IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By BoSs
  • 1 Post By Naz
  • 1 Post By Lareina


 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Mayıs 2021, 03:54   #1
Lightbulb 11 Mayıs 2021 Burç Yorumları

11 Mayıs 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizin maddi sıkıntılarınızı simgeliyor. Bir kısım yerlere borcunuzun olduğunu ve bunu ödemekte zorluk çektiğinizi görüyorum. Bu zorlukların üstesinden gelmeniz için yakın çevrenizden destek istemeyi düşünüyorsunuz. İşyerinizdeki kişilerden isteyeceğiniz bu destek pek olumlu dönüşler almıyor. İşyerinizdeki kişilerle yapmış olduğunuz bir etkinlik sonrasında yakın zamanda elinize yüklü bir miktar para geçebilir. Bu parayı borçlarınızı ödemede kullanacak ve kendinize rahat nefes alma fırsatı tanıyacaksınız

11 Mayıs 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu elinize geçecek olan bu paranın düzenli bir ödemesi olduğunu görüyorum. Yakın zamanda alacak olduğunuz bir zam var. Bu zam ile paranızı değerlendirmeyi ve daha fazla bir kazanca dönüştürmeyi deneyebilirsiniz. Böylelikle kendinizi ödemelerinizi yaparken daha rahat bir biçimde hissedeceksiniz. Yakın zamanda tekrar borca girmemeniz konusunda sizi uyarmak isterim çünkü şu sıralar yapacak olduğunuz borçlanmaların sizi fazla sıkıntıya sokacağını söylemek mümkün.

11 Mayıs 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin maddi anlamdaki rahatlığınızı simgeliyor. Siz düzenli geliri olan bir insansınız ve düzenli gelirinizle birlikte düzenli birikim de yapıyorsunuz. Hesabınızı cebinize göre yapıyor, maddi sıkıntı kolay kolay çekmiyorsunuz. Hatta sizin çevrenize sürekli borç verdiğinizi görüyorum bu paraların size dönüşü ya hiç olmuyor ya da çok geç oluyor. Sizin borç verdiğiniz kişilerden geri isteyemediğinizi görüyorum. İnsanları kırmaktan incitmekten korkuyorsunuz. Bu konuya şöyle bir çözüm getireceksiniz yakın zamanda. Bütün paranızla altın alıp elinizde nakit para tutmayacak ve isteyen kişilere de yok diyeceksiniz. Siz bu davranışla birlikte çok kişiyi kaybettiğinizi düşünecek fakat çevrenizdeki gerçek dostlarınızı tanıyacaksınız.

11 Mayıs 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu çok kişinin çalıştığı kalabalık bir yerdesiniz ve borç verdiğiniz kişiler de bu kurumda çalışan kimseler. Kurumunuzdaki kişilerle aranıza girecek olan mesafeden sonra işe gitmek için kendinizi eskisi kadar hevesli hissetmeyeceksiniz. Size karşı birkaç kişi tarafından takınılacak olan bu tavrı çok önemsememeniz gerektiğini söyleyenler de olacak çevrenizde. Bu kişilere takılarak işlerinizi biraz aksatmanız mümkün fakat bu süreci hızlı atlatacaksınız. Çıkartılma ihtimalinizin olmadığı bir kurumda çalışıyor olmanıza rağmen işinizi hakkıyla yapmayı seviyorsunuz.

11 Mayıs 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu
Aslan burcu günlük yorumu çalışmaktan keyif alıyor işinizi bırakmayı hiç düşünmüyorsunuz. Şu an çalışıyor olduğunuz kurumda daha uzun yıllar çalışacağınızı görüyorum ve bu kurumdan emekliliğiniz söz konusu olacak. Yıllarınızı vereceğiniz bu kurumu her daim seveceksiniz. Kendinizi oldukça rahat ve huzurlu hissettiğiniz bir işte çalışıyorsunuz. Yükselme derdinizin olmadığı bir kurumdasınız. Bu durumun da verdiği rahatlıktan dolayı oldukça rahat hareket edebiliyor ve işlerinizi hemen halletme gereksinimi duymayarak sürekli erteliyorsunuz. Sizi sorgulayan ya da bunaltan bir üst amirinizin olmadığını görüyorum. Üstünüzde çalışan kişi de en az sizin kadar keyfine düşkün ve rahat bir insan.

11 Mayıs 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu size gelecek olan maaş zammını simgeliyor. Maaşınıza gelecek olan zammı arttırmak adına bir dil kursuna gidebilir ya da başka bir üniversite daha okuyabilirsiniz. Ekstra yapacak olduğunuz bu girişimden dolayı maaşınızda hatırı sayılır bir zammın geleceği görülüyor. Bu zamdan sonra kenara artık para atmaya başlayabilirsiniz. Nakit biriktirmeyi sevmiyor yerine altın almayı kendinize uygun görüyorsunuz ve piyasanın yakın takipçisi olacaksınız. Yapacak olduğunuz bu yatırımların size ilerde güzel dönüşleri olacağını göreceksiniz.

11 Mayıs 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu kendinize bir gayrimenkul almaya kalkacak ve bu yatırımları peşinat olarak kullanacaksınız. Uzun süredir gayrimenkule niyetlendiğinizi fakat adım atmak için kendinizi garantiye almayı beklediğinizi görüyorum. Düşüncelerinizde oldukça haklısınız. Belirli bir birikim yapmadan bu işe kalkışmamanın size çok faydası olacak. Devletin bir kurumunda çalışıyorsunuz ve bu çalıştığınız yere girmeyi ilk denemenizde başarmışsınız. Diğer insanlara göre oldukça şanslı ve çalışkan olduğunuzu söylemek mümkün. Sizin için eğitim hayatı hiç bitmiyor. Sürekli kendinize bir şeyler katma ve öğrenme peşindesiniz.

11 Mayıs 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu düşünce yapınızdan dolayı oldukça bilgili bir insan olduğunuzu söylemem mümkün. Meslektaşlarınızdan fazlaca bilgili olmanız olduğunuz kurumun müdürünün de dikkatini çekmiş ve kurumda yarışmalara girecek olan grupların sorumlulukları hep size verilmiş durumda. Bu sorumlulukların hepsinin size verilmiş olması diğer meslektaşlarınızı oldukça kıskandırıyor. Sizin işinize karışmaya ve gelecek olan başarılarda kendilerine pay çıkarmaya çalışıyorlar.

11 Mayıs 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu çok nadir bulunan bu objenin şans anlamına geldiği söylenir. Girecek olduğunuz yarışmalarda gruplarınızın bir kısmı başarılı olacak ve diğerlerinden de beklemediğiniz kadar yüksek performanslar göreceksiniz. Emeklerinizin karşılığını alacak olduğunuzu söylemem mümkün. Uykusuz kalacağınız bir süreciniz olacak, çok düşünceli olacaksınız. Fakat hepsi olumlu sonuçlanacak. Kurumunuzda sizi kıskanıyor olan kişilerden uzak durmanızı tavsiye ediyorum. İyilikle yaklaşarak aranızdaki sorunları çözebileceğinize inanıyorsunuz fakat bu kimselerin sizinle iyi geçinme isteği yok.

11 Mayıs 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu sizden yaşça büyük olan bu iki kişiden birisinin oldukça uzun diğerinin ise orta boylu olduğunu söyleyebilirim. Bu kimseler size yakın zamanda bir etkinlik teklifinde bulunacaklardır ve tam anlamıyla planlanmamış olan bu etkinlikte sorumluluğu size yıkacaklar. Sizin hayır demeyi bilmeniz takdirde kendileri bocalayacaklar. Şu anda çalıştığınız kuruma gelmeden önce özel bir işyerinde çalışıyormuşsunuz. Çalıştığınız yerde maaşlarınızın oldukça geç yatmış olduğunu göreceksiniz.

11 Mayıs 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu yaşadığınız durum sizi oldukça sıkıntıya sokmuş ve kendinizi yüklü miktarda bir borcun altına sokmuşsunuz. Yapmış olduğunuz bu borçların sürekli artış halinde olduğunu söylemek mümkün. Şu an borcunuzu kapatmak yerine kenara birikim yaptığınızı ve borcunuzu en az tutardan ödemeye çalıştığınızı görüyorum. Ertelemiş olduğunuz bu borçların sizi ileride büyük sıkıntıya sokacağını söyleyebilirim. Düzenli bir maaşınız var ve şu an borçlarınızı kapatmanızın tam zamanı olarak göreceksiniz.

11 Mayıs 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu siz devlet gücünde çalışan bir polis ya da asker olabilirsiniz. İnsanları korumaya yönelik olan bu mesleğinizi severek seçtiğinizi görüyorum. Seçmiş olduğunuz bu mesleği çocukluktan beri hayal etmiş ve gerçekleşeceğine pek ihtimal vermemişsiniz. Bu mesleğe geçişiniz ardından maddi olarak oldukça fazla rahatlamış ve borçlarınızı nasıl olsa ödeyeceğinizden emin olarak hep ertelemişsiniz. Yapmış olduğunuz birikimlerin gayrimenkule daha fazla eğilimli olduğunu görüyorum. Bu gayrimenkullerin üzerinden size düzenli bir para akışı söz konusu olacak.
________________

AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL.
 
Alt 11 Mayıs 2021, 03:59   #2
Naz
Naz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

burç yorumu gibi değil de kahve falı gibi

________________

Too glam to give a damn
 
Alt 11 Mayıs 2021, 04:02   #3
Ben şarap kadınıyım, şarap bir kültürdür. O sever bu sevmez, beni ilgilendirmez.
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

OLMADI,yine.

________________

onların kalpleri de seninki gibi sanıyorsun herkes o kadar yumuşak, o kadar şefkat dolu olamaz. oysa oldukları gibi görmüyorsun insanları. olabilecekleri gibi görüyorsun. kendinden veriyor, veriyorsun. onlar her şeyini çekip alıncaya ve için bomboş kalıncaya dek.
 
Alt 11 Mayıs 2021, 04:06   #4
Standart

Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
OLMADI,yine.
Artık kabullensen mi ? :)

________________

AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:25.