IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Bennet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Ağustos 2021, 18:31   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Çekya'da Bazı Kişiler, Durup Dururken 'Milyoner' Oldu

Çekya'da hizmet veren özel bir bankanın sisteminde oluşan bir arıza nedeniyle müşterilerin bakiyelerinde değişiklik gözlemlenmeye başladı. Kimi müşterilerin hesabına milyonlarca kron yatarken, bazılarının da bakiyeleri eksilere düştü.
Geçtiğimiz günlerde Çekya'da hizmet veren özel bir banka, müşterilerini derinden etkileyen bir problemle karşı karşıya kaldı. Bazı müşterilerin hesaplarına milyonlarca kron yatarken, bazı müşterilerin bakiyeleri de eksilere düşürüldü.
6 saat süren bu durumdan etkilenen binlerce müşteri, bankayı sosyal medya üzerinden protesto etmeye başladı. Bankanın yaşadığı bu sorun yüzünden yurtdışı tatilinde hesap ödeyemediğini belirten bir kişi, bankaya ağır bir tazminat davası açacağını dile getirdi.
Bazı müşterilerin bakiyeleri 10'a katlandı

Çekya'da Bazı Kişiler, Durup Dururken 'Milyoner' Oldu
Bildiğiniz üzere milyonlarca müşterisi olan bankalar bile, müşterilerine kesintisiz ve kusursuz hizmet verme konusunda sıkıntılar yaşayabiliyor. Bunun en büyük örneğini, geçtiğimiz haftalarda Akbank'ın yaşadığı olay ile hep birlikte görmüştük. Bu olaylarla bir yenisi, Çekya'daki özel bir bankadan eklendi.
Söz konusu bankanın sisteminde oluşan bir arıza nedeniyle birçok müşterinin hesap bakiyelerinde değişiklik gözlemlendi. Sosyal medyadan tepkilerini belli eden müşterilerin şikayetlerinin arasında, “Hesabıma 7,400,000 kron (yaklaşık 2,950,000 tl) yatırılmış. Tanrı dualarımı kabul etti” ve "Bakiyem 821,000 kron (yaklaşık 327,000 tl) eksiye düşmüş, umarım kalıcı olmaz" ifadeleri yer aldı.
Sorun sırasında Hırvatistan'da tatil yapan başka bir müşteri ise, bakiyesinin eksiye düşmesinden dolayı hesap ödeyemeyediğni ve tatilinde mağdur olduğunu belirterek, bankaya dava açacağını dile getirdi. Konu ile ilgili daha sonra açıklamalarda bulunan banka yetkilisi Katerina Petko, şu ifadeleri kullandı; "Meydana gelen olaydan dolayı özür dileriz. Sistemdeki hatayı tespit edip onardık, hesaplar normale döndü. Hesaplarında anormal bir durum tespit eden müşterilerimizin bizimle iletişime geçmesini rica ediyoruz. Hesaplarına eklenen paraları kullanan müşterilerimizden paraları iade etmelerini rica ediyoruz”
Alıntıdır.
 
Alt 09 Ağustos 2021, 18:56   #2
ᎪᎡᎪՏ
Bennet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

hadi inşallah durup durupken zengin olurum bakiyeme 1 milyon yatsa yeter :d

________________

Beraber yürüsek İstanbul sokaklarında ve girdiğimiz her sokağın sonu

Galata Kulesi’ne çıksa.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:05.