IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Editör Röportaj Editörlerimizin röportajları bu başlık altında yayınlanacaktır.

116Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2023, 18:46   #1
Standart Editörlerimiz’den Merve ile olan Röportajımız

Editörlerimiz’den Merve ile olan Röportajımız

Ardanl_:Merhaba Merve öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için kendim adıma ve IRCRehberi.Net yönetimi adına teşekkür ederim.

Merve: Rica ederim...
Ben teşekkür ederim beni uygun gördüğünüz için..

Ardanl_: Hoş geldiniz nasılsınız ?

Merve: Hoş bulduk.. İyiyim,teşekkür ederim..Siz nasılsınız?

Ardanl_: Teşekkür ederim çok iyiyim bende
Merve kimdir idealleri nelerdir başarıya ve istedigi yere ulaşmış birimidir ?

Merve: Adım Merve,Anaokulu öğretmeniyim.Ama çalışmıyorum...İstanbul'da yaşıyorum...Bir köpeğim ve dört tane kedim var..Hayvanları çok seviyorum...İdeallerim .." Daha iyisini yapabilmek" ...Başarıya henüz ulaşamadım maalesef...İstediğim yere ulaşmak için çaba sarf ediyorum...

Ardanl_: Umarım çaban boşa gitmez ve istedigin yere ulaşabilirsin
Merve hobilerin ve fobilerin nelerdir hayatımda olmazsa yaşayamam dedigin birşey varmı varsa nedir ?

Merve: Çok teşekkür ederim....
Hobilerim,senaryo,çocuk masalları,hikayerli yazmak....Fobilerim ,asansör de kalmak...Karanlıkta yolda yüremek... Var tabii... Hayvanlarım..:Onların hepsi benim çocuğum gibi..

Ardanl_: Havyanları seviyor olman ne güzel hayvan seven kimi tanısam çok merhametli oluyor
Peki seni tek cümle ile anlatacak olsan bu hangi cümle olurdu ?

Merve: Evet hayvanları seven insanlar merhametli oluyor.... Beni tek cümle ile anlatacak olsam bu cümle "Ne çabuk unuttun sana yapılanları " Çünkü ben çok çabuk unutan biriyim....

Ardanl_: İrc alemine ne zaman nasıl başladın sana göre iyi ve kötü yönleri nelerdir başladığına pişman mısın neden ?

Merve: İrc alemine yaklaşık iki sene önce başladım...Üye olduğum da çok tedirgindim ...Bir arkadaşım bana önermişti.... Bana göre iyi yönü ..Ne zaman girsem kendimden bir şeyler buluyorum....Forum oyunlarını seviyorum...Kötü yönü yok ama fazla kaldığım zamanlar gözlerim ağrıyor....

Ardanl_: Merve bize sanal ve reel hayat için tavsiyede bulun desem bu tavsiyelerin neler olurdu ?

Merve: Sanalda her şeye inanmayın derim ben...Özellikle aşk konularında...Her şey görüldüğü gibi değil maalesef... Reel de Hayata fazla yüklenmemek gerek ...Bazen akışına bırakmak iyi oluyor... ..Su akar yolunu bulur misali. ..

Ardanl_: Sana göre sanal ve reel arasındaki farklar nelerdir sanaldan reel hayatına aldığın insanlar oldu mu olduysa reel hayatına aldığın için pişman eden oldu mu pişman etmesinin sebebi neydi?

Merve: Sanal ile reel arasındaki farklar sanal adı gibi sanal...Reel gerçekte var olan ..Tabii ki sanal hayattan reel hayatıma aldığım insanlar oldu..Ama bu çok seneler önceydi...Şimdi kimseye güveniyorum maalesef ...Bir iki kişi için pişman olmuştum evet...Pişman olmamım sebebi onlara çok çabuk inanıp ,güvenmek oldu..

Ardanl_: Malesef ki insanlara artık güvenmemiz gerçekten zorlaştı
Baktığımız zaman insanlar ilk zamanlarda çok iyiler sonrasında bunu bi çıkara dönüştürebiliyor veya saygısızlık edebiliyor sana göre sonradan pişman olmamak için nasıl bi yöntem izlemeliyiz ki bu duruma düşmeyelim ?

Merve: Evet maalesef ...Daha kötü olmaz inşallah...
Her ne olursa olsun tanıştığın kişiye fazla güvenme...Hemen bağlanma, her şeyini anlatma özellikle sırlarını sakın söyleme....Araya her zaman mesafe koy... :)

Ardanl_: İnsanlar birbirine saygı göstermeyi beceremiyor sana göre insanların birbirine saygılı olması için neler yapmalıyız ve bize saygı ile ilgili bi söz söyleyecek olsan bu ne olurdu?

Merve: İnsanların birbirine saygılı olması için. Öncelikle konu ne olursa olsun karşındaki kişi sana ne söylüyorsa onu dinlemek ,..Hemen sinirlenip bağırmamak... Saygılı olmak her zaman iyidir..
"Saygı ve sevgi büyüklerle küçükler arasındaki uçurumu yok eden bir köprüdür.... "

Ardanl_: Editörlüğe ilk nasıl başladın bu kararı almanda etkili olan şey neydi ?

Merve: Editörlüğe İrc rehberinde yeni başladım...Bir arkadaşımın yani forumdaki bir üyenin ricası ile ... Bu kararı almam da etki olan şey .. Yazdığım şeylerin paylaştığım da okunması .İyi de ya da kötü olumsuz yorumların üyeler tarafından yazılması.. Bu sayede ben de hatalarımı düzeltebilecektim...

Ardanl_: Editör olarak ilk yazını ne zaman yazdın sonrasında nasıl tepkiler aldın hiç olumsuz tepki aldın mı?

Merve: İlk yazımı bir iki ay önce yazdım....Güzel ve olumlu tepkiler aldım...Hiç olumsuz tepki almadım...

Ardanl_: Editör olarak hangi tür yazıları yazmayı seversin bi makale yazmak ne kadar zamanını alır hiç yazıp sildiğin makale oluyor mu en çok zorlandığın makalen nedir?

Merve: Editör olarak hayata dair şeyleri yazmayı çok seviyorum...İnsanlar okurken kendinden bir şeyler bulabilsinler diye... Bir makale yazmak baya bir zamanımı alır...Hatta günler, haftalar... Tabii ki silip silip yeniden yazdığım oluyor... En zor yazdığım makale çocuklar üzerine yazdığım hikayemdi...

Ardanl_: Başarılı bir editörsün zorlandığın anlar oluyor mu?. editörlügün en zor yanı ve yanları nelerdir?

Merve: Tabii ki oluyor...Pes etmemek için mücadele ediyorum... En zor yanları ..Acaba doğru şeylerimi yazıyorum? Okurlarım tarafından inandırıcı gelecek mi? Hata yapıyorsam nerede yapıyorum???

Ardanl_: Editör olarak yazdığın bi yazıda olumsuz tepkiler alsan nasıl bi karşılık verirsin sonrasında yazmaya devam mı edersin bırakır mısın olumsuz tepkiler seni yazmak için daha mı kararlı kılar karamsarlığa mı kapılırsın?

Merve: İlk önce üzülürüm doğal olarak...Ama sonra kendime derim ki ; ben nerede hata yaptım da bana bu olumsuz yorumu yazdılar?? Karşılık yine olumlu bir şekilde veririm...Elbette yazmaya devam ederim...:) Olumsuz tepkiler beni önce kararsızlığa sürükler ama sonradan düşündükçe verilen tepkinin aslında benim için ne kadar doğru olduğunu anları...Kararlarımı ona göre belirlerim...

Ardanl_: Gerçekten güzel editör arkadaşlarımız var içlerinde en çok beğendigin editörler kimlerdir ve beğenme sebeplerin nelerdir editör arkadaşlarımıza tavsiyelerde bulunmak ister misin ?

Merve: Elbette güzel editör arkadaşlarımız var.... Ayrım yapmadan herkesi beğeniyorum..Çünkü herkesin dünyası ayrı,hayaşşer, ayrı ... :) Beğenme sebeplerim..Yazılarını okuduğum da kendimden bir şeyler bulma...Ya da gerçekten güzel yazdığını görmek.... Tavsiyelerim ...Daha çok yazsınlar..Asla pes etmesinler. :)

Ardanl_: Kesinlikle hepside harika onlar yazdıkça bizler mutlu oluyoruz burdan hepsine selamlar diyelim o zaman
En beğendiğin yazarlar kimlerdir bize hangi yazarın hangi kitaplarını tavsiyede bulunursun ?

Merve: Diyelim tabii ki ...
En beğendiğim yazarlardan ilk başta Zülfü Livaneli gelir.... "Balıkçı ve oğlu" kitabını tavsiye ederim...

Ardanl_: Size göre iyi bir editör olmak için önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir Editörlüğün olmazsa olmazı nedir?

Merve: Önerilerim bol bol kitap okumak ,tavsiyelerim bol bol yazmak ....Editörlüğün olmazsa olmazı hayal gücüdür...

Ardanl_: Editörlüğü düşünen veya editör olmak isteyen arkadaşlara ne gibi tavsiyelerde bulunursun ?

Merve: Eminim onlarında güzel yazıları vardır...Hiç düşünmeden evet desinler...Tavsiyelerim kendinize güvenin ....Yazmaktan çekinmeyin...

Ardanl_: Forumumuzun en begendigin alanı hangisidir en çok hangi alanda zaman geçirirsin ?

Merve: En beğendiğim alanı forum oyunları ve anketler ... Forum oyunların da daha çok zaman geçiririm.

Ardanl_: Forumumuzda en beğendiğin ve başarılı buldugun kişiler kimlerdir başarılı olma sebepleri nedir?

Merve: En beğendiğim ve başarılı bulduğum arkadaşım o da benim gibi editör "Brittle" ," Elsaa" ve Elfin.. Başarılı olma sebepleri kendilerine güvenmeleri...

Ardanl_: Forumumuzu ne kadar başarılı buluyorsun başarılı buluyorsan başarılı olmasında ki en büyük faktör nedir ?

Merve: Forumunuz gerçekten başarılı ....Başarılı olma en büyük faktör forumun hata yapmaması ...Kendini sürekli yenilemesi..

Ardanl_: Peki röportajımızın sonuna gelirken IRCRehberi.Net hakkındaki düşüncelerini alabilir miyim senden?

Merve: İrc rehberi düşüncelerim..İyi ki üye olmuşum ve iyi ki yazmışım......

Ardanl_: Güzel düşüncelerin için yönetim adına teşekkür ederim. Sizleri aramızda görmek bizi her zaman mutlu ediyor. Benim için çok keyifli bir röportaj oldu seni tanımaktan mutluluk duydum bana ayırdığın zaman ve samimi cevapların içinde kendim adına ayrıca teşekkür ederim.

Merve: Ben teşekkür ederim.... Beni bu röportaja uygun gördüğünüz için....Çok teşekkür ederim..Aranız da olmaktan kıvanç duyuyorum ....Benim için de keyifli oldu...Size de mutluluklar ....Rica ederim...

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 19 Kasım 2023, 18:55   #2
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık güzel bi söyleşi olmuş.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm seni tanımak güzel.Ne güzel de söylemişsin "Saygı ve sevgi büyüklerle küçükler arasındaki uçurumu yok eden bir köprüdür.... "Ama artık kimse bunu önemsemiyor gibi çok yazık.

________________

 
Alt 19 Kasım 2023, 18:58   #3
𐱅𐰼𐰇𐰰

czmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Umarım herşey gönlünce olur . Yapılanları unutmamalıyız . İnşallah hergünün mutlu geçer.

Başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana emekleriniz ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim

________________

Geri Gelmesi Mümkün Olmayan
'HATIRLANMAMALI'


<b><font color=red>[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. <a href=Üye Olmak için TIKLAYIN...]" border="0" />
 
Alt 19 Kasım 2023, 19:19   #4
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim yerinde ve isabetli sorularınla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mizin bize kendini anlatmasına vesile olmuşsun.. Tebrik ederim.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim seni senden dinlemek çok güzeldi.. teşekkürler..

________________

Tecrübe çok acımasız bir öğretmendir;
Önce sınavı yapar, Dersi sonra öğretir..
 
Alt 19 Kasım 2023, 19:57   #5
Bizi hasret saracak
Türkü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Keyifli Ve güzel Olmuş Emeğinize sağlık

________________

Hep mutlu yaşanmaz zaten.
Öyle yaşama da.
Ama ağlayarak geldiğin bir dünyadan, gülümseyerek ayrılabildiğin bir hikayen olsun.
Bir gün aşağıdan bakacak herkes çiçeklere..^^
 
Alt 19 Kasım 2023, 20:07   #6
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık güzel bir röportaj çıkmış ortaya
Başarılarının devamını dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 19 Kasım 2023, 20:22   #7
Standart

Alıntı:
SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık güzel bi söyleşi olmuş.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm seni tanımak güzel.Ne güzel de söylemişsin "Saygı ve sevgi büyüklerle küçükler arasındaki uçurumu yok eden bir köprüdür.... "Ama artık kimse bunu önemsemiyor gibi çok yazık.

Seni tanımakta çok güzel canım benim...Evet maalesef kimse önemsemiyor artık ...
Çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cum..


Alıntı:
czmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Umarım herşey gönlünce olur . Yapılanları unutmamalıyız . İnşallah hergünün mutlu geçer.


Başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana emekleriniz ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ...İnşallah diyelim...

Alıntı:
Brittle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim yerinde ve isabetli sorularınla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mizin bize kendini anlatmasına vesile olmuşsun.. Tebrik ederim.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim seni senden dinlemek çok güzeldi.. teşekkürler..
Çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cim...

Alıntı:
Türkü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Keyifli Ve güzel Olmuş Emeğinize sağlık
Çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cüm..

Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık güzel bir röportaj çıkmış ortaya
Başarılarının devamını dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim
Çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cim

________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 19 Kasım 2023, 20:27   #8
....
Kardelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çok keyifli bir sohbet olmuş tebrikler.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim umarım en yakın zamanda hedeflerine ulaşırsın herşey gönlünce olsun

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık güzel röportaj başarılar

________________

🌙
Anahita
 
Alt 19 Kasım 2023, 20:29   #9
Standart

Alıntı:
Kardelen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok keyifli bir sohbet olmuş tebrikler.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim umarım en yakın zamanda hedeflerine ulaşırsın herşey gönlünce olsun

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık güzel röportaj başarılar
Çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cim.. İnşallah diyelim...

________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 19 Kasım 2023, 20:32   #10
izz
izz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Merve cok keyifli bjr söyleşi olmuş başarılar diliyorum

________________

.İ𝒛𝒍𝒆𝒓 𝒌𝒂𝑳ı𝒓, 𝑺𝒂𝒅𝒆𝒄𝒆 İ𝒛𝒍𝒆𝒓 𝒌𝒂𝑳ı𝒓𝒔ı𝑵Editörlerimiz’den Merve ile olan Röportajımız
Editörlerimiz’den Merve ile olan Röportajımız
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:11.