IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2023, 13:09   #1
Banlı Üye
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Belçikalı YouTuber pislik dolu kovayı metrodaki yolcunun üzerine boşalttı

Belçikalı YouTuber pislik dolu kovayı metrodaki yolcunun üzerine boşalttı

Belçika'da bir metro yolcusunun üzerine su, yağ, kurumuş yaprak ve köpek pisliği dolu kovayı boşaltan Yanike isimli YouTuber gündem oldu.

Belçikalı YouTuber 'Yanike', metroda bir yolcunun üzerine su, yağ, kurumuş yaprak ve köpek pisliği dolu kova boşalttı. Brüksel metrosunu işleten şirket STIB, Yanike hakkında şikayetçi oldu.

Brüksel'de metro durağına gelen trene binen ve elindeki kovayı genç bir yolcunun üzerine boşaltan YouTuber, kapılar kapanmadan hızlıca vagondan çıktı. Bu görüntüler daha sonra YouTube'da yayımlandı. Ancak bir süre sonra şikayet üzerine video yayından kaldırıldı.

AA'nın aktardığına göre STIB Sözcüsü An Van Hamme, Belçika basınına yaptığı açıklamada, "Yolcularımıza yönelik bu tür davranışları, bu tür videolar çekilmesini ve dağıtıma sokulmasını hoş göremeyiz. Yolcularımız küçük düşürülmüştür ve bu asla kabul edilemez. Ayrıca bu kişi aracımıza da zarar vermiştir" dedi.

Üzerine pislik dolu kova boşaltılan 19 yaşındaki metro yolcusunun da polise şikayette bulunduğu açıklandı.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:22.