IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2021, 21:01   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçların İlişkilerini Mahveden İyi Huylar

Koç
Koç fazla açık sözlü oluşuyla kendi sonunu hazırlar. İçinde sadece iyilik olduğunu şüphe götürmese de yüksek enerjisi diline vurunca düşünmeden konuşan Koç’un kalp kırmaları meşhurdur. Ya patavatsızlık eder, kendi kabahati de olsa konu bir çırpıda söyler! Ya da açık sözü sevgilinin aşkını zehirler! “Dilini tutsa çok iyi!” deseniz de bu aşk burada biter!

Boğa
Boğa’nın çoğu zaman avantaja dönüşen sabrı ve huzur isteği yüzünden tartışmadan uzak kalması bazen ilişkisine klima etkisi yapar, buz gibi soğuyan sevgili, derdine derman bulamayınca kendi başının çaresine bakar! Boğa toleransını bol tutar, ilişkisine fazlaca şans verir! Kavga etmekten hoşlanmadığı için kapattığı birikmiş konular sevgilinin içinde patlar. Boğa gün sonunda sabrıyla baş başa kalır!

İkizler
İkizler’in en güzel huyu sosyal çevresini genişletecek ölçüde, tatlı dilli, keyifli sohbetli olmasıdır. Bir de çok yönlüdür İkizler, çabuk sıkılıp kolay vazgeçme eğilimi gösterdiği için ilgi alanını sınırsız tutar. Sevgililik müessesi de biraz özel ilgi, fazlaca alaka bekleyince, İkizler’in herkesin hayran olduğu sosyalliği sorun çıkarır. Baskılardan yorulan İkizler, kendini dost sohbetlerinde bulur!

Yengeç
Herkes aidiyet geliştirebileceği, şefkate doyacağı bir ilişki ister! Yengeç’te arzu edilen bu yaygın ilişki biçiminin hakkını verir. Sevdiğini korur, kollar! Kendisi de geniş kanatların sıcağında, sevgilinin göğsünde yaşamak ister. Ama Yengeç fazlaca sahiplenip alakanın dozunu kaçırınca, Yengeç sevgililik departmanından, anneliğe terfi eder, heyecan biter!

Aslan
Fazla öz güvenli olmanın zararlı olduğu bir alan var karşımızda; duygusal ilişki. Aslan kendine olan güveninin çokluğu sebebiyle ilişkisini çoğunlukla yalnız başına yaşar. Güçlü duruşuna zeval getirmemek için kimseye de eyvallahı yoktur! Ancak ilişki iki kişiliktir ve karşılıklılık gerektirir. Her şeyi kendi başına halleden, hiçbir konuda yardım eli yahut ortaklık istemeyen Aslan, sevgilisiyle kuvvetlendiremediği bağlarına uzun süre tutunamaz!

Başak
Eleştirel olduğunun her defasında altı çizilen, mükemmeliyetçiliğinden vazgeçmeyen Başak, tespit ettiği kusurları kaderine terk etmez, elini taşın altına koymaktan çekinmez! Fazla yardımseverdir Başak, her şeyin en iyisini yapmak için beslediği yüksek arzuyla kimselere güvenmez, tüm sorumlulukları kendi tabağına toplar. Duygusal ilişkisinde emeğinin ayarı kaçınca, Başak sevgililik müessesini hayır kurumuna çevirir!

Terazi
“Sesler yükselmesin, huzurumuz kaçmasın, aman tartışma çıkmasın!” tavrını hiçbir koşulda terk etmeyen Terazi, sorunlarını paketleyip çöpe attığını sansa da ilişkisini tek başına yaşamaz, kendi yükünü üstünden atsa da sevgilisi rahatlamaz! Bu kadar uzlaşmacı olunca da ortada paylaşım alanı kalmaz. Terazi ilişkisinde fazla uyumlu olunca, kimi zaman öfkelenmek isteyen sevgilisi darlanır, soluğu bazen tartışabileceği bir ilişkide alır.

Akrep
Kim istemez derin duygular besleyen, aşırı tutkuyla seven bir sevgili? “Filmlerdeki gibi ihtiraslı bir aşk yaşasam” deyip, iç geçiren onca insan varken, Akrep’in karanlığına kim çekilmez? İşte “Yaşayan bilir.”, “Film o film!” dediğimiz noktadayız. Akrep’in fazlaca sahiplenen, tutkuyla seven aşkını istemeyen de olur! Zira kulağa hoş gelen bu tutku; derin şüpheler, sonsuz paranoyalar, saçma kıskançlıklar formunda gösterirse kendini, ona hiçbir sevgili dayanmaz!

Yay
Özgürlüğüne düşkündür Yay! Şehrin kalabalığına, işin rutinine, duygusal ilişkinin derinine fazlaca maruz kalırsa neredeyse delirir! Kendini nerelere atacağını, nasıl derin bir soluk alıp zihnini açacağını şaşırır! İlk uçağa, otobüse, taksiye atlayıp, bir an önce içinde olduğu sıkışmışlık hissinden uzaklaşır. Özgürlük ne kadar istendik ve sahip olması güç bir duygu da olsa! Yay’ın özgürlüğü çabuk sıkılıp, sık sık yer değiştirmesini sağlar ve duygusal ilişkilerde başına buyrukluk dert açar!

Oğlak
Oğlak zamanı planlamak ve yaşamını disipline etmek konusunda uzmandır. Herkesler zamanı kovalayıp, işlerini yetiştiremeyip stres çarklarıyla oynarken, Oğlak’ın sistemi tıkır tıkır işler. Buraya kadar her şey mükemmelken işin içine bir de ilişki girer! Oğlak plan dışı yaşamayı, spontane olmayı sevmez! İlişki de biraz savrulmayı, mantığı kapatıp duygulara katılmayı gerektirince, Oğlak orada çuvallar.

Kova
Aşk; duygusal bir ilişki biçimine başlamak için sahip olunması gereken hevesler bütünüdür. Kova’ya sorsanız, aynı dava uğruna kafa patlattığı, iki el pes attığı, herkesten biraz farklı konumlandırdığı bir arkadaşım diyebilir aşkı için! Hal böyle olunca, aşk duyguların uzağında kalıp ipleri rasyonellik ele alınca, durum biraz karışır! Kova’nın ilişkide olduğu kişi duygularına akıl danışıyorsa, bunca rasyonelliğin içinde mutsuz olabilir!

Balık
Balık harika bir aşıktır! Hangi kafayla ya da ne tür duygularla bu denli aşık olabildiği herkesçe merak konusudur! Balık’ın aşkı kendini sevmeye zorlayan, alışkanlıkların ötesine geçemeyen ilişkilerin keşkesidir. Şimdi de Balık’ın ilişkisinin tarafına geçelim! Bazen sevgili bu denli sonsuz bir aşkın tarafı olduğu için kendine yabancılaşabilir! Balık sevgilisine aşık olduğunu sanırken aslında idealize ettiği bir duyguyu tek başına yaşıyor olabilir. Ve bu kendisini anlayamayan ve fazla abartılı bulan sevgilinin sessizce uzaklaşmasına sebep olabilir.

alinti
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 18 Nisan 2021, 21:04   #2
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Koç fazla açık sözlü oluşuyla kendi sonunu hazırlar.

Maalesef

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 18 Nisan 2021, 21:06   #3
IRC Vip Üyesi
Lale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yay
Özgürlüğüne düşkündür Yay! Şehrin kalabalığına, işin rutinine, duygusal ilişkinin derinine fazlaca maruz kalırsa neredeyse delirir! Kendini nerelere atacağını, nasıl derin bir soluk alıp zihnini açacağını şaşırır! İlk uçağa, otobüse, taksiye atlayıp, bir an önce içinde olduğu sıkışmışlık hissinden uzaklaşır. Özgürlük ne kadar istendik ve sahip olması güç bir duygu da olsa! Yay’ın özgürlüğü çabuk sıkılıp, sık sık yer değiştirmesini sağlar ve duygusal ilişkilerde başına buyrukluk dert açar!

Dogru:)

 
Alt 18 Nisan 2021, 21:07   #4
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Oğlak zamanı planlamak ve yaşamını disipline etmek konusunda uzmandır.

Zaman takıntım var doğru tespit.

________________

~ E & B ~
 
Alt 18 Nisan 2021, 21:10   #5
Standart

Yay
Özgürlüğüne düşkündür Yay!
Evet.

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:23.