IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2024, 16:56   #1
Only Allah can judge me
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'da

Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'da kazanacağı rakam belli oldu! Sözleşmede özel madde

Nuri Şahin'in Dortmund'a imza atmasının ardından Akdeniz ekibiyle anlaşmaya varan teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşme detayları belli oldu.

Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'da

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Nuri Şahin’den boşalan teknik direktörlük görevine, Sergen Yalçın'ı getirdi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Başkanımız Sinan Boztepe'den yeni yıl mesajı başlığıyla yayınlanan mesajda, "Kulübümüz teknik direktör Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Antalya'ya yabancı değil

Sergen Yalçın 2018-2019 yılları arasında Antalya ekibi olan Alanyaspor'u da çalıştırmıştı. Alanyaspor ile 24 maça çıkan Yalçın, 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 32 puan topladı ve maç başına da 1.33 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaş'ta çifte kupa kazandı

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve 9 Aralık 2021 tarihinden bu yana boşta olan Sergen Yalçın, siyah-beyazlı takım ile 1 Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı. Beşiktaş'ın başında 79 maçta görev alan 51 yaşındaki çalıştırıcı, 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyetle 145 puan topladı ve maç başına da 1.84 puan ortalaması yakaladı.

Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'da

Yarım sezon için 20 milyon TL

Ajansspor'da yer alan habere göre; Akdeniz ekibiyle prensipte anlaşmaya varan Sergen Yalçın'ın alacağı ücret belli oldu. 51 yaşındaki çalıştırıcının kırmızı-beyazlı kulüpten yarım sezon için 20 milyon TL'ye yakın bir para kazanacağı belirtildi.

Sergen Yalçın'ın sözleşmesine özel madde

Sergen Yalçın’ın sözleşmesinde maaşın yanı sıra bonus maddeleri de olacak. Deneyimli teknik adam, kırmızı-beyazlı ekibin Türkiye Kupası’nı kazanması ya da sezonu ilk 4 takım arasında tamamlaması halinde ekstra bonus hakkını elde edecek.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:24.