IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Duyurular IRCRehberi.Net yönetimi tarafından yapılan duyuruları burada okuyabilirsiniz.

330Beğeni(ler)


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2021, 18:19   #11
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Abi herşeyi oyle iyi anlattinki yani soylemeye bişey kalmadi..Ama canimizi kimse sıkamaz.Boyle lekelemeler iftira atmalar karalamalar "kucuk insanlarin" işidir.Biz efendigiligimizi korudugumuz bir aile gibi oldugumuz surede kimse kucuk iftiralari karalamalariyla bişey yapamaz.Cok konuşdum qaliba.Boyle kucuk insanlar icin degmiyor.Rabbim yolumuzu acik etsin biz yolumusdan donmeyelim gerisi boş.Hani kucuk forum demişdiler ya önemli olan o forumun kucukluyu buyuklugu degil işte onemli olan ordaki insanlik aile ortami.Buyuk ve ucuz bir ortamda olmakdansa kucuk ama saygili biyerde olmak tercihimdir.

 
Alt 01 Şubat 2021, 19:06   #12
Özel Üye
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Merhaba arkadaşlar ; İlk önce bu laçkalaşmış ve gereğinden fazla bilgi kirliliği olan konuyla gündemde olmak veya bunun hakkında yorum yapmak gerçekten insan kendine işler güçler mi yok mu diye soruyor..Soruyorum evet.
Ama bazen bazı yolların sonuna gelince yapma zorunluluğu doğuyor.
İster prim derler kendileri de ister show yapıyor.
BENİ BAĞLAMIYOR artık.
İlk öncelikle hiç bir zaman bir sisteme körü körüne bağlı olmadım bazen şaştım tabi ki HER ALLAH KULUNA nasip olduğu gibi.
Nick olayını bende etik bulmadım.
Ki bunu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizzat kendim dile getirdim.
O yüzden "Lareina bu haksızlık karşısında sustu" laflarınızı çöpe atın aynı zamanda leşleşmiş tahminlerinizi yalanları da.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in yaptığı açıklamada dediği gibi diğer forumdaki yorumları gördüğüm için diyorum ki demek zorundayım kimsenin şifresini kimseye verilmedi.
Buna ek olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten olayın yanlış olduğunu fark edip ortak konuşma grubunda sonunda nick verilecek dediği halde siz gidip orda konu açarsınız, sizin ki hak aramak değil konuyu illegal faaliyete taşımak olur gerçekten.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saolsun yorumda log u paylaştı.
Ama buna hazmetmeyip kendisine tepkiler geldi.O yüzden bu oyunun masumu değilsiniz sevgili mf.
Başlangıç yanlış mı yanlış evet ama sonunda halledilecek olan mevzuyu kendi ellerinizle düşman topraklara sattınız tebrik ederim.


Gel gelelim benimle ilgili olan kısımlara..
Birincisi LOGLAR BENDEN HABERSİZ PAYLAŞILMIŞTIR.
Habersiz diye yapılan nick adaletsizliğinden bahsedenler,benden logu izinsiz paylaşmışlar. Kurnazlığınız her şeyi kurtarmıyor maalesef.
ÇÜNKÜ; doğrular başka.
Bir diğer mevzu siz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakkını ne hakla arıyorsunuz sevgili mf ?
( @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biliyorsun ki sana karşım her zaman dostçul yaklaştım ama benden habersiz olan bu mevzundan ötürü seninle konuşmayı bıraktım. Bu benim özel hayatım. Bunu zaten kimseye açıklamak zorunda değilim.
Özel hayatım bana aittir. Kişilik tercihlerine saygı duyuyorum, bunun için beğenmedim bazı durumları orda ki dolduruşlara gelme gerek yok ) Zaten bu durumda hırpalanan sen oldun, geçmiş olsun.
Evet sevgili MF siz bu insanı kişisel tercihi yüzünden grupta alay eden kişiliklersiniz, bazıları hariç
Sevgili owneri devel operi ve yönetim ekibinden güzel türkçe si ile bizi aydınlatan eski tanıdık dan bahsediyorum ;d Log atmama veyahut bir şey atmama gerek yok,sözüm zaten anlayana bilene senettir.
Diğer konu : Neden IR dayım ? Bunu da cevaplayıp ben mf yönetimden kişisel bir sorundan değil,forumsal sorunlardan dolayı ayrıldım.Emeğe saygısızlık ve parayla emeğin eş değer görüldüğü bir yönetim benim tarzım değil,Bunu oraya emek vermiş diğer bir arkadaşımız anlar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..Kendim gittim ortada kalmadım yani . Bu komik,sen daha komiksin güzel türkçesi olan arkadaşımız.
Ve sonrasında yine buradan aynı sebepten dolayı ayrıldığım iki kişi benden sonra orda ? Eeee.Sizin biri gider biri gelir politikanız bana geçmez.Hak hukuk dan bahsetmeden önce lütfen kendi içinizde teraziyi dengeleyin.
Dedikodu mevzularına gelirsek evet konuştum arkadaşlar ama onlar herkesin yüzüne söylebileceğim eleştiri niteliğinde sözlerdi.Konuşmaya değmez size bunlardan malzeme olmaz.
Ben sizin arkadan konuştuğunuz şeyleri dile getirmiyorsam kendime olan saygımdan.
Ama çok ısrar edersiniz oda olur.


Bu arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e attığınız ban da tam amatörce, bizden sonra tamamen batmış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] fghjh


İyi forumlar dilerim.
Ownerden daha uzun açıklama yaptım.
Pardon ;dd







________________

“Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum...”

Konu Lareina tarafından (01 Şubat 2021 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 01 Şubat 2021, 19:08   #13
Standart

Sizler smdi kendinizi aklamak için nasılda dier ares banlı görmez diye karalamlara devam ediyorsunuz. Yapılan tum konuşmaları okudum. Nick baskasına veriliyor sifee değişiyor haber dahi vermiyorsunuz . Oyalamak için her yol denendi tarafınızca. Diyorsunuzki makalaleri calıntı. Adam makale yazıor paylaşıyor weblerde ve calntı diyorsunuz Nİc verdıgınız Ares diyorki benim ısrarım olmadı onlardan adamın haberi yokmuş bile onuda okudum. Karalama çabasına girdiniz Aynı sey sıze yapıldaydı bu kadar basıt gorucekmıydınız cok merak edıyorum. Sadece kücücük bı olayken saptırıldıgını dusunuyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanımıyorum ama saolsun ne zaman yardım ıstesem anında dönüş sagladı ki ayrıca tesekkur ederım bunun ıcın ama bn bu yanlıs goruyorum nick verdiğiniz ınsan baska konusuyo haberım yok dıyor kücücük bi mevzuyken konunun buralara gelmesi cok sacma hal almıs. Nıck alındıgı gıbı verılmesı cok uzun surmucek bıseydi buralara kadar gelmezdi. Bende bi suredır gırmıyorum bı kısı nıck ıstese anında verılecek mı ? Dıger kısının haklarına saygısızlık oldugunu dusunuyorum.

________________

Herkes KusurLarı İLe Kusursuzun Peşinde..
 
Alt 01 Şubat 2021, 19:11   #14
Standart

Şahıslar ve mekanlar beni bağlamaz , herkes ektiğini biçer ama bir soru
6. Şık için özellerin okunması durumu sizde mevcut değilmi ? Buna yok cevabı verebilirmisiniz ?

________________

izler kalır,izler kalırsın.

Konu crimethink tarafından (01 Şubat 2021 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 01 Şubat 2021, 19:21   #15
Standart

Ve burada editör admin vs vs her neyse bazı insanların ve kişilerin 2 bayan arkadaş ile beraber olduğunuda biliyorum ve hepiniz biliyorsunuz, siz söylemlerinizde haklı olabilirsiniz fakat kadronuzda sizin söylemlerinize göre olmayan çoğu kişi var bunları söylerken o kişileri neden görmemezlikten geliyorsunuz ? Menfaat uğruna değilse neden tutuluyor o kişiler ?
Demem o ki kimse masum ve mağduru oynamasın lütfen konunun kapanması herkes için hayırlısı olur , fazla karıştırmak fazla koku yayar...
i

________________

izler kalır,izler kalırsın.
 
Alt 01 Şubat 2021, 19:23   #16
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

S.a. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aslında öyle güzel anlatmışlar'ki kendimce bir şeyler eklemek istedim. Barış Ferhat konuşurken burayı açılacağını ilk dediği an logları bulamadım neredeyse sevinçten yanlarına gidip sarılmak istemiştim. Syst3m denilen sözde hacker ama kodlamadan anlamayan insana gelince hangi birini dile getireyim kardeşim dediği Sinan'a yaptığı ************************lari zamanında rakip forum açıp yönetimini kaçırması + domain ve hostingi kıza aldırması vbülteni lisansımız yok destek verin kızlar demesi. Her neyse onlar gibi maziye dönmek istemiyorum o foruma @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi 2004'de üye oldum ama nf den dolayı bana kin besleyip Barış şaittir banlayıp üyeliğimi sildi daha sonrası Mohikan alınca forumu banımı kaldırıp 2009da yeni üyelik açtı sözde asla nick alıp vermezler değil mi? Ne nickler değiştirildi ne nickler verildi orada her neyse @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşiz , DOST'tuz benim iyi günümde de sizler vardınız kötü günümde de beni normal üyede yapsan ( olmuşluğumda vardır :) ) her zaman yanındayım kardeşim.

 
Alt 01 Şubat 2021, 19:30   #17
Helper
MdxL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

L_ yi banlayın konu çözülsün ya neden uğraşıyorsunuz :d

o ceysu mu neyse o kim cidden bende tanımıyorum.

 
Alt 01 Şubat 2021, 19:35   #18
Standart

Alıntı:
Alejandro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ve burada editör admin vs vs her neyse bazı insanların ve kişilerin 2 bayan arkadaş ile beraber olduğunuda biliyorum ve hepiniz biliyorsunuz, siz söylemlerinizde haklı olabilirsiniz fakat kadronuzda sizin söylemlerinize göre olmayan çoğu kişi var bunları söylerken o kişileri neden görmemezlikten geliyorsunuz ? Menfaat uğruna değilse neden tutuluyor o kişiler ?
Demem o ki kimse masum ve mağduru oynamasın lütfen konunun kapanması herkes için hayırlısı olur , fazla karıştırmak fazla koku yayar...
i
Kişilerin özel hayatı beni ilgilendirmez, onu geçiyorum.

IF'deki konu 3 gündür açıkken bu konu niye kapanacakmış?

 
Alt 01 Şubat 2021, 19:38   #19
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Beni az çok bilenler bilir. Benim bu olaylar dahilinde hiç bir alakam yokken sebepsiz yere banlandığım ve içine çekilmek için 3 gündür uğraşıldığım bi konuya normal şartlarda binlerce kelimelik kanıtlı ve ıspatlı post atarım da sırf @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ’nin hatırına, ‘abi bırak sen karışma sus’ dediği için tek kelime etmeyecem. Hatır için çiğ tavuk yenirmiş. Yiyelim bakalım.

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 01 Şubat 2021, 19:41   #20
Standart

Alıntı:
Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Kişilerin özel hayatı beni ilgilendirmez, onu geçiyorum.

IF'deki konu 3 gündür açıkken bu konu niye kapanacakmış?
Ben oraya gitmem etmem bilmem , sadece orada olanları eleştirirken buradada aynı şeyler oluyor, ve ben konu kapansın derken de artniyetim yok yiyin birbirinizi ama sorularıma cevap verecek sen değilsin bu gayet açık.

________________

izler kalır,izler kalırsın.
 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:04.