IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Artist


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Temmuz 2021, 09:58   #1
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ünlüleri Zayıflatan Lahana Diyeti

Ünlüleri Zayıflatan Lahana Diyeti

Bir çok ünlü ismi zayıflatan diyet listesi olarak bilinen lahana diyeti nasıl yapılır önemli noktaları nelerdir sizlerle paylaşacağız. Lahana çorbası diyetini uygularken öğünlerde sıklıkla tüketeceğiniz. Beyaz lahana çorbası tarifimizi sayfamızın en sonunda paylaşacağız bu t arif metabolizma hızlandırma etkisi ile bilinir ve bir çok pozitif vitamine sahiptir.

Lahana Diyetinin Önemli Kuralları
  • Önemli nokta diyet listesinde başarılı olmak istiyorsanız gün de 8 bardak su kesinlikle içilmelidir.
  • Lahana diyetini bir kerede en fazla 7 gün uygulayabilirsiniz.
  • Sonrasında terkarlamak isterseniz minimum 14 gün (2 hafta) ara verip diyeti tekrar uygulayabilirsiniz.

7 Günlük Lahana Diyeti Listesi Örnek Menüsü

Pazartesi sınırsız meyve ve sınırsız lahana çorbası dışında hiç bir şey yememelisiniz. Güne biz sabah elma yiyerek başladık. Öğle yemeğinde büyük bir kase meyve salatası tükettik ve lahana çorbası içtik. Akşam yemeğinde lahana çorbası ve kavun salatası yedik. Ara öğün besini olarak ta üzüm yemeyi tercih ettik. Siz istediğiniz meyveleri yiyebilirsiniz bizim belirtiklerimiz örnektir.

Salı lahana çorbası ile sadece sebze yiyeceğiz. (Mısır gibi nişastalı sebzeler yemiyoruz. Patates tüketebilirsiniz) Salı gününe fırın patates ile başlangıç yaptık.

İkinci öğün yani öğle yemeği vakti gelince lahana çorbası içiyoruz yanında (çok az tuz) ile karabiber, zeytinyağı ile tatlandırılmış 1 kase yeşil salata yedik akşam yemeğinde ise karnı bahar yedik.

Çarşamba sınırsız lahana çorbası tüketebiliyoruz yanında hem meyve, sebze tüketebiliriz. Mısır, muz ve nişastalı sebzeler hariç onları tüketmiyoruz. Çarşamba günü aynı zamanda patates de yememeliyiz.

Perşembe mucizevi çorbamız ile beraber sadece süt muz ve yoğurt yiyebilirsiniz.

Cuma lahana çorbamızın yanında diğer günlere göre biraz daha zengin bir menümüz var &[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sınırsız protein kaynakları tavuk, balık, hindi eti ve domates tüketebiliriz. Eti çok sevenler için şimdiden söylüye bilirim bu gün harika geçti. Sabah kahvaltısında lahana çorbamız’la başlangıç yaptık yanında domates dilimledik. Öğle yemeğimiz için ızgara tavuk ve domates tercih ettik. Akşam yemeğinde lahana çorbamızı içtik yanında baharatlarla tatlandırdığımız hindi tükettik. Bugün epey doyduk kurtarıcı bir gün diyebiliriz yalnız lahana çorbasından yavaş yavaş bıkkınlık gelmeye başladı.

Cumartesi protein ile sebze günümüz. Sabah kahvaltımızda zeytin yağı ve baharatlarla tatlandırdığımız bir tabak yeşil salata yedik. Daha sonra öğle yemeğin de tavuk ızgara ve türlü sebzeler yiyebilirsiniz. Son olarak akşam yemeğinde ise salata ile bonfile yedik.

Pazar sebze, meyve günü içecek olarak meyve suyu da tüketebilirsiniz! Bugün hiç et yok zorlana bilirsiniz son gün olduğu için dayanmanız lazım. Sabah kahvaltısında yeşil salata tabağı 1 tane haşlanmış yumurta veya yağsız omlet tükettik. Öğle yemeğinde 1 kase lahana çorbası ve 1 tane mevsim meyvesi yiyoruz. Akşam yemeğinde ise 1 porsiyon sebze yemeği ve kinoa salatası tüketiyoruz. Diyetimizin son günüde bittikten sonra sabah uyandığımızda tartıya baktığımızda 4,5 kg verdiğimizi gördük ve inanın en güzel yeri burasıydı ve keyfimiz yerine geldi! Bugün çok aç olduğumuzu söylememiz gerekli yalnız. Diyet sonunda tartıya çıktığınızda genelde 5 kilo civarı verdiklerini belirtiyorlar lahana diyetini yapanlar.

Alıntı
________________

Ünlüleri Zayıflatan Lahana Diyeti
 
Alt 05 Temmuz 2021, 10:24   #2
Standart

Lahana çorbası hiç bana göre değil :)
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 18 Eylül 2021, 12:58   #3
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Lahana çorbası mı.. Lahana pişince çok kötü kokuyor ben sadece sarma olarak yiyebiliyorum. Benlik değilmiş bu diyet de.

________________



per aspera ad astra ✨
 
Alt 27 Ekim 2021, 07:05   #4
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu diyeti çok duydum hangi ünlü zayıfladı acaba

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:43.