IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   DJ Röportaj (https://www.ircrehberi.net/dj-roportaj/)
-   -   Yudum.Net Radyo Sorumlusu KeopmeyL Röportaj (https://www.ircrehberi.net/dj-roportaj/82123-yudum-net-radyo-sorumlusu-keopmeyl-roportaj.html)

Lareina 14 Ağustos 2021 17:32

Yudum.Net Radyo Sorumlusu KeopmeyL Röportaj
 


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Lareina/Hoşgeldin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .Röportajda buluştuğumuz için teşekkür ederim.
Öncelikle biraz seni tanıyalım mı ?

Kepomely-Hoş buldum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Vakit ayırdığınız için ben teşekkür ederim.
Kendimden kısaca bahsetmem gerekirse uzun yıllardır irc platformundayım. Son altı yedi yıldır da IRC de yayın hayatına başladım. Severek yayın yapıyorum ve arkadaşlarla birlikte zaman geçirmeyi seviyorum.


Lareina/Tanıdığım için memnun oldum.
Karakteristik özellikleri nelerdir ?


KepoMely/Karakteristik özelliklerimi bana en yakın olan insanlara sormanız daha doğru olurdu aslında. Kişi hep güzel yönlerini sergiler kötüleri arka planda saklar. Şu an en yakın arkadaşlarıma bunu soramayacağınız için mecburen ben cevaplayacağım.

Konuşmayı, dostluğu, yardımlaşmayı seven bir insanım. Doğaya aşığım, hayvanlara yardım etmeyi görev biliyorum. Görmediğim yerleri keşfetmeyi de inanılmaz seviyorum. Tek düze yaşamak asla benim harcım olmadı. Her gün ayrı bir macera peşinde koşmanın beni zinde tuttuğunu düşünüyorum.


Lareina/Hayatının en zor dönemi ne oldu senin için ?

KepoMely/Her insanın hayatında inişler ve çıkışlar mevcut. Hayat öyle bir harp meydanı ki bu meydan da yara almayan hiçbir kimseyi göremeyiz. Benim de zor zamanlarım oldu elbette ama her biri diğerini arattı. Yani level atlarcasına her yaşanan acı bir öncesinden daha acımasız oldu diyebilirim. Ama şunu da hiç hatrım dan çıkartmadım. Bu hayatta kimin derdi yok, kimin her şeyi tam. Eğer sevdikleriniz hala yanınızdaysa, sağlıkla nefes alıp veriyorlarsa, sizin de sağlığınız yerindeyse cidden bundan büyük mutluluk yokmuş. Bunların kaybıysa en büyük üzüntüymüş.

Lareina/Hak veriyorum sana bu konuda sağlık ta değer bilmek gerek.Sanala nasıl giriş yaptın , ve bu süreç nasıl devam etti ?

KepoMely/Sanala çok küçük yaşlarda başladım. O zamanlar Türkiye genel olarak bilişim çağına yeni yeni ayak uyduruyordu. Bilgisayarları ilk olarak okullarımızda ve mahallelerde çokca açılmış olan internet cafelerde gördük diyebilirim. Evimize bilgisayar olmamız da uzun sürmemişti aslında. Ama şimdi olduğu gibi her kişiye bir bilgisayar mümkün değildi.

Arkadaşlarımızla gırgır şamata olsun diye IRC e girerdik. Uzunca yıllar ara vermişliğimde oldu aslında. Hayat bazen çok hızlı ilerliyor bazen de beklemeye alıyor sanki kendini. Bekleme dönemlerinde çoğunlukla vakit harcadığım yerin adı IRC olmuştur.


Lareina/Yudum.Net ile buluşman nasıl oldu ?

Yudum.net e arkadaşlarımın daveti üzerine gittim. Ortam gercekten aile sıcaklığındaydı. Bu çokca rastlayabildiğimiz durumlardan değil sizde tahmin edersiniz. Herkes bir amaç uğruna sunucular açıyor herkesin amacı farklı farklı. Yudum.net ailesi tamamen irc aşık insanlardan ve teknik donanımı gercekten şahane olan bir altyapı sunuyor. Sunucu sahibi İNKa da gercekten harika bir abimiz. Bize kapılarını açtığı için ona da sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim.

Lareina/Radyo sorumlusu olarak devam ediyorsun,radyo departmanı nasıl organize ediyorsun ve radyonuz hakkınızda bilgi verir misin ?

Kepomely / Yudum.net te radyo sorumlusuyum. Sorumlusu kelimesi bile ne kadar ağır geliyor okurken ama bu işi illa ki birilerinin yapması gerekiyor. Bazen insan elini taşın altına koymak zorunda. Ben hep diyorum radyo hepimizin. Birlikte eğlenerek vakit geçirmemize bir aracı sadece. Radyomuz kısa zamanda pek çok arkadaşımızın da katkısıyla paylaşımlarını arttırdı. Yayın saatlerimiz artık eskisinden daha da dolu. Gün geçtikce çoğalıyoruz ve bu gercekten mutluluk verici. Radyo içinde kendi sistemi bellidir aslında. Saatleri, günleri yayıncı arkadaşlarımızın uygun oldukları zamanlara göre ayarlarız ve joker arkadaşlarımız da saati gelen yayıncı yayına yetişemezse devreye girer ve yayın kesintiye uğramadan devam eder.

Radyomuz hakkında bilgi vermek gerekirse. Radyomuz oto yayınlarda en son parcalara yer veriyor. Sıksık şarkılarımız güncelleniyor. Radyoyu dinleyen bir kişinin IRC radyosu mu karasal radyo mu anlaması biraz güç olabilir oto yayınlarda. Bu kadar da iddialıyım. Yayıncı arkadaşlarımızın sundukları yayınların samimiyetini de gelip yaşamalarını isterim IRC radyosu sevenlerin. Şahsen karasal radyoları sadece araba kullanırken o da çok nadir durumlarda açıp dinliyorum. Ama bunu laf olsun diye söylemiyorum IRC radyolarının verdiği tadı vermiyor. Burda bi paylaşım söz konusu. Birebir yayıncıya ulaşabiliyorsunuz. Onunla sohbet edebiliyorsunuz isteklerde bulunabiliyorsunuz bence bu karasal radyolarda bile olmayan bir durum. Yayın alan arkadaşlarımızdan bazıları da geçmişte karasal radyo kariyeri olan insanlar. Onların yayınlarını dinlemek gercekten çok ayrı bir güzellik. Merak edenlerin gelip dinlemelerini tavsiye ederim.


Lareina/Radyo sorumlusu olarak radyo da örneğin bir dj ve user arasında bir sorun çıktığında nasıl çözüyorsun ?

Kepomely/ Aslında radyolarda hep bilindik problemler çıkıyor. Ya ukalaca çaldığınız parcalara tepki gösterenler oluyor ya da birebir hakarete varan yayıncı arkadaşımıza sataşmalar. Biz bunları aşmış durumdayız bi çok yayıncı arkadaşımızla. Çünkü yıllarca o kadar fazla maruz kalıyoruz ve kalınıyor ki insan bi yerden sonra artık umursamaz hale geliyor. Yeni yayın hayatına başlayan arkadaşlarımız bu konuda daha hassaslar. Onlar da zaman geçtikce alışacaklardır. Sorun her zaman var. Mühim olan sorunu çıkılmaz hale getirmek mi yoksa sorunu çözmek mi diye düşündüğünde insanlar eminim çözüm konusunda hemfikirlerse çözülmeyecek bir problem olabileceğini sanmıyorum.

Lareina /Ülkemizde radyo sektöründe beğendiğin kimler vardır ?

Kepomely/Ben taa lise zamanımdan beri slow ve şiir odaklı yayınlar dinlemişimdir ve sevmişimdir. Hal böyle olunca namı değer Gölge(Talha bora öge) vazgeçilmezler arasında oluyor tabii.

Lareina /İRC radyoları ileride nasıl bir çizgide olur ?

Kepomely/IRC radyoları ilerde emek verilirse sadece yayın olsun zaman geçsinden ziyade emek vererek ciddiye alarak sürdürülürse çok güzel yerlere geleceğini düşünüyorum.

Lareina/Forumumuzun yudum.net ile bağlantısı nasıl ilerliyor ?

Kepomely/Yayın alan arkadaşlarımızın haberlerini sizin vasıtanızla duyuruyoruz. Gayet güzel bir yardımlaşma oluyor bizim açımızdan. Yayıncı sayımız arttıkca üye arkadaşlarımızın da sayısı artacaktır muhtemelen. Gün geçtikce birlikte daha da çok yol katedeceğimize inanıyorum.

Lareina/İRCrehberi yönetimi hakkında düşüncelerini alabilir miyim ?

Kepomely/Yönetiminiz kadronuz gercekten nadide insanlardan olusan, hoş gorulu, herkese yardimci olan kolaylik saglayan isini tam gerektigi gibi yapan bir kadro. sizinle olmaktan kendi adıma çok memnunum iyi ki sizleri tanımışım.



Artist 14 Ağustos 2021 17:35

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık başkan akıcı ve güzel bir röportaj olmuş. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizede bütün düşüncelerinizde muvaffakiyet dilerim.

DeliKalpsiz 14 Ağustos 2021 17:52

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeginize düşüncelerinize saglık

Lareina 14 Ağustos 2021 18:42

Teşekkür ederim,keyifle okuyun.

WildCat 14 Ağustos 2021 18:46

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatinizda basarilariniz devamini temenni ederim guzel roportaj cikmis ortaya tesekkurler
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim emegine saglik cnm okurken bile zevk aldim tesekkurler :memnun:

She 14 Ağustos 2021 23:13

Çok akıcı ve bir o kadar da samimi bir röportaj olmuş emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Ve radyo depertmanı emek, özveri ve sabır ister. Herkesi memnun etmek zordur, bu yolda size başarılar diliyorum ayrıca güzel röportaj içinde teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Lareina 14 Ağustos 2021 23:36

Teşekkür ederim tekrardan.

Sim 15 Ağustos 2021 11:32

akici ve samimi bi röportaj olmus emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basarilar dilerim.

L_ 15 Ağustos 2021 12:14

Eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başarılar dilerim kepooo

ZeyNa 15 Ağustos 2021 12:52

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım emeklerine sağlık, güzel bir röportaj olmuş.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizi yakından tanımak güzel. Başarılarınız daim olsun daha güzel yerlere gelmeniz dileğiyle.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi