IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2020, 11:54   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kavitasyon Ile Nasil Zayiflanir?

Gunumuzde bolgesel zayiflama yontemleri arasinda ilk sirada yer alan kavitasyon ile son derece hizli ve iyi bir sekilde kilo vermek ve sIkilasmak mumkundur. Daha cok kadinlarin tercih ettigi kavitasyon ozellikle selulit tedavisinde cok ideal bir yontemdir. Bu sekilde kadinlar bas belasi olan selulitlerden kurtulurken ayni zamanda fazla kilolarindan da kurtulurlar. Diyet ya da spor ile ugrasmak istemeyen kisilerin her ikisi de olmadan kolayca kilo verecekleri ve sIkilasacaklari onemli bir yontemdir. Kavitasyon herkes icin onerilen bir yontem degildir. Bazi yas gruplari arasinda bulunan kisilere kesinlikle onerilmez. Bu yontem ile zayiflamak icin guzellik merkezleri ya da zayiflama merkezlerinden destek almak mumkundur. Daha fazla ve daha hizli kilo vermek isteyen kisilerin buna ek olarak spor yapmasi da mumkundur.


Kavitasyon Nedir?
Fazla kilolarini verdigi halde erimeyen yaglari bulunan kisilerin kavitasyon ile bu yaglardan kurtulmasi mumkundur. Bu yontem uygulanirken yaglarin yogunluklu oldugu bolgeye ultrasonik ses dalgalari verilerek yaglarin erimesi saglanir. Bu ses dalgalari yaglarin yakimina yardimci olur. Cok kolay bir sekilde kilo vermeyi saglayan bir yontemdir. Kavitasyon belirli bir bolgeye uygulanarak bolgesel zayiflamayi saglar. Ayni zamanda uygulanan ses dalgalari kalca ve bacakta olusan selulit tedavi yontemi arasinda yer alir. Bu islem daha cok karin bolgesinde olusan yaglar icin kullanilan bir yontemdir. Karindan sonra ise en yogun olarak bacak ve kollarda kullanilan bir yontemdir. Son donemlerde bu yontem cok fazla tercih edilmektedir. Cok kilolu insanlar kilo verseler bile yag tabakalarindan kurtulmak pek kolay olmaz. Boyle durumlarda kavitasyon yontemi kullanilir. Kavitasyon ile fazla yaglardan, sarkan etlerden ve selulitlerden kurtulmak mumkundur.



Kavitasyon ile Bolgesel Zayiflama Nasil Olur?
Ultrasonik ses dalgalari ile birlikte yaglari eritmeye yarayan kavitasyon bolgesel zayiflama yontemi oldukca etkili bir yontemdir. Bu yontemde olan sey aslinda yaglarin su ile birlikte absorbe edilmesidir. Bu yontemin temelinde yaglari parcalayarak vucutta enerji olarak kullanilma esas alinir. Vucutta yaglar enerji olarak kullandiktan sonra disari atilir. Bu sekilde zayiflama sadece yag yakarak gerceklesir ve en saglikli zayiflama yontemidir. Bu yontem yapilirken vucudun sadece bir bolgesine Kavitasyon ile Nasil Zayiflanir?yaptirmaya dikkat etmek gerekir. Ayni zaman icerisinde birden fazla bolge yaptirmak yanlis bir islem olur. Bacak, kol, basen, bel cevresi ve sirt bolgesine bu islemi yapmak mumkundur. Kavitasyon, agrisiz ve acisiz bir sekilde bolgesel zayiflama islemidir. Saglikli ve yasi uygun olan herkes tarafindan yaptirilabilir. Uygulama esnasinda titresim soz konusu olur. Fakat bu titresim kisiyi rahatsiz etmez.


Kavitasyon Nasil Yapilir?
Pek cok bolgede yag eritmeyi ve zayiflamayi hedef alan kavitasyon acisiz ve agrisiz bir yontemdir. Spor ya da diyet ile verilemeyen kilolardan ve sabit duran yag tabakalarindan kurtulmak icin en ideal yontemlerden biridir. Bu islemi yaptirmadan once hangi bolgeye tartisacaginiza karar vermeniz gerekir. Cunku bu islemde birden fazla bolge bir anda yaptirilmaz bu sebeple en cok rahatsiz olunan bolge ile baslanir. Bu islemi yapmaya yarayan alet ultrason cihazidir. Ultrason cihazi ile yapildigindan dolayi islemin uygulanacagi bolgeye ultrason jeli surulur. Daha sonra ise ses dalgalari ve isin sistemi o bolge uzerinde ozenle gezdirilir. Bu islemden olumlu bir sonuc alabilmek icin islemden once ve islemden sonra mutlaka bol su tuketilmesi gerekir. Bu islem sonrasinda idrarda olusabilecek koyu renkler oldukca normaldir. Bunun sebebi ise yaglarin parcalanmasi sonucu idrar ile atilmasidir.


Kavitasyon Ile Zayiflanir mi?
Aninda sonuc gosteren ve hizli bir yag yakimi saglayan kavitasyon uygulamasi zayiflama konusunda en ideal yontemler arasinda yer alir. En buyuk artilarindan biri ise selulitlerin en aza indirilmesini saglamasidir. Ayrica bu yontem ile yaklasIk 3-11 cm arasi incelme saglar. Incelme orani genellikle herkeste ayni duzeyde olmaz. Kisinin yasina, cinsiyetine, vucudunda bulunan yag dokusuna ve beslenme duzenine bagli olarak degisIklik gosterir. Bu islemin yani sira diyet yapan ve spor yapan kisiler daha hizli ve kolay bir sekilde incelme saglanir. Bu islemin yapilmasi genelde 45 dakika ile 1 saat arasinda degisIklik gosterir. Bir kac seans gectikten sonra incelmeleri gormek mumkundur. 72 saatlik bir tedavi surecinden sonra incelmenin en ust duzeyi yasanmis olur. Bu islemden sonra bol bol su icerek parcalanan yaglarin idrar ile atilmasina yardimci olmak gerekir.


Kavitasyonun Zararlari Nelerdir?
Ameliyatsiz bir estetik tedavisi oldugundan dolayi elbette bir kac riski soz konusudur. En cok karsilasilan kavitasyonun zararlari soyulma, kabarcik ve kizarikliktir. Dogru bir sekilde uygulanmazsa vucutta yaniklara da sebep olabilmektedir. Bu islem uygun mesafeden yapilmadigi zaman cesitli kanser hastaliklarini tetikledigi bilinir. Vucudun her yerini inceltmeyip sadece bolgesel yaglanma bulunan yerlere uygulanir. En kisa zamanda etki gormek isteyen kisilerin bu islemin yani sira aktif olmaya ve beslenme duzenine dikkat etmeye calismalidir. Bu durum gerceklesmezse kaybedilen yag ve kilolarin geri alindigi gozlenir. Yaglar eriyince tekrar olusmayacak sanilsa da bu dogru degildir. Bu islem sonrasi ayni beslenme ve aktivite duzenine devam edilirse tekrar kilo aldiginizi bariz bir sekilde gorursunuz. Bolgesel zayiflama yontemleri arasinda en cok tercih edilen yontem olsa da cesitli zararlari mevcuttur.
 
Alt 18 Nisan 2021, 09:27   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İlk defa duydum bunu deneyenler oldumu acaba

________________

~ E & B ~
 
Alt 18 Nisan 2021, 09:32   #3
Standart

Bu yöntemle zayıflayan bi çok kadın var artık. Çokta güzel işe yarıyor çok memnunlar.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:48.