IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Domain Domainlerinize alıcı bulmak yada domain almak isteyenler için

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By BLueMooN


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2020, 16:32   #1
Euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
BLueMooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 23 Martta Nic.TR Başvuruya ve Yenilemeye Kapatılacak.

Değerli Kullanıcılarımızın Dikkatine;

NicTR'nin kapanışı ve TRABİS'e geçiş süreciyle ilgili olarak 23 Mart 2020 tarihinde NicTR sisteminde yaşanacak değişikliklere dair detaylar aşağıdaki listelenmiştir;

23 Mart 2020 tarihinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayfası (gov.tr, edu.tr, bel.tr, av.tr, dr.tr, tsk.tr, pol.tr, k12.tr ve kep.tr uzantılı alan adları hariç) yeni başvuru ve yenileme (ödeme) işlemlerine kapatılacaktır.

Bu tarihten sonra -madde birde yer alan uzantılar hariç- başvurular NicTR sistemi üzerinden yapılamayacaktır. Kullanıcılarımız, NicTR sayfasında listelenen Kayıt Operatörleri'nden herhangi biri aracılığıyla başvuru yapabileceklerdir.

23 Mart 2020 tarihinden sonra NicTR sistemi üzerinden -madde birde yer alan uzantılar hariç- ödeme yapılamayacaktır. Kullanıcılarımızın ödeme yapabilmek için AKTARIM yaparak yetkili Kayıt Operatörleri'nden birine geçmesi gerekecektir.

NicTR alan adı tahsis kuralları değişmeyecek olup, belge değerlendirme işlemleri Politikalar, Kurallar ve İşleyiş metninde belirtilen şekilde NicTR tarafından yapılmaya devam edecektir.

NicTR sistemi aktif olacağından, NicTR'de alan adı bulunan kullanıcılar DNS sunucu değişikliği işlemi yapabileceklerdir.

TRABİS sistemi üzerinden son kullanıcıya hizmet verilmeyecektir. Bu nedenle TRABİS faaliyete geçmeden önce bir Kayıt Operatörü'ne geçilmesi gerekmektedir.

23 Mart 2020 tarihine kadar NicTR üzerinden yapılmış olan ödemeler iptal edilmeyecek, alan adları Kayıt Operatörleri'ne son kullanma tarihleriyle birlikte aktarılacaktır.

(!!!!) 23 Mart'tan sonra NicTR'de oluşturulan sorumlu kodlarına geçiş yapılamayacaktır. Bu nedenle Sorumlu Değişikliği Onay Formu'nun yetkili Kayıt Operatörleri'nin bilgileri ile doldurulması gerekmektedir. (!!!!)

Burada belirtilenler haricinde, TRABİS faaliyete geçene kadar ".tr" ile ilgili yaşanacak tüm gelişmeler NicTR sayfasından duyurulacaktır. NicTR'nin kapanışına dair kamuoyunda doğru olmayan bilgilerin yayıldığı gözlemlenmektedir. En doğru ve güncel bilgiye erişmek için NicTR sayfasında yayınlanacak olan duyuruları takip edebilir, Sıkça Sorulan Sorular([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) ve Yanlış Bilinen Doğrular([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.



Nic.TR
________________

"Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

23 Martta Nic.TR Başvuruya ve Yenilemeye Kapatılacak.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:20.