IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2020, 13:56   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kobe Bryant'ın kaza yaptığı helikopterde uyarı sistemi olmadığı iddiası

Kobe Bryant'ın kaza yaptığı helikopterde uyarı sistemi olmadığı iddiası

Efsanevi Basketbolcu Kobe Bryant'ın hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor.

ABD Ulusal Güvenlik Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre Kobe'nin yolculuk ettiği Sikorsky S-76b tipi helikopterde uyarı sistemi bulunmuyor. Kobe'nin helikopterinde bulunmayan sistemin pilotları yüksek yeryüzü koşullarıyla karşılaştıklarında çarpmalara karşı uyardığı belirtiliyor.

Uzmanlar bu cihazın kazanın olmasının önüne geçip geçmeyeceği konusunda henüz kesin bir yorumda bulunmadı.



''UÇUŞ İZNİ YOK''

ABD Ulusal Ulaşım Güvenlik Kurumu ayrıca helikopterin bu denli sisli ve bulutlu hava koşullarında uçma izninin olmadığını duyurdu.

PARMAK İZİNDEN TESPİT EDİLDİ

Yaşanan kazanın şiddeti nedeniyle Kobe Bryant'ın kimliğinin ancak parmak izinden tespit edilebildiği de belirtiliyor.

Kobe Bryant'in 13 yaşındaki kızı dahil 9 kişiyi taşıyan helikopter Los Angeles'ın batısındaki Calabasas şehrindeki bir tepeye çakılmıştı. Kazanın nedeniyle ilgili olarak hava koşullarının yanı sıra diğer ihtimaller de araştırılıyor.

Kazayla ilgili ön raporun yaklaşık 10 gün içinde hazır olacağı açıklandı.

ntv
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:59.