanı olarak atanan Mahmut Özer, görevi devralmasından sonraki ilk açıklamalarını yaptı. Okulları açmak istediklerini söyleyen Bakan Özer, vaka sayılarının belirsiz bir gelecekte sıfıra düşmesini bekleyemeyeceklerini belirtti.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısıyla kabinede önemli bir değişiklik gerçekleşti. Birkaç yıldır Milli Eğitim Bakanı olarak görev yapan Ziya Selçuk'un istifasını kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, boşalan koltuğa Mahmut Özer'i atadı. Naif kişiliği ile bilinen Ziya Selçuk, çalışma arkadaşları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek görevi Özer'e bıraktı.
Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, görevi devraldıktan sonra ilk açıklamalarını yaptı. Fırsat eşitliği vurgusu yapan Mahmut Özer, çok büyük bir sorumluluğun altına girdiğini ve bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için elinden geleni ardına koymayacağını söyledi. Milyonlarca öğrencinin merak ettiği "Yeni bir sistem değişikliği olacak mı?" meselesine girmeyen Milli Eğitim Bakanı, daha çok gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
"Okulların eylülde açılmasını istiyoruz"

Yeni Milli Eğitim Bakanı'ndan İlk Açıklama
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların eylül ayında açılmasını istediklerini ifade etti. Tedbirlerle ilgili çalışmaları sürdüreceklerini belirten Bakan Özer, yapılacak çalışmalarla okulların yüz yüze eğitime hazır hale getirileceğini söyledi. Konuyla ilgili önemli bir noktaya dikkat çeken Milli Eğitim Bakanı, "Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz." ifadelerini kullandı.

Bakanlık dönemini geride bırakan Ziya Selçuk, geçmişte yaptığı açıklamalarda okulların 6 Eylül'de açılacağını açıklamıştı. Bu açıklama toplumu ikiye bölmüş, kararı savunanlar da eleştirenler de olmuştu. Ancak mevcut verilere baktığımızda, salgının seyrinin Türkiye'de pek de iyiye gitmediğini görüyoruz. Ziya Selçuk'un açıkladığı süreye tam bir ay varken 25 bin dolaylarında seyreden koronavirüs vaka sayıları, önümüzdeki bir ay boyunca birçok şeyin değişebileceği anlamına geliyor...
Alıntıdır.
 
Alt 06 Ağustos 2021, 19:43   #2
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Az önce göz gezdirirken okudum ve hatta geç bile kalındı diye düşünüyorum.

________________

Yeni Milli Eğitim Bakanı'ndan İlk Açıklama
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:17.