IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


DJ Röportaj Radyo dünyasından kişiler ile yapılan röportajları bu başlık altından takip edebilirsiniz

133Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Ekim 2023, 18:12   #1
MobilOkey.Org
aZze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart ✨Sevilen Dj'lerden NeVa iLe Röportaj✨

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

-aZze-
Merhaba Neva' m ,ilk öncelikle röpartaj teklifini kabul ettiğin için kendi adıma ve İrcrehberi.net ailesi adına teşekkür ederim.
Nasılsın ?

-NeVa-
Ben tşk ederim aZze mmm benim için bir zevk tşk ederim iyim sen nasılsın

-aZze-
Çok teşekkür ediyorum güzelligim iyim bende bu günümüze şükür olsun
Az çok tanıyoruz seviyoruz seni ama mutlaka tanımayan dostlarımız vardır kısaca seni tanıyalım Neva Kimdir ? Biraz kendinden bahseder misin bizlere

-NeVa-
Tabiki seda ismim vanlıyım vanda yaşıyorum 33 yaşındayım 2 çocuk annesi ev hanımıyım

-aZze-
Ayy ne kadar güzel anne olmak Rabbim evlatlarını sana bağışlasın
Özel olmaz ise sorum :) anne olmanın artı ve eksileri neler sana ?

-NeVa-
Amin canım cümlemizin ins
Annelik çok zor benim hayatım çocuklarım hersey onların olsun mutlu olsunlar her istedikleri olsun diye uğraşıyorum ama bazen bu konuda hatada yaptigimi düşünüyorum bencilesiyo çocuklar genç yaşta anne oldum onlarla büyüdüm bazen nasıl davranacağımı ben bile anlamıyorum ..

-aZze-
Evet erken anne olmak biraz sanırım yoruyor ama çocuklar ile aradaki bağ daha kuvvetli oluyor sanki kuşak çatışması çok fazla yaşanmıyor şahsi düşünceme göre . Ama yinede seninde söylediğin gibi zorlaniliyor . Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin olmayanlarda banada :)

-NeVa-
Amin inşallah

-aZze-
Nevacim kısa zamandir tanıdığım ama enerjine duruşuna hayran olduğum hanfendi ve saygı değer bir kaç yayıncı arkadasimdan birisin

-NeVa-
Cok tşk ederim aynada yansıyan yüzün

-aZze-
Ne kadar zamandır İRC/d zaman geçirmeye basladin ? Ve İRC/d ile tanışma hikayeni merak ediyorum

-NeVa-
2003 yılında kuzenimin tavsiyesi üzerine irc hayatım başladı ilk sesli ve kameralı bir sohbet sitesine gitmiştim bir süre takıldıktan sonra alışmaya başladım ilk +v verdiklerinde admin oldum die seviniyodum arkadaş ortamı olduktan sonra hergün gitmeye başladım 2005 yılında da yayıncılık hayatım başladı..
Op sop admin ne demek bilmiyodum zamanla öğrendim işte keşke hiç sanala bulaşmasaydım dediğim zamanlar da oluyo tabi

-aZze-
Bayada zaman olmuş iyide olmuş :) evet bazen sanal ölesine kötü kullannanlar olunca malesef keşke girmeseydik dediğimiz zamanlar çok fazla oluyor
Çok uzun zamandır İRC/d sin sana göre eski ve yeni chat sohbet arasındaki farklar nelerdir?

-NeVa-
Eski den çok az sohbet sitesi vardı herkez sohbetini durduğu yeri ve saygısını koruyordu şimdi sohbet sitesi sayısı artı bir şarkı var azze mm kim kime dum Duma götüren götüren kimin eli kimin cebinde belki değil şuan ki sanal bu durum da yani herkez farklı kafada sohbet yok saygı yok kavga çok:)

-aZze-
Evet Neva'm malesef sohbet kültürünü çok fazla kötü amaçlar için kullanmaya başladık çok üzücü bir durum .

-NeVa-
Aynen insanlar bir birini tanımadan yargılıyor

-aZze-
Gördügum izlediğim edindiğim izlenimler itibariyle çok sakin hanfendi sessiz kendi enerjisini kullanarak kendini kanıtlamış ve sevdirmis bir yayincisin öncelik tebrik ediyorum kuzum

-NeVa-
Tsk ederimm güzel düşüncen için

-aZze-
Yayınci olmaya başlamana etken olan şey neydi ? Kendi isteğinle mi yoksa birinin keşfetmesi ilemi başladı yayıncılık hayatın ?

-NeVa-
Yayin dinlemeyi yayıncı arkadaşlara destek olmayı seven bir dinleyiciydim ve cokda istek yapardım birgün çok sevdiğim bir arkadaşım bence seda artık sen dj ol dedi kendi isteğini kendin çal dedi benim utangaç bir yapım vardı yapamam die düşünmüştüm ısrarlar üzerine denedim ve bugünlere kadar geldim :)

-aZze-
İyiki ısrar etmiş arkadaşın çünkü çok nadir yüreklerden birisin ve yayıncılığı hakkıyla yapan birisin
Sana göre bir yayıncı nasıl olmalı ?

-NeVa-
Yayıncı dediğin sakın saygılı ve sabırlı olmalı yayını aldığı zaman hem kendine hem dinleyiciye enerjisini his ettirmeli mutsuz bir şekilde alınan Yayının enerjisi düşük olur dinleyicide bundan zevk almaz..

-aZze-
Şu anda bulunduğunuz sohbet platformunda bildiğim kadarıyla foundersin ve çokta güzel başarılı bir ekiple çalışmaktasin . Seçimleri yaparken yayıncı olarak çalışma arkadaşlarını davet ederken yada yayın verirken nelere dikkat ediyorsun ? Neva'nin Olmazsa olmaz dediği yayın ve yayıncı kuralllari Neler ?

-NeVa-
Aslında geçici olarak aldığım bi görev radyo sorumlusu olmayı sevmiyorum biraz rahat biri olduğum için kimseyede baskı altında bisey yaptırmak istemiyorum önemli olan real kim hangi vakit müsaitse gelip yayınını alsın kafasındayım .. benden radyo sorumlusu olmaz:)

-aZze-
Evet sorumluluk sahibi olmak biraz yoruyor ve strese sokuyor insanı :) ama tanıdığım gördüm kadarı ile oldukça sakin birisin :)
Nickname'nin Anlamini bilerek mi Bu nick kullanmaya başladın yoksa öylesine alınmış nickname mi ? Ve neden Bu nick kullanmaya karar verdin ?

-NeVa-
Kızımın ismi aslında zenginlik ferahlık demek ferahlığı sevdigim için bu nick tercih ettim

-aZze-
Evet çok güzel kızının adıyla yaşasın bitanem.:)

-NeVa-
Amin canım :)

-aZze-
Senin birazda yayın akışı ve yayın tarzin ile ilgili bilgi almak istiyorum
Yayın tarzın nedir ? Ve Kürtçe şarkılar Çalınmıyor bazı radyolarda bunla ilgili düşüncenlerini öğrenmek istiyorum ?

-NeVa-
Formatım slow ve türkü ama istekli yayin yaptığım için dinleyicinin isteğine bağlı oluyor yayınlarım herkezin müzik zevki farklı kürtce müzik çalinmaması da yanlış herkez istediği tarzı dinlemek ister

-aZze-
Kesinlikle katılıyorum sana müzik evrenseldir dili dini ırkı yoktur bana göre ama slogan ve şiddet içerikli olanların çalınmasına da karşıyım.
Bir çok farklı sunucda yayın alıyorsun oldukça başarılı ve sevilen bir yayincisin Seninde beğendiğin ve kendine örnek aldığın hem kendi sunucunuzda hemde diğer sunuculardan Dj arkadaşların varmı ?

-NeVa-
Var tabiki aZze mm ama dinleyemedigim bi cok kisi var dinlediklerim arasında ilk sırada sen varsın aZze mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [C}e{Y] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm bunlar dinlediklerim ve yayınlarını çok beğeniyorum

-aZze-
Gerçekten bir cogu üstad diyebileceğimiz kadar başarılı yayıncılar buradan onlarada selamlar iletelim :)

-NeVa-
Hepsini çok seviyorum

-aZze-
Senin bu konudaki düşüncen çok hep merak etmiştim fırsat bulmuşken sormadan geçemeyeceğim:))
Her yayıncı sende şarkı söyleyip şiir okumalimi?

-NeVa-
Şiir okumayı şarkı söylemeyi seviyorsa neden olmasın:) her yerde farklı dinleyiciler var

-aZze-
Bu konuda ben biraz katiyim galiba :)
Herkes canlı şarkı söyleyemez bir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi mesela :)
Yada bir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @hobyy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstad gibi şiir okuyamaz

-NeVa-
Tabiki sesine güvenlenler söylesin :)

-NeVa-
Herkezin işi değil şiir okuyup şarkı seslendirmek güzelim şarkılar katlediliyor:)

-aZze-
Ama suda var değilmi bazen yayınları çok güzel tutuluyor diye şarkı söyleyen yada şiir okuyan ama seninde dediğin gibi katleden kişiler nedense bunun çok kötü yaptığıni söylemekten çekiniyoruz ben kötü olana kötü demekten çekinmedigim için biraz bu konuda sevilmiyorum. :))
Kalbi yüreği güzelim ircrehberi ile tanışma hikayen nasıl başladı ve ne kadar zamandır bizimlesin ?

-NeVa-
2022 yılında ircrehberi ne üye oldu takıldığım bir sunucuda paylasim yapmam için önerilmişti ilk başlarda yabancılık çektim pek alisamamistim sonradan zevkli gelmeye başladı

-aZze-
Zamanla alıştıkça kopamıyor insan değil mi :) aile kalabalik olunca

-aZze-
Ben şahsım adına bu ailede olmaktan çok mutluyum zaman zaman kırgınlıklar dargınlik yaşansada güzel herkesin emeği var tüm yönetim ekibindeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

-NeVa-
Gerçekten sıcak insanların bulunduğu güzel bir ortam

-aZze-
Son Olarak seninde İrcrehberi hakkındaki yorumlarini varsa önerileri ve düşüncelerini almak istiyorum

-NeVa-
Cok güzel dostluklar edindim sıcak kanlı iyi niyetli insanların bulunduğu keyif aldığım bir ortam iyiki gelmişim ve iyiki tanımışım herkezi :)

-aZze-
Kendi adıma ve ircrehberi yönetim adına çok teşekkür ediyorum sende İyiki gelmişsin ve İyiki tanımışım senin gibi güzel bir insanı

-aZze-
Değerli vaktini bana ayırıp bu güzel sohbete eşlik ettiğin için çok teşekkür ediyorum Herşey yüreğin kadar güzel olsun hayatında . Hep gülümsemen dileğiyle başarılar diliyorum bitanecik Neva'm .. 🌺

-NeVa-
Ben cok tşk :) benim için çok keyifliydi
Canımsın çok tşk ederim
________________

Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde.
Kaldır! Göz kapaklarını
 
Alt 08 Ekim 2023, 18:16   #2
SendikaLı
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aramızda Olduğu İçin Bizde Kendisine Teşekkür Ederız. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık.

________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

✨Sevilen Dj'lerden NeVa iLe Röportaj✨
 
Alt 08 Ekim 2023, 18:19   #3
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel bir röportaj olmuş yine, emeğinize sağlık ikinizinde

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 08 Ekim 2023, 18:27   #4
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm emeğine sağlık canım ❤️

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🤗 yolun daima açık olsun

 
Alt 08 Ekim 2023, 18:31   #5
Standart

Çok sıcak samimi bir röportaj oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm. Bu röportaj da banada yer verdiğiniz için teşekkür ederim çok. İyi ki seni ve aZze mi tanımışım. Başarıların daim olsun inşallah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm ❤️

________________

Sevdiklerin kadar iyi, nefret ettiklerin kadar kötüsün..:kips
 
Alt 08 Ekim 2023, 18:35   #6
Tel'aran'rhiod
Lews Therin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

güzel röportaj olmuş elinize sağlık

________________

Ota boka gülen bi insan olmak benim seçimimdi. Yoksa bu hayatta hiçbir şeyin komik olmadığını ben de biliyorum.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Always
 
Alt 08 Ekim 2023, 18:38   #7
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Allahımmm Ne Güzel Bir Röportaj olmuş Yaaa Buuu

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm Emeğine Sağlık Annem Çok Güzel konulara Değinmişsin

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm Seni Daha Yakından Tanımak Çok Güzel. Sevdiğin Djler arasında Yer aldığıma da ayrı bir sevindim hsxhsxhdz .d Çokca Öpüyorum Seni İyiki Tanımışım.


________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 
Alt 08 Ekim 2023, 18:38   #8
Emektar
GiZeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel bir reportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize sağlık

 
Alt 08 Ekim 2023, 18:39   #9
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni tanımaktan ben de kendi adıma mutlu olsum.. Rabbim evlatlarının bahtını açık etsin.. Samimi güzel bir röportaj olmuş. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm emeğine sağlık canım sorular güzel hazırlanmış. teşekkür ederiz

________________

Tecrübe çok acımasız bir öğretmendir;
Önce sınavı yapar, Dersi sonra öğretir..
 
Alt 08 Ekim 2023, 19:14   #10
izz
izz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm emeğinize saglik
Ayrıca guzel ovgun icin çok teşekkür ederim canim

________________

.İ𝒛𝒍𝒆𝒓 𝒌𝒂𝑳ı𝒓, 𝑺𝒂𝒅𝒆𝒄𝒆 İ𝒛𝒍𝒆𝒓 𝒌𝒂𝑳ı𝒓𝒔ı𝑵✨Sevilen Dj'lerden NeVa iLe Röportaj✨
✨Sevilen Dj'lerden NeVa iLe Röportaj✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:52.