IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


DJ Röportaj Radyo dünyasından kişiler ile yapılan röportajları bu başlık altından takip edebilirsiniz

63Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2022, 07:05   #31
Standart

Alıntı:
MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başarılarınızın Devamını Dilerım.Keyıflı bır röportaj olmus.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine sağlık sayın duayen.d
Alıntı:
Ada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başarılar diliyorum canım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel roportaj emeğine yüreğine sağlık.
Teşekkür ederim, okuyan yüreklerinize sağlık

 
Alt 21 Mart 2022, 22:20   #32
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cok güzel, samimi ve icten bi röportaj olmus.
emeginize saglik kizlar.

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 22 Mart 2022, 08:32   #33
Thumbs up

Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ZSohbet.Org Radyo Sorumlusu PeLinSu İle Röportajımız


* * *


ZeyNa : Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , röportaj teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim canım. Nasılsın?

PeLinSu : Merhaba canım, ben teşekkür ederim. İyiyim sen nasılsın?

ZeyNa : Bende iyiyim çok teşekkür ederim. PeLinSu seni biraz tanıyabilir miyiz? Röportajı okuyacak arkadaşlarımız için bize kendinden bahseder misin canım?

PeLinSu : Tabi ki, 35 yaşındayım, aslen Ankara'lıyım. İstanbul'da ailemle birlikte yaşıyorum. Daha önce bir evlilik yaptım ayrılmak durumunda kaldım. 2 kız çocuğu annesiyim.

ZeyNa : Seni tanıdığımıza memnun olduk PeLinSu, Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Peki IRC/d ile tanışman nasıl oldu? Kaç yıldır sanaldasın?

PeLinSu : Sanal hayatıma 2008 yılında Gözde nickinde başladım. Herkes tarafından sevilen biri oldum. DJ'liğe ilk olarakta Gözde nickindeyken başladım. 1 yıl kadar sonra ara vermek zorunda kaldım. 3 yıl kadar hiç girmedim daha sonra PeLinSu olarak tekrar dönüş yaptım. 9 yıldır bu nickteyim, herkes tarafından tanınan biri oldum. Girdiğim her ortamda radyo founderliği teklifi geliyordu böylelikle 4 yıldır founder olarak görev alıyorum.

ZeyNa : Sanala başlayalı bi hayli zaman olmuş. Bu süre sana oldukça tecrübe katmıştır. Ne gibi tecrübelerin oldu? Mesela ilk yayının ile şimdiki yayının arasında ne gibi farklar var? Hala aynı heyecanı yaşıyor musun?

PeLinSu : Tecrübem şu yönden oldu. Küçük yaşta başladım sanala 22 yaşlarındaydım. Şu an o zamana göre daha olgun kararlar verebiliyorum hem sanal ile alakalı hemde kendimle alakalı. Yayına gelirsek o heyecan hiç geçmiyor diyebiliriz hala zaman zaman oluyor.

ZeyNa : Tabi ki her insan zamanla tecrübe kazanıyor. Yayınlarda hala heyecanlanıyor olman güzel. Heyecanını yitiren şeyler zamanla sıradanlaşıyor bu da insana keyif vermiyor eskisi gibi. Peki real hayatında da yayıncılık yapmak ister miydin? Öyle bir şansın olsa değerlendirir miydin?

PeLinSu : Bunu hiç düşünmemiştim aslında. Sanırım yapamazdım, amatör bir yayıncıyım. Cesaret edemezdim açıkçası.

ZeyNa : Bi kaç yayınını dinlemiştim, güzel bir yayının var. Kendine amatör diyerek haksızlık etmemelisin. Ben başarılı olacağını düşünüyorum bu konuda. Peki PeLinSu ZSohbet.Org'la tanışman nasıl oldu? ZSohbetFm'i seçme sebebin neydi?

PeLinSu : ZSohbet.Org'u IRCRehberi.Net sayesinde buldum. Kendime sakin bir ortam arıyordum. Her ortama giremiyorum kalabalıklar beni yoruyor. İnsanlarla uğraşmak zor geliyor bana artık. ZSohbet.Org'la girdiğim ilk gün çok sevdim ortamı. Az kişi vardı ama tam huzur bulabileceğim bir ortamdı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim gibi sevdiğim biridir. Birazda onun desteği ile kaldım. Çok memnunum, 2 ay oldu gerçekten aile sıcaklığı hissettiğim bir ortam.

ZeyNa : Evet ZSohbet.Org bizimde sevdiğimiz bir sunucu. Forumda oldukça aktifler, başarılar dilerim tekrardan.Bende senin gibiyim sakin ortamları daha çok seviyorum sunucuda, kalabalıklar bunaltıyor beni. Seni anlayabiliyorum şu an. PeLinSu Radyo bir sunucunun kalbidir derler, katılıyor musun buna? Radyonun önemi nedir sence?

PeLinSu : Radyo çok önemli, O sunucunun öne çıkması demek. Bizde bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Gerek ben gerek psikolog. Sağolsun desteği çok oluyor bana.

ZeyNa : Peki PeLinSu, radyo yayınlarında nelere dikkat edersin? Yayıncılar da aradığın özellikler nelerdir?

PeLinSu : Yayında dinleyicinin zevkine dikkat ediyorum ben. Dinleyici radyonun temel kaynağıdır benim gözümde. Onlar ne tarz dinlemek isterse ona göre format belirliyorum. Tabi ki Dj'lerime kısıtlama yapmıyorum. Formatları neyse yine o yönde çalıyorlar. Sadece siyasi içelikli şarkılar çalışmasına izin vermiyorum.

ZeyNa : Yayınlara dinleyicinin isteklerine göre yön verilmesi güzel. Bu her zaman kazandıran bi durum olur sunucu için. Peki radyo ya ilgisi olan yayıncı olmak isteyen arkadaşlara ne gibi tavsiyelerde bulunursun? Nelere dikkat etmeliler sence ?

PeLinSu : Kalıcı olmalarını istiyorum daha çok. İlk bunu soruyorum çoğu zaman. Çünkü bazen Dj olmak istiyorlar sonra aynı gün silinmek istiyorlar bu da hoş olmuyor.
Önce ortamı tanıyıp sevip ona göre kalıcı olacaklarsa yayın almalarını istiyorum. Yayıncılık gönüllü olmaktan geçer. Gönülsüz yapılırsa zaten ortaya güzel bir yayın çıkmaz. Bu sebepten hem sevmesini hemde yayınını severek yapmasını sağlar bu durum.

ZeyNa : Aslında bi tek yayın için söz konusu değil bu durum. İnsanlar çabuk pes ediyor çok denk geliyorum buna. Oysa bi ortamı tanıyıp alıştıktan sonra zaten vazgeçemiyorlar. Bu her yerde var. Peki PeLinSu, şu an önünde tüm dünyaya seslendiğin bir mikrofon olsa, tüm dünyanın seni dinlediği bi yayın yapıyor olsan ne gibi bir mesaj verirdin?

PeLinSu : Saygı, sevgi, dürüstlük, vicdan ve merhamet. Bunlar tüm dünya için gerekli şeyler. İnsanlar bazen sevgisini kaybedebiliyor. Merhamet dersen çok nadir kişilerde bulunuyor. Sevgi desen yalan oluyor. Keşke bunlar olmasa ama oluyor ne yazık ki.
Tüm dünyanın beni dinlediği bi mikrofonun başında olsam şu 3 şeyi derdim. Saygı, sevgi ve merhamet.

ZeyNa : Ben her zaman şunu söylerim PeLinSu, sevmek zorunda değilsiniz hiç kimseyi hiçbir şeyi ama saygı göstermek zorundasınız.
Merhametse en önemlisi. İnsanı insan yapandır bence merhamet. Çok güzel noktalara değindin teşekkür ederim. Son olarak senden IRCRehberi.Net hakkındaki düşüncelerini alabilir miyim? Forumda yönetime / röportajı okuyacak arkadaşlarımıza söylemek istediğin şeyler var mı?

PeLinSu : Çok teşekkür ediyorum, henüz çok az kişiyi tanıyorum ama çok ilgilisiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gerek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gerek sen çok ilgilendiniz. IRCRehberi.Net benim üye olduğum ilk forumdu. Daha çok yeni olduğum için bazı arkadaşları tanımıyorum ama konuları takip ediyorum. Hepsine burdan selam olsun. Ayrıca burdan ZSohbet.Org ailesine de teşekkür etmek istiyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok samimi insanlar onlarla çalışmak çok keyifli.
IRCRehberi.Net ailesine de başarılarının devamını dilerim. Daha güzel yerlere gelmeniz dileğiyle.

ZeyNa : Teşekkür ederim öncelikle düşüncelerin için, elimizden geldiğince ilgilenmeye çalışıyoruz. Yetişemediğimiz anlar illaki bizimde oluyor, bu konuda da affınıza sığınıyoruz. Seni her zaman aramızda görmeyi isteriz PeLinSu, sevdiğimiz bir arkadaşımızsın. Oldukça keyifli bir söyleşi oldu benim için. Sana ve ZSohbet.Org ailesine başarılar dilerim canım. Sevgilerle..

PeLinSu : Çok teşekkür ederim ZeyNa bende sizleri çok sevdim. Röportaj içinde ayrıca teşekkür ederim, emeğine sağlık.

Emeğinize Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Güzel Bir Çalışma Olmuş.

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mirc, Mobil Sohbet Platformu



Yayını Dinle

.ılı.ıl.ı | Yayınımızı WEB'den dinlemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkine tıklayınız. |
.ılı.ıl.ı | Yayınımızı Winamp'tan dinlemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linkine tıklayınız. |


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 22 Mart 2022, 08:38   #34
Standart

Tşk Ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 22 Mart 2022, 11:44   #35
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çok güzel bir ropörtaj olmuş keyifle okudum, güzel düşüncelerin için teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar dilerim her daim. Seninde emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bir iş çıkmış ortaya

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~
 
Alt 22 Mart 2022, 13:56   #36
Standart

Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cok güzel, samimi ve icten bi röportaj olmus.
emeginize saglik kizlar.
Alıntı:
NitrateX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Güzel Bir Çalışma Olmuş.
Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel bir ropörtaj olmuş keyifle okudum, güzel düşüncelerin için teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar dilerim her daim. Seninde emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bir iş çıkmış ortaya
Çok teşekkür ederim, okuyan yüreklerinize sağlık

 
Alt 23 Mart 2022, 02:26   #37
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarının devamını dileriz

________________

ZSohbet.Org Radyo Sorumlusu PeLinSu İle Röportajımız
 
Alt 26 Mart 2022, 21:46   #38
Standart

Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel bir ropörtaj olmuş keyifle okudum, güzel düşüncelerin için teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar dilerim her daim. Seninde emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bir iş çıkmış ortaya
Tşk Ederim oMeN

 
Alt 26 Mart 2022, 21:47   #39
Standart

Alıntı:
Saruhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılarının devamını dileriz
Tşk Ederim Saruhan

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:52.