IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2023, 11:54   #1
Standart Orhun Ene: Kazanacak karakteri ortaya koyamadık

Bertram Yachts Derthona karşısında kazanacak karakteri ortaya koyamadıklarını belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, “Çalışıp kendimizi geliştireceğiz. İnanıyorum ki hem ligde, hem Avrupa’da kalitemizi göstereceğiz” dedi.

Orhun Ene: Kazanacak karakteri ortaya koyamadık

Basketbol Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndaki ikinci maçında İtalyan temsilcisi Bertram Yachts Derthona’ya sahasında 80-88 mağlup olan TOFAŞ’ta Başantrenör Orhun Ene, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ene karşılaşmayla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı; “Ne yazık ki kötü günümüzdeydik. Biz bu halimizden daha iyiyiz. Ancak bu maçta kazanacak karakteri ortaya koyamadık. Üst üste aldığımız mağlubiyetler ve oynadığımız uzatmalar bahane değil tabii ki ancak Petkim deplasmanında uzatmaya gidip kaybettiğimiz maçtan sonra savunmada yeterli enerjiyi bulamadık. Fakat inanıyorum ki yeterli kapasitemiz ve kalitemiz var. Yeterli bilgimiz de var. Sakin kalır ve kendimizi kaybetmezsek daha iyi olacağız. Daha önce de böyle zamanlar yaşamıştık ama biz iyi bir takımız ve iyi karakterlere sahibiz. İnanıyorum ki hem ligde, hem Avrupa’da kalitemizi göstereceğiz. Hatalarımızı ve şuan ki performansımızın kazanmak için yeterli olmadığını kabul etmemiz gerekiyor. Çalışıp kendimizi ve oyunumuzu geliştireceğiz. Takımıma güveniyorum. Şuan yeterli kaliteyi ortaya koyamadık ama daha iyi olacağız.”

Bursasporx
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:35.