IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Duyurular (https://www.ircrehberi.net/duyurular/)
-   -   AreS nicki & Syst3m Haysiyetsizi Hk. ❓ (https://www.ircrehberi.net/duyurular/55702-ares-nicki-syst3m-haysiyetsizi-hk.html)

Ocean 01 Şubat 2021 21:00

hani misafirlikte k** gelir yaparsınız sonra sifonu çekersiniz çekersiniz bir türlü gitmez ya hah işte o system ahaha.

Sterben 01 Şubat 2021 21:08

Alıntı:

Ocean Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337701)
hani misafirlikte k** gelir yaparsınız sonra sifonu çekersiniz çekersiniz bir türlü gitmez ya hah işte o system ahaha.


Ya sen nasıl bir kral adamsın azizim ya seviyorum seni @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eğer töbeli olmazsa yolla oradan 1kg boğma rakı eski günlerdeki gibi facetam karşılıklı içelim derdim.

ExCaLuBuR 01 Şubat 2021 21:13

Nick mevzusunu saygısızlık olarak hitap edeceksiniz ;

Benimde onaylamadığım bir konu olan ; nick mevzusundaki şahsın kişisel olaylarını dile getirip bel altı vurmaktan dem vuracaksınız,

Ama malum platforma konu açarken boy boy log adı altında özel konuşma ekranlarını muhataplarına sormadan paylaşacaksınız ,

Buraya gelip adamın özel konuları hakkında log atıp adamlığına hakaret edebilceksiniz ,

Sizinkiler özel hayat, gurur, özel, milletinki panayır çarsısı tabi demi ,

Kusura bakmayın da İKİ YÜZLÜ olanlara sesleniyorum hasstırınız ordan ..

WildCat 01 Şubat 2021 21:16

Yuru Beee Arkadaslar yirtinmaniza gerek yok biz silah zoruyla burda bulunmuyoruz
sevdigimiz ve saygi gordugumuz icindir ayricada ne derseniz diyin neyi kanitlamak isterseniz isteyin
inanmiyoruz cunki kendi gorduklerimiz ile bu gune geldik forumu gectim insanliga gelicekse konu
insan olduklarini ve hakyemedikleri icin ircrehberindeyiz
Meyve veren agac herzaman taslanir
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basarilar arkandayiz saygilarimla

Sinan 01 Şubat 2021 21:34

Herifin nikinde bile sistem hatası var. tanımıyorum ama i** olsun işte boş geçmeyim dedim :d

Candres 01 Şubat 2021 21:44

kaos en sevdiğim.

Furkan 01 Şubat 2021 21:59

Öncelikle herkese iyi akşamlar maalesef 2 3 gündür olan olayları üzülerek takip ediyorum neden üzülüyorum çok sevdiğim her zaman kolladığım savunduğum sahip çıktığım kendisi için mekan bastığım insanları aradığım tehdit ettiğim (sahip çıktığım savunup kolladığıma dair loglar mevcuttur yazdıklarım yalansa kendisi yalanlayabilir) kardeşim dediğim defalarca uyardığım aresin yine maşa olarak kullanılması beni çok üzdü sanal hayatı boyunca her zaman kullanılmış, maşa yerine konulmuş işleri görülünce kaldırıp bir kenara atılmış bu kardeşim aresi omen ile konuşturan şahıstan yediği en son ki darbeden akıllanmış olmayacak ki yine iğrenç bir oyunda maşa olarak kullanıldı ben bur dan o kardeşime ne yazsam boş inşAllah her şeyin farkına varırsın kendini kullandırtmazsın artık beynin olduğunu kendi düşünce sisteminin olduğunu hatırlarsın.

Aslında forum yönetmekten zerre anlamayan bu arkadaşların aralarından 1 2 kişi hariç ares kardeşime x forumda admin editör sorumlusu iken gidip x forumda konu açtırarak zaten büyük bir amatörlük yapmışlardır keşke kendi forumunuzda açtırsaydınız sizde forum olarak maşa yerine kullanılmasaydınız.

Forum yönetmekten zerre anlamıyorlar derken ircyıldızı diye domain alıp bana irc forumu açalım diyen insanlardan bahsediyorum işte bu insanlar forum yönetiyorlar kitle yönetiyorlar sonuç ortada.

Ben forum dünyasını bilmezdim beni forum camiasına sokan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dir. Forum işini öğreten ise Allecraydı sonra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi sağ olsun bir panel verdi al kurcala boz öğren dedi bizde yürüdük gittik. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bana göre haksızlık yapıp beni banladı fakat sonradan attığı banı kısa süre içinde kaldırdı kendisine söyledim keşke gelip bana sorsaydın dedim fakat yazdıklarıma da cevap yazmadı yani sakın yazdıklarım başka yerlere çekilmesin kendisiyle halen konuşmuyoruz. 7 ay girmediğim foruma değerli dostlarım var onların ve yönetimimin isteği üzerine geri döndüm.

Az önce @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diye biri çok özel olan şeyleri aklı sıra ifşa etti eline de bir şey geçmedi kol kırılır yen içinde kalır burası bir aile biz her şeyi aramızda çözeriz. Bu kişinin herkes kim olduğunu biliyor zamanında omenin sırtını dayadığı güvendiği forum emanet ettiği biri. Sen burada ahlak dersi vereceğine önce kendi hayatına bak sende birinin maşasısın o kişiyi de herkes biliyor :) sen kardeşim dostum öz kardeşim dediğin adamla sevgili oldun bu adamın ne olduğu belli değil ne olduğu belli olmayan adam için sen sana sırt dayayan dostlarına sırtını döndün yetmedi kazık attın oda yetmedi eline yüzüne bulaştırdın. Sen ahlak dersi verecek özel ifşa edecek son kişi bile değilsin. Seninle alakalı çok şey yazardım ama yazık olur sana keşke değişmeseydin hep aynı kalsaydın saygı duyulan insan olsaydın.

Gelelim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e bir çok kez kavga etmişimdir hatta yönettiğim x forumda postlarını silmişliğim bile var kızmışlığım sövmüşlüğüm de var ama abidir o bana çok abilik yaptı kızdı uyardı her sözünü dinledim küstük darıldık konuşmadık ama biz aileyiz kendi içimizde hallederiz. Şuan kardeşim dediğim birinin ricası üzerine hatırına susuyor ben yerinizde olsam onu karşıma almazdım sizi hayattan soğutur onun bildikleri sizin yanıldıklarınıza yetmez.

Sevili L harfi yaptığın yanlış zaten sende hatanı kabul ederek hatalıyım demişsin doğru olanı yapmışsın o yüzden senle alakalı söyleyecek çok bir şeyim yok arada olur böyle hatalar herkes yapıyor koca forum yönetiyorsunuz kolay değil ki şu konuya açıklık getireyim zaten mesele senin bir başkasının rumuzunu değişmende değil merak etme için rahat olsun mesele ne biliyor musun 276 LOGİN :)

2 kişi hakkında 1 satıra toplayacağım barış abi zaten gerekeni fazlasıyla yazdı şimdi aresi omenle konuşturan arkadaş sizi uyarıyorum sizle alakalı öyle loglar atarım ki değil sanala girmek sokağa çıkamazsınız. Hali hazırda devam eden mahkemenizi photoshop yapan birini tutup başkasına şantaj yapmanızı vb gibi tonla kanıt uslu uslu durun kendi çapınızda takılın sağa sola bulaşmayın yoksa yazık olur bildiğim şok şey var susuyorum beni tanıyanlar bilir biz bir aileyiz siz ise aile olamazsınız o yüzden bizle uğraşamazsınız boş verin vazgeçin bu sevdadan. Herkesin yolu layığıyla açık olsun.


Son olarak haftalar önce attığım bir postla yazımı bitirmek istiyorum

Dostuna sırtını dönen dostunun düşmanıyla sırt sırta veriyor. Kötü oynuyorsunuz büyük kaybedeceksiniz.

DostcaNet 01 Şubat 2021 22:43

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bir açıklama yapmış Tabi anlayana, çok fazla uzatmamış genel bir anlatım ile ordaki şahsın kaos ortamı yaratıp insanları galeyana getirip bu forum uzerine salmayı hedeflemiş ama nafile başarılı olamadı (((: ..
Sebebi orda konuşan sadece 2 nick + Yonetici sıfatı taşıyıp (aslında kukla olan) kendini kaf dağında goren kişiler.
amaç Nick olayı değil amaçları Barışı olaylara çekip alın görün bakın barış nasıl biri diyeceklerdiki bu oyuna düşmedi Barış (((: . Ordaki adaleti ordaki yönetim şeklini az çok biliyoruz hoş konu bu değildi ama ordaki şahıslar iki tarafı birbirine düşüreceklerdi ama başaramadılar.

Biri devreye giriyor bak barış boyle bir durum var olaya mudahale edermisin diyor (şahıslar belli) barış olaya giriyor Haberim yok ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hata yapmış ben bu olayı yarin halledecem diyor.

Neden beklemedilerde konu Malum kişiye gidip arkasına orada konu açtırıldı?
Konu burası olduğu halde hakkını burda aramak yerine o malum yerde aradılar?
Forumdan yada bu işlerden anlayan biri sırf kaos çıksın diye aaaaa Nicki verdiler hadi adamın ozel mesajı varsa diye olayı farklı yone çekiyor (((: ya güzelim Nicki degiştiriliyor komple hesabı verilmiyor BU KADARMI AHMAKSIN.
Adam sıfırdan kayıt olmuş o nickle gorende komple hesabı verdiler diye ortalıgı yıkıyorlar.
Burda konuyu açıp hakkını arayıp hakkını alamasaydı o zaman o arkadaş gerçekten haklı olacaktı ve barış tamamen haksız olurdu. Ama sen burda Konu açma Git malum yere konu aç hakkını orada ara? eee onlar hakim savcımı senin burdaki hakkını nasıl koruyacak yada hakkını nasıl alacak.

Birde yeni gelişmekte olan forumlarda boyle şeyler olur diyorlar. 17 yıllık forumsun kimler geldi kimler geçti ama en kötü hali şuanki hali, bu adamlar seni 1 sene içinde en dibe gönderdiler. karşınıza hiç bu kadar azimli bir rakip çıkmamıştı hepsi açtı kapattı bu adamlar istikrarlı bir halde gittigi için bir yerinden tutup bizle beraber dibe düşsünler diye uğraşıp duruyor o malum şahıs ama hakkını yemeyin (dua ve selam ile kalın yazıp duruyor yada akrostiş şiir yazma yetenegi var) Arka planda duruyor gibi gözüküp bütün hile hurda ile işlerini çeviriyor.

Esc/bahis sitelerine hiç girmiyorum. Yinede tüm suç @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] `nin

Naz 01 Şubat 2021 22:46

okuyacak dermanım yok cidden

Yazgı 01 Şubat 2021 22:58

Bir söz vardır ya "İnsanlar kendi kocaman kusurlarını çuvala basar, senin küçücük bir hatanı duvara asar" diye sizinkisi o hesap. Ortada bir hata varsa üslubunca konuşulup halledilebilirdi. Kusur insanın karakterinde olmasın gerisi her şekilde çözülür. Ama günlerdir konuşuluyor, farklı noktalara çekiliyor, bir kaos ortamı oluşturuluyor peki niye? Bu kocaman bir soru işaretidir. Ayrıca bizim gibi küçük forumlarda editör arkadaşlarımız kendi emekleriyle "Özgün" konular açıyor, sizin gibi global bir forumda admininiz bunu kendi emeği gibi paylaşıyor, emeğine sağlık diyenlere teşekkür ediyor. Ben bizzat gelip konu içerisine sizin forumunuzda yorum yaptım. Anında sildiniz ayibinizi. "Emek Hırsızlığı" dediğiniz şey de tam olarak budur. Birinin nickini tüm bilgileri kendine ait kalacak şekilde değiştirmek bir hata olabilir ama asla emek hırsızlığı olamaz. Bir insanın ölmüş annesi hakkında yazdığı bir yazıyı çalıp kendininmiş gibi paylaşmaksa sizi bilemem ama bana göre emek hırsızlığından çok öte karaktersizliktir.

Peki böyle bir konunun üstünü kapattınız da biz neden sizi burada görsellerle rezil edip karalamaya çalışmadık? Zira bu günlerce konusulma potansiyeli olan bir durumdu. Aradaki fark da buydu. Bizim gibi "Kaliteli forumlarda" işler karalamayla değil özgünlükle, başarıyla ilerliyor. Bizim karalama politikalarina ihtiyacımız yok çünkü konusulabilecek güzel olaylara imza atarak zaten gündemi yeterince meşgul ediyoruz. Size iyi seyirler.

ihaveanidea 01 Şubat 2021 23:03

aklımdan geçen ektedir...



Alıntı:

Naz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337925)
okuyacak dermanım yok cidden


Naz 01 Şubat 2021 23:03

özet geçebilir misiniz ya

ArAnAnAdAm 01 Şubat 2021 23:10

Konu hala kilitlenmedi mi yaa bırakın boş işlerle uğraşmayı olur böyle şeyler


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2024 | IRCRehberi.Net