IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2023, 12:55   #1
Only Allah can judge me
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İki taksici 8 kaçak göçmen taşırken yakalandı

İki taksici 8 kaçak göçmen taşırken yakalandı

Almanya’da Federal Polis, hafta sonu kontrol noktasında farklı zamanlarda ve iki ayrı takside belgeleri olmayan göçmenlerin yakalandığını açıkladı.

ALMANYA’ya yasa dışı yollarla girmek isteyen göçmenlerin yöntemleri herkesi şaşırtıyor. Son olay iki olay Kiefersfelden yakınlarındaki A93 otoyolunda yapılan sınır kontrolleri sırasında yaşandı. İlk vakada Alman plakalı taksi, Inntal otoyolunda aşırı hızla giderken sınır kontrol noktasında durduruldu. Kontrol sırasında şoförün Almanya’da ikamet izni olan bir Türk vatandaşı olduğu belirlenirken, araçtaki diğer dört yolcunun ise ikamet izinleri ve Almanya’ya giriş için gerekli belgelerinin olmadığı tespit edildi. Şoför ilk sorgusunda, göçmenleri birkaç yüz Euro karşılığında Münih Tren Garı’na götürmek için anlaştığını söyledi. Ancak aracın taksimetresinin kapalı olması dikkati çekti. Şoför anlaşma gereği ödemenin Münih’e vardıktan sonra yapılacağını belirtti.

ŞOFÖRLER SERBEST

İkinci olayda ise Avusturyalı taksi şoförü içinde dört yolcuyla birlikte yine taksimetre kapalı bir şekilde kontrole takıldı. Avusturya’da kayıtlı olan taksinin içindeki yolcuların da Türk vatandaşı olduğu ve Almanya’ya giriş izinlerinin bulunmadığı belirlendi. Kiefersfelden yakınlarındaki A93 otoyolunda yapılan sınır kontrolleri sırasında iki ayrı taksi içinde yakalanan 8 kişinin de Türk olduğu belirtildi. Federal Polis, her iki olayın da organize bir kaçakçılık operasyonunun parçası olma ihtimali üzerinde duruyor. Taksi şoförleri sorgularının ardından serbest bırakılırken, belgeleri eksik olan göçmenler ise mülteci kabul noktasına götürüldü.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:31.