IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


DJ Röportaj Radyo dünyasından kişiler ile yapılan röportajları bu başlık altından takip edebilirsiniz

120Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Eylül 2023, 09:56   #1
Standart SohbetBurada.Com Radyo Sorumlusu ElFin ile Röportajımız

Merhaba sevgili IRCRehberi.Net kullanıcıları, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile birlikte keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.
Keyifle okumanız dileğiyle.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ardanl_: Merhaba Elfin öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için kendi adıma ve IRCRehberi.Net yönetimi adına teşekkür ederim.

ElFin: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merhaba asıl ben teşekkür ederim onur duydum bu güzel teklifin için.

Ardanl_: Rica ederim Bugün doğum günün buradan tekrardan doğum gününü kutluyarak başlamak istiyorum röportajıma nasılsın nasıl geçti doğum günün Nasıl gidiyor hayat ?

ElFin: Evet bugün doğum günümdü . Çok teşekkür ederim ayrıca sana kutladığın için şiir okuduğun için ben çok mutlu oldum.. doğum günüm çok güzel geçti iki gün boyunca hep kutladılar sağolsun arkadaşlar ailem.. ve sunucudaki arkadaşlarım beni çok duygulandırdılar süpriz hazırlamışlar herkesten ses kaydı alıp kutlama msjları yayınladılar ve neyi fark ettim biliyormusun sevildiğimi hissettim onca insanın yüreğinde var olmuşum bu aldığım en güzel hediyem oldu.. bundan dolayı çok mutluyum.

Ardanl_: Ömür boyu hep mutlu olursun inşallah evet gördüm ki çok sevilen birisin
Peki bize kendinden bahseder misin Elfin kimdir ne iş yapar nelerden hoşlanır boş zamanlarını nasıl değerlendirir?

ElFin: Tekrardan çok teşekkür ederim aminn diyelim.. ben aslen ankaralıyım ve bi 10 yıl kadar istanbulda yaşadım şuan doğuya ailemin yanına geldim.. ben anaokul öğretmeniyim ayrıca sosyalhizmetler danışmanlık okudum.. yalnız atamam olmadı özelde öğretmenlik yaptım ve sözleşmeli.. kitap okumayı müzik dinlemeyi çok severim ve yürüyüş günde 1 saatde olsa çıkarım yürüyşe mutfakta zaman geçirmeyi çok severim yemek pasta vs vs boş zamanlarımı bu şekilde değerlendiriyorum.

Ardanl_: Çok memnun oldum seni tanıdığıma

Peki IRC/d ile tanışman nasıl oldu? Kaç senedir bu ortamdasın?

ElFin: Bende çok memnun oldum seni sizleri tanıdığıma.. IRC 1 yıl oldu tanışalı geçen yıl ağustos ayıydı sanırım.. bir arkadaşımın aracılığıyla şu yayıncılık hevesi beni sürükledi sanala ki öncesinde sanalı tanımıyordum bilmiyordum.. arkadaşımın sunucusu vardı benimde radyoculuk merakımı biliyordu ısrar edince kıramadım bu şekilde tanışmış oldum.

Ardanl_: Çok olmadığı halde çok sevilen birisin

Peki Radyo yayıncısı olmaya nasıl karar verdin?

ElFin: Benim hayalim hep Radyo ve Televizyonculukdu hep o bölümü okumak istemişimdir 3 defa tercih verdim ilk sırada gelmedi farklı bölümler gelince onları okumak zorunda kaldım. sonra olmuyor diye pes ettim... müzik ve radyo çok seviyorum gece yatarken bile radyom açık olur bide yayıncılara karşı ayrı bi sempatim vardı.. lise döneminde yayın evlerine giderdim yalvarırdım djlere bana yayın verinde şiir okuyayım diye hatta bi keresinde radyo sahibi gel dj ol burda dedi okul olunca gidemedim.. istanbulda benim hocam trt istanbul radyosunda program yapardı onu dinlemeye giderdim sonra beni deneme yayınına aldılar çok beğendiler yayın teklif ettiler ailemin yanına gelmek zorunda kaldığmıdan dolayı gidemedim.

Ardanl_: Kesinlikle çok güzel bi yayının var
Oldukça da başarılı ki radyo sorumluluğunu almışsın. Kolay değil çünkü bu tür sorumluluklara girmek.
Peki burdan radyocu arkadaşlara nasıl bi tavsiyede bulunmak istersin?

ElFin: Çok teşekkür ederim.. evet kısa sürede Radyo sop oldum bi kaç ay sonrada Radyosorumlusu oldum.. benim insanlarla iletişimim çok iyi iletişim kurmayı severim... yayıncı arkadaşlarıma bi kaç tavsiyem olucak iletişim çok önemli samimiyet içtenlik bunları dinleyiciye hissetirdiğiniz vakit sevilirsiniz.. yayınınızı beğenmeyip sataşanlar olucaktır elbet ama asla nezaketten ödün vermeyin hoşgörü ve sabır çok önemli ki ben bunu kendi yayıncı arkadaşlarımada söylüyorum siz sevgi saygı gösterdiğiniz muddetce sayılırsınız.. en önemlisi yayıncılığı sevmek keyif almak önemli..

Ardanl_: Peki gelelim Radyosohbetfm’e senin için ne ifade ediyor? Aranıza katılacak olan radyo yayıncısı arkadaşlar neden sizi seçmeliler?

ElFin: Çok güzel bi soru teşekkür ederim.. Radyosohbetfm benim hayatımın bi parçası oldu kendime ait radyom ve hayalini kurduğum gerçekleştirmek istediklerim aracı oldu.. benim hayalim radyo diyince sadece müzik değil bilgi eğlence ünlü konuklarla söyleşi insanlara yararlı olmak ki çok daha güzel projelerim var inş en yakın zamanda paylaşıcam.. yayıncı arkadaşlar bize geldiklerinde ben onlara sadece şunu söylüyorum burası sizin beni patron olarak değil kardeş arkadaş olarak görün ben bütün yayıncı arkadaşlarımda hem sunucuda hem özelde irtibat halindeyim onların sıkntlarını mutluluklarını her anını paylaşıyorum.. yani rahat edicekleri huzur mutluluk eğlenecekleri ve güzel dostlukların kazanıldığı bi ortam bence bizi seçmeliler..

Ardanl_: Kesinlikle sizi seçmelerini bende buradan tavsiye ediyorum yayınlarınız çok güzel yayıncılarınız gerçekten emeklerini esirgemiyorlar

Peki radyo konusunda en büyük yardımcın kimdir?

ElFin: Radyo konusunda hiç yardımcım olmadı aylardır ben tek başıma ilgileniyorum radyoyla djlerle dinliyenlerle.. yayın konusunda Reis bana çok yardımcı oluyor yayın boşta kaldığı vakitler alıyor.. yani Radyonun bütün sorumluluğu bende..

Ardanl_: Anladım tek başınada olsanda çok güzel bi radyo oluşturmuşsun ekibin de gayet başarılı

Peki dışardan dinlediğin ve çok beğendiğin kanalında olmasını istediğin bi yayıncı varmı ?

ElFin: Evet ekibimden çok memnunum sağolsunlar hepsi ayrı bi değer ki özelikle Rüzgar süper yayıncı banada çok desteği var sağolsun.. benim dışardan dinlediğim yok öyle pek ama talha bora öge gibi bir yayıncım olsun isterdim..

Ardanl_: Umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz sizi başarılı görmek bizlere mutluluk verir.

Peki röportajımızın sonuna doğru gelirken IRCRehberi.Net hakkındaki düşüncelerini alabilir miyim senden?

ElFin: Umarım inş.. IRCRehberi. Net güzel insanların buluştuğu yer her üye ayrı bi değer.. bilgi eğlence çok güzel ortam özelikle ben editör arkadaşlarımı kutluyorum burdan çok güzel yazılar şiirler hepsini tek tek okuyorum.. tebrik ediyorum arkadaşlarımı.. tabi kurucularına ve emekçilerini hepsini taktir ve tebrik ediyorum.. böyle güzel ortamla beni buluşturduğu için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @YİLDİZ çok teşekkür ediyorum.

Ardanl_: Güzel dilek ve düşüncelerin için yönetim adına teşekkür ederim. Sizleri aramızda görmekte bizi her zaman mutlu ediyor. Benim için çok keyifli bir röportaj oldu Elfin ayırdığın zaman ve samimi cevapların içinde ayrıca teşekkür ederim.

ElFin: Ben teşekkür ederim keyifle cevapladım bu güzel Röportaj için çok teşekkür ederim güzel arkadaşım.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 09 Eylül 2023, 10:01   #2
Standart

Vaay Arda röportaj işlerine de el attın demek, vallahi helal olsun. Emeklerine sağlık

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] keşke vazgeçmeseydin, Radyo ve Televizyon bölümü gelene kadar devam etseydin ya. İçinde kalmasına çok üzüldüm şu an.
Ama yine de çok başarılısın, severek dinlenilen bi yayıncısın. Başarıların daim olsun inşallah canım

 
Alt 09 Eylül 2023, 10:14   #3
Standart

Çok samimi ve içten bir röportaj olmuş.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] umarım bir gün isteğini gerçekleştirirsin canım.
SohbetBurada.Com'da yaptığın görevide ne kadar severek yaptığın çok belli.
İkinizinde emeğine yüreğine sağlık keyifle okuduğumuz bir röportaj oldu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.


SohbetBurada.Com Radyo Sorumlusu ElFin ile Röportajımız
 
Alt 09 Eylül 2023, 10:27   #4
Standart

Samimi ve güzel bir röportaj oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canım hayatın boyunca güzellikler hep seninle olsun

________________

Sevdiklerin kadar iyi, nefret ettiklerin kadar kötüsün..:kips
 
Alt 09 Eylül 2023, 10:31   #5
Standart

İsveç çakısı gibi adamsın dostum @Ardanl_ emeğinize sağlık güzel röportaj olmuş, samimiyetinden dolayı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e teşekkürler

________________

 
Alt 09 Eylül 2023, 10:32   #6
1903 ∞
Zeynep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kardeşcanim emeğine sağlık.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yolun açık olsun güzel samimi röportajın için teşekkür ederiz

________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 
Alt 09 Eylül 2023, 10:58   #7
portrait of beauty
Raina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık güzel olmuş Arda ilk röportajınsa bayağı bayağı başarılı Elfin Hayatta başarılar diliyorum Yolun açık olsun

________________

Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! Kk~
 
Alt 09 Eylül 2023, 11:27   #8
Standart

Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vaay Arda röportaj işlerine de el attın demek, vallahi helal olsun. Emeklerine sağlık

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] keşke vazgeçmeseydin, Radyo ve Televizyon bölümü gelene kadar devam etseydin ya. İçinde kalmasına çok üzüldüm şu an.
Ama yine de çok başarılısın, severek dinlenilen bi yayıncısın. Başarıların daim olsun inşallah canım
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk röportajımdı biraz heyecanlı olsamda çok keyifliydi çok teşekkür ederim

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 09 Eylül 2023, 11:29   #9
Standart

Alıntı:
Malefiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok samimi ve içten bir röportaj olmuş.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] umarım bir gün isteğini gerçekleştirirsin canım.
SohbetBurada.Com'da yaptığın görevide ne kadar severek yaptığın çok belli.
İkinizinde emeğine yüreğine sağlık keyifle okuduğumuz bir röportaj oldu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin de emeğine okuyan yüreğine sağlık Çok teşekkür ederim

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 09 Eylül 2023, 11:30   #10
Standart

Alıntı:
GüL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Samimi ve güzel bir röportaj oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canım hayatın boyunca güzellikler hep seninle olsun
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ederim

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:52.