IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 2 Post By Lareina
  • 1 Post By Eraycem


 
Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2021, 08:46   #1
Ben şarap kadınıyım, şarap bir kültürdür. O sever bu sevmez, beni ilgilendirmez.
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Merkür Transiti Burçlara Etkisi 13 Aralık-2 Ocak




Oğlak:13 Aralık 2021 tarihinde Merkür Oğlak burcuna geçiş yapacak. 2 Ocak 2022 tarihine kadar da Oğlak burcunda kalmaya devam edecek. İletişim yönünde sıkıntı yaşadığınız konular varsa Merkür’ün geçişi sayesinde bunları yavaş yavaş aşmaya başlayacaksınız. Kendini problemlerinize odaklamalı, olaylara tutmalısınız. Kendi içinizde alacak olduğunuz kararlar doğrultusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizi değiştirmek istiyorsanız eğer bununla ilgili de girişimlerde bulunabilirsiniz.

Koç: İş hayatınızla ilgili bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. İletişim alanında sorunlarla karşılaşabilir ve kendinizi ifade etmek için ekstra çaba sarf edebilirsiniz. Fakat ilerleyen zamanlarda i̇fade etmenin avantajları ile karşılaşabileceksiniz. İkili ilişkilerde anlaşmazlık yaşadığınız durumlar var ise partnerinizi kendi tarafınıza çekebilir ve onu sizin düşüncelerinize ikna edebilirsiniz.


Boğa: Her zaman ki olan rutinin dışına çıkma kararı alabilirsiniz, farklı konularla ilgilenmek isteyebilir ve araştırmaya özen göstereceksiniz. Eğitim hayatınız devam ediyor ise kendinizi baştan değiştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Farklı eğitimler almak isteyecek, kendinizi geliştirmeye çalışacaksınız. İletişim anlamında ikili ilişkilerde şanslı olacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Duygularınızı sakin bir şekilde aktarabilecek ve kendi hissettiklerinizi onaylatmanın yolunu bulacaksınız.


İkizler: Para ile ilgili planlar var ise bu planları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Sıkıntı yaşamamak için bütçe hesabı yapmalı ve hesaplarınızı yeteri kadar kontrol edip etmediğinizden emin olmalısınız. Yatırım amaçlı ortaya koymuş olduğunuz birikimlerinizi var ise bunları da tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Paranızı kontrol etmenin yollarını arayacak çok fazla gereksiz harcamalardan kaçınacaksınız. İleri yönelik yatırımlarınız öncelikleriniz arasında yer.


Yengeç: İlişkiniz ön plana çıkabilir ve kararsız kaldığınız konular zaman içerisinde kendini netliğe bırakabilir. Konuşmalara özen gösterecek ve birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili sorunlarınızı halletmeye çalışacaksınız. Ortaklaşa yapılan işlerde yaşamış olduğunuz anlaşmazlıkları detaylı bir şekilde inceleyecek ve kendi içinizde çözüm yolları bulmaya çalışacaksınız. Karşınızdaki insanların söylediklerini de dinlemek isteyebilir, onların i̇steklerine de kulak asabilirsiniz.

Aslan: Hayatınızdaki detaylarla ilgilenmek isteyebilir, yolunda olmayan bazı durumları da teker teker yoluna sokma çabası içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili yapacak olduğunuz yenilikler sayesinde daha düzenli ve sistemli çalışmaya başlayacaksınız. İşiniz ve kariyerinizle ilgili iletişim kurmanız gereken konular var ise bunlara özen göstermeye çalışabilirsiniz. Kendi içinizde yapmanız gereken bazı ayrımlar ön plana çıkabilir

Başak: Duygularınızı rahatlıkla ifade edebilecek ve çocuklarınız varsa onlarla rahatlıkla ilgilenebilmenin yollarını bulacaksınız. Yalnızsanız yeni biriyle tanışabilir ve beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkinizin yolunda gitmediğini görecek ve farklı çözüm yolları bulmaya çalışacaksınız. Uyumlu açılar sayesinde yakın çevrenizde iletişiminiz her zamankinden daha iyi olabilir ve kendinizi daha net aktarabilirsiniz. Çocuklarınıza daha fazla sevgi verecek ve onlarla daha çok ilgilenmeye çalışacaksınız..

Terazi: Evinizin içerisinden çalışmaya özen gösterebilir ve düzeninizi bu şekilde belirlemenin yollarını arayabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha çok zaman geçirecek, onların sorunlarıyla ilgilenmek isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızla konuşup sohbet etmek eski günlerden kalan konulardan bahsetmek sizi rahatlatacaktır. İlişkide hareketlilikler ön plana çıkabilir ve partnerinizle birlikte kısa süreli de olsa yeni yerler keşfetmek isteyebilirsiniz.

Akrep: Araştırmaya, okumaya veya yazmaya zaman ayırmanız için oldukça verimli bir döneme adım atıyorsunuz. Kendinizi geliştirmek adı altında yeni oluşumlara girmek sizi ileriye taşıyacak etkenlerden bir tanesi olabilir. Eğitim hayatınız devam ediyor ise bununla ilgili alacak olduğunuz kararlarda avantajlı ve şanslı olacaksınız. Sezgilerinize güvenmeli, yapacak olduğunuz işlere bu şekilde başlamaya çalışmalısınız.


Yay: Para ile ilgili konuları ön plana çıkabilir. İş yerinizden alacak olduğunuz zam var ise bunun için şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. E ticaret medya ile ilgili işleriniz varsa buralarda pazarlık yapma durumları ön plana çıkabilir. Hesaplarınızı gözden geçirmeli, bütçe planı yapmaya çalışmalısınız. Tahmininizin dışında gerçekleşen harcamalar var ise bunları da düzene sokmanın yolunu arayabilirsiniz.

Oğlak: Kendinizi insanlara daha net ifade edecek ve girişken olmaya çalışacaksınız. Hayatınızın standardının dışında olan konulara karşı daha meraklı olabilir ve çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi sıklaştırabilirsiniz. Sosyalleşmek isteyecek ve yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışacaksınız. Bu dönem içerisinde kalan duygularınızı konuşarak ifade etmenin yolunu bulabilir, konuşkan tavrınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Kova: Hayatınızda bugüne kadar olan biten olayları sorgulayabilir ve derin düşüncelere dalabilirsiniz. Olayların sonucunda ortaya çıkan durumları kendinize saklayacak, çevrenizle paylaşmayacaksınız. Sizin negatifliğinizi ve enerjinizi sömüren duygulardan uzak kalmalı daha pozitif olaylara yönelmeye çalışmasınız. İyi gelmeyen insanlardan da uzak durma kararı alabilir, yeni dostluklara adım atmanın yollarını arayabilirsiniz.


Balık: Arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizde yer edebilir. Eski arkadaşlarla daha sık görüşebilir, güzel sohbetler etmek isteyebilirsiniz. Katılacak olduğunuz dernek çalışmalarında aktif bir rol oynayabilirsiniz. Kendi içinizde çözmeniz gereken bir mevzuyu derinlemesine düşünecek, gerekirse yakın çevrenizden bu konuyla ilgili fikir almaya çalışacaksınız. Bütçenizde sarsılmalarla karşılaşmamak için yeni planlama ve düzenlemeler getirmek öncelikleriniz arasında yer alabilir.


-ALINTI-
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:12.