IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Duyurular (https://www.ircrehberi.net/duyurular/)
-   -   AreS nicki & Syst3m Haysiyetsizi Hk. ❓ (https://www.ircrehberi.net/duyurular/55702-ares-nicki-syst3m-haysiyetsizi-hk.html)

Tonyukuk 01 Şubat 2021 20:07

Alıntı:

Kırmızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337633)
Bu Konular açıldığından beri yakınen takip ediyorum düne kadar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'in Editörlüğü alınmamış bu şekilde karalayıcı konuşuyorsunuz madem çalıntıydı makaleler neden işlem yapmadınız ? Nickini Değiştirdiğiniz zamanda Editörlüğü devam ediyordu insanları yalanlarınızla kandırıyorsunuz isteyen istediğine inanabilir kaç gündür takip ediyorum 2 forumuda sizin forumda insanların kişiliğine hakaretler almış başını gidiyor diğer forumda ise kişilik hakkını aşan yorumlar silinip gereği yapılıyor

Adabınızla Mağduriyetinizi dile getirmek yerine insanları hedef alıp hakaretlere maruz bıraktıktan sonra bu konuyu açmanız sizi yüceltti mi ?

Anlamak mı istemiyorsun, işine mi gelmiyor bilemem ama IF'de konu 3 gündür açık ve onların istemediği tarzda yorum yapanlar da konudan uzaklaştırılıyor.

Cevap vermeyip de ne yapsınlar?

aLeyna 01 Şubat 2021 20:17

aLeykum seLam @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oLay "nick" oLayindan cok kuyruk acisi cunku 1 nick icin bu oLaylari bu boyuta getirmek cok cahiLce. Seni tanidigm gunden bugune kadar herkescikLer iyi oLsn rahatca forumda takiLsn cabasinda oLdun aLLah senden razi oLsn. Keske bu konu boLe bu kadar uzayip boLe cirkinLikLere yoL acmasa idi fakat keskeLer iLe oLmuo.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hatasiz kimse yok hataLar bizLer icin. Burasi cok degisik kisiLikLer karakterLer gordu ne oyunLar ne depremLer ne kavgaLar gordu sonuc kimse bisi yapamadi cunku TEMEL SAGLAM temeLdeki oLanLar "GERCEK DOST."

Tonyukuk 01 Şubat 2021 20:22

Alıntı:

Kırmızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337657)
Bence sen anlamıyorsun ordaki yorumlarda kimseye hakaret edilmedi ve yönetim buna müsade etmedi sizin konudan uzaklaştırılmanız kişilere direk saldırıp ettiğiniz hakaretlerden keşke burda da hakaret edilirken işlem yapılsaydı bu sizi ve platformunuzu küçültmezdi..

Ben kimseye hakaret etmedim hanfendi. Ayrıca platform küçülmüyor, aksine büyümeye devam ediyor. Haa illa senin gözünde küçülüyorsa burada bulunarak sen de küçülme.

MySeCReT 01 Şubat 2021 20:25

Kıskanan, başarılı olan kişinin yerinde olmak ister. Bir hırsla çalışmaya başlar ama sonrasında zor geldiği için pes eder. İşte, pes ettiği o ilk saniyeden itibaren daha çok kıskanır başarılı kişiyi çünkü onun gibi olamayacağını bilir.

Dünyanın en aciz şeyi başarıyı kıskanmaktır. Daha iyisini yap. Yapamıyorsan takdir et. O da içinden gelmiyorsa o zaman sus

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen ve o güzel arkadaşların birlikte yola çıktığın ve sonradan eklenen dostlarınla sen güzel işler yapıyorsunki bu şekilde kıskanıyorlar.Bence bu olaylar için zaman ayırman bile o insanlar için prim olur.salla gitsin.it ürür, kervan yürür...

KivanC 01 Şubat 2021 20:35

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uzun zamandır tanırım asla isteyerek uzmez, isyerek bilerek hata yapmaz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kısa süreli tanısam da iyi niyetli, işine sağdık yanlış yapmayacak bir Adam.
Adam diyorum çünkü Adamligini gördüm.


Diyecegim Che 'ye yazik söyleyin de gelsin Tek basina makale yazmaktan sıkılmıştır, Ona makale hediye edim.

Publisher 01 Şubat 2021 20:36

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konunun en başından beri takip ediyorum aslında. Nick mevzusu, özel hayatın konuşulması, yapılan şeyler vs derken gördüğüm şu ki amacından tamamen sapmıştır.

Burada olan nickin alınması ya da alınmamasıyken 3. 4. kişiler dahil olmuş ve iş çığırından çıkmıştır. Bununla kalmamış yok şu forum yok şu muhabbet derken karalama defterimiz yeterince çizilmiş ve hırs uğruna kişiler zarar görmüştür.

İşte bu tip durumlardan dolayı yapılmak istenen şeyin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kötüleme propagandası olduğu aşikar olup, sözüm ona emek verilen forumdaki her kişiyi zan altında bırakmışlardır.

1 senedir verilen emekleri "küçük forumlarda olur böyle şeyler" diye hadsizlik edilmiş ve buna cevaben bizim takındığımız tavır zaten amacına ulaşmıştır.

Bu forum neden bu kadar sevildi?

Kusura bakmayın ama bu forum, "ben 10 yıllık forumcuyum" diye ortalarda dolaşılıp, yapılmayan muhabbet kalmayıp üstüne hala gezebilen kişilerle değil aksine burayı sevdiren, seven ve destek veren sunucularla bu noktaya gelmiştir.

Kibrin, üstten bakmanın, etiketin peşinde olanların değil; benim gibi "sonradan forumu seven" , bunun için uğraşan ve amacı sadece keyifli vakit geçirmek olanlarla büyük bir ivme kazanmıştır.

Bu sebeple demem o ki yukarıda saydıklarımla birlikte kötüleme, karalama yaparak insanları zan altında bırakmak yerine herkes işine, gücüne mümkünse savaştan ziyade emeğe barışa baksın.

Teşekkür ederim kendi adıma böyle açıklamamıza imkan verdiğiniz için.

KartaL 01 Şubat 2021 20:37

Herkes kendine yakışanı yapar o forumda @dishy al gerisini at çöpe.

Nick konusunda haksız olduğunu baştan sana söyledim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama yapacak bir şey yoktur olan oldu.

Yorumdan beni uzaklaştırdı malum şahıs sıkıntı yoktur son yazdığım mesaj yerine ulaşmıştır..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kyo 01 Şubat 2021 20:53

O forumda ki konu maksadını aşmış itibar suikastine dönmüştür. Büyük hedefleri oldugunu söyleyenlerin küçük işlerle uğraşması gülünçtür, komiktir. HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR ÜSTADIM.

PeLin 01 Şubat 2021 20:53

Bütün yorumları tek tek okudum ve herkes kendine yakışanı yapar nerde mutluysan orda kal isin bitti mi kötü olma bizler burda kaldıysak mutluyuz demektir bakıyorum insanlar bir yerine on yere gider olmus insanın bir hedefi olmali mutlu olduğu bir mekânı olmali en sevdiği koku , renk gibi insanlari zorlayamazsınız egerki oMeN buralara kadar gelmişse birşeyler başarmıştır insan kazanmıştır gerisi bos diye düşünüyorum geri kalan konuya fransizim birşey diyemicem tek bildiğim bulunduğum ortamda mutluyum haksızlık olmadığı sürece

Maske takanlar el sallayin;))

RowDy 01 Şubat 2021 20:57

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis::alkis::alkis: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2024 | IRCRehberi.Net