IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2020, 12:54   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2021 Yılı Burç Yorumları

2021 Yılı Burç Yorumları



KOÇ BURCU

2021 yılındaki Koç burcunun önceliğinin mal-mülk güvenliği olacak gibi görünüyor. Yılın başında başlayan bir düşüş atlatacaklar, fakat iş hayatında atılması gereken adımları etraflıca düşüneceklerdir. Bu aşama tırtılın metamorfozuna benzer çünkü birkaç ay içinde iş hayatlarının hangi yönde ilerleyeceğini gösteren bir kelebek belirecektir.

Bahar mevsiminin başlarında Koç burcu hazırlıklı olmayı, açık görüşlülüğü ve adanmışlığı hissedecektir. Amaçladıklarınızı gerçekleştirmeye başlayacaksınız. Ama yine de hayatınızın diğer yönlerini özellikle de sağlığınızı unutmayın, yeterince kulak asmazsanız hasta olabilir ve bu size olumsuz olarak geri dönebilir. İş her şey demek değildir, sağlığınıza, dostlarınıza ve ailenize de önem vermeniz gerekir.

Yaz ise Koç burcu 2021 yılında ilişkilerinde çıkış göreceği mevsimdir. Ciddi olduğunuz birisi varsa bir sonraki aşamaya geçmenin tam sırası. Beraber yaşamak mı istiyorsunuz? Partnerinize bunu teklif etmek mi istiyorsunuz? Yoksa çocuk sahibi mi olmak istiyorsunuz? Evren bu kararlar için arkanızda duracak. Duygusal yönünüz hiç olmadığı kadar yüzeye çıkmaya çabalayacaktır. Yine de aceleci davranışlarınıza dikkat edin

Burcun 2021 yılının ikinci yarısında Mars’ın Başak burcundaki pozisyonundan dolayı yaşayacağı şey; iş hayatında yükseliş. Evren önünüze yaratıcılığınızı ateşleyecek şeyler çıkaracak ve düşünmenizi sağlayacak. Önemli iş randevuların yanı sıra size yaratıcılık kazandıracak kişilerle buluşmaları da hesaba katın. Bir şeyler okumanızı da öneriyoruz çünkü bilgiyi bu dönemde çok iyi düzeyde kavrayacaksınız.

Yıl boyunca Koç burcu sağlığına çok dikkat etmeli. Bu burç altında doğan bireyler mevsim değişikliklerine karşı aşırı duyarlıdırlar ve bu nedenle yılın bu dönemlerinde hastalığa yenik düşebilirler. Ancak ihtiyacınız olan vitamini alarak ve düzenli egzersizler yaparak bunun önüne geçebilirsiniz.

Yılın bitimiyle Koç burcundan olanlar aşırı özgüvenliliğe dikkat etmeliler. 2021 yılında birçok şey başardınız ve varlığınızı yeni bir seviyeye taşıdınız ancak alçakgönüllülüğünüzü koruyun. Başarınız olması gerektiği gibi ya ödüllendirildi ya ödüllendirilecek. Bu konuda böbürlenmeyin ki arkadaşlarınız ve aileniz sizin itici olduğunuzu düşünmesin.

BOĞA BURCU

2021 yılı Boğa burcuna başkalarını anlayabilme gibi büyük bir yetenek kazandıracak. Bu toprak burcuna sahip olanlar genellikle girişimci, istekli ve kendinden emindirler ve sahip oldukları bu özelliklerle çevrelerindekilere ilham kaynağı olurlar. Hayatlarını daha iyi bir hale getirmek için derin bir arzu içerisinde olacaklar. Yaşamın neredeyse her anını yeniden değerlendirecek ve kurdukları planları bozacak hiçbir şey yollarında duramayacak.

Baharın başlangıcıyla Boğa burcu insanı hayatındaki tatmin olmadıkları şeyleri değiştirme ihtiyacı hissedecek- standartlarına uyum sağlamayan her şey hayatlarından çıkmak zorunda. Ayrıca onları daha da motive edecek muazzam zihinsel güce de bel bağlayabilirler. Burcun diğer işaret ettiği şey ise; özellikle iş hayatında ve ilişkilerde büyük ölçekli kırılmalara hazırlıklı olunması gerektiği.

Yazın, Jüpiter Balık burcunda olacak yani Boğa Burcu oldukça gözden ve ilgiden uzak kalacak. Buna rağmen ihtiyacı olan herkese yardım etmeye devam edecekler bunun karşılığında birkaç dürüst arkadaş edinecekler. Tabi ki bu sadece dostlukla sınırlı kalmayacak. Bu dönemde kendinizden çok memnun hissedeceksiniz ve hiçbir şey sizin keyfinizi kaçıramayacak.

Yılın ikinci yarısında burç düşüncelerinizi geliştirecektir. Çok şey düşünüyor olacaksınız ve çoğu zaman fikirlerin kökünün nerden geldiğini bile hatırlayamayacaksınız. Hangi işte çalışıyorsanız çalışın bu sizi iş hayatınızda bir yıldız yapacak – sahip olduğunuz devrimci fikirler ileriye yönelik iş hayatınızı olumlu etkileyecektir.

2021 yılı, Boğa burcu insanlarının kendilerine dayattığı aşırıcı taleplerin azalmasıyla daha pürüzsüz bir ilerleme görüleceği bir yıl. Hiç kimse mükemmel değildir ve sizden beklenilen şeylerle kendinizi kapana kısılmış hissettiğiniz anda yoga nefes teknikleri, meditasyon veya bitkisel çay içmenizi tavsiye ediyoruz. Bu saydıklarımız bir yükümlülüğün altına daha girmeden sakinleşmenize yardımcı olacaktır.

Yıl sonuna kadar uysallık seviyeniz tavan yapacak, yani bilmediğiniz şeylere bile kolayca adapte olacaksınız. Kendinizi her şeyi yapmaya hazırmış gibi hissedeceksiniz ve bu güç tüm Boğa burcuna sahip olan insanlar tarafından hissedilecek. Burcunuz, 2021 yılına hâkim olacak birçok sosyal zorluğu beraberinde getirecek. Ailenizle beraber tartışmasız ve rahat bir ortamda son ayların tadını çıkarın.

İKİZLER BURCU

İkizler burcuna sahip olanlar kendini yıpratıcı davranışlardan kaçınmalılar. Çok dengeli gözükecek olsalar da iç dünyalarında ara sıra kendileriyle savaş verecekler. İkizler burcuna bakıldığında 2021 yılında gönül rahatlığına kavuşmaya odaklanacakları görülüyor. Dünyanın işleyiş prensiplerini düşünerek derinlere dalacaksınız. Fakat bu manevi yönelimlerin üstesinden gelmenin zor olabileceğini unutmayın.

İlkbahar mevsiminde sahip olduğunuz ilişkilerin değişimlerine karşı tutumunuzu hesaba katmayı unutmayın. İlişkilerinizde memnun olmadığınız şeylerin hepsi gün yüzüne çıkacak ve bu son derece zor olacaktır. Fakat ilişkilerinizde uyumu sağlamak ve sizin gibi düşünen kişilerle buluşmak için kaçırılmayacak bir fırsat sunulduğuna da görmeye çalışın. Gelişmeniz için fazlasıyla fayda sağlayacaklardır.

Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte, Jüpiter’in Kova burcuna etkisi sebebiyle, İkizler burcu son derece yaratıcı olacak ve fikirlerini ister sanat ister iş ister mutfakta olsun mümkün olduğunca her yerde gerçekleştirmek isteyecekler. Burç, sorunsuz olacağınızı yani neredeyse hiçbir konuda probleminiz olmayacağınızı söylüyor. Bu enerji tüm 2021 yılı boyunca sizinle olacak bu sebepten ötürü enerjinizi hedeflerinize ulaşmak için kullanmaktan korkmayın.

Yılın ikinci yarısında kendi içinizde bir çatışma yaşayacaksınız belki bu çatışma fikirleriniz ile kalbiniz arasında olacak. Çaresiz hissederseniz güvendiğiniz birinden yardım isteyin. Bazen içinizi dökmek aklınızdakileri boşaltmak için birebirdir.

İkizler burcuna mensup olanlar ‘’bölünmüş’’ kişilikleriyle bilinir dolayısıyla bir bukalemun gibi değişebilirler. Sonuç olarak karamsar ve kararsız olmaya meyillidirler. Eğer burcunuz İkizlerse, burcunuz size dengenizi bulmanıza yardımcı olacak etkinlikler yaparak zaman geçirmenizi tavsiye etmektedir. Bunlar tai chi, yoga veya kişilik bütünlüğünü daha fazla zedeleyecek travmalardan kurtulmak için bazı teknikler olabilir.

Yılın sonunda hüsran kapınızı çalabilir. Böyle durumlarda hiçbir şeyin sonsuza kadar sürmediğini hatırlamaya çalışın. 2021 yılı sizin için çok yorucu bir yıl olacak ancak güçlü bir iradeyle bunun üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Yolunuza çıkan zorluklardan korkmayın. Güçlü olun ve yolunuza çıkan zorluklarla yüzleşin ki hak ettiğiniz ödüle kavuşasınız.

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu, burçlar arasında en hassas olan burçtur- hayatlarındaki her olayı çok kişisel olarak algılarlar. 2021 yılında burcunuz benzer bir enerjiyi beraberinde getirecek, ustalık gerektirse de aşırı duyarlılıklarından kaynaklanan gergin durumların üstesinden gelebileceklerdir. Evren duygularınızla birlikte çalışmaya ve böylece stresli durumların üstesinden kolaylıkla gelmeniz için size cesaret verecektir.

Örnek verecek olursak 2021 yılı ilkbaharında üzerinize vazife olan görevlerden bunalmış olabilirsiniz. Eğer sakinliğinizi korumaz ve önceliklerinize ışık tutmazsanız sinirsel bir çöküntü yaşayabilirsiniz. Yengeç burcuna mensup olanlar iş hayatının onlar için ne kadar önemli olduğunu değerlendirmek zorunda kalacak – çabalamaya değer mi yoksa başka bir şeyin arayışına girmek daha iyi mi olur.

Burç, yaz mevsiminde işteki durumun sakinleşeceğini işaret ediyor. Bu su burcu döneminde hayata gözlerini açan insanlar çevrelerindeki insanlarla aralarında mesafe olduğunu hissedecekler bunun sebebi ise Jüpiter’in Balık burcunda olacak olması. Bu sebepten ötürü yakın olduğunuz insanlar sizinle alakalı bir sorun olduğunu düşüneceklerdir. Onlara kendiniz ve eğlendiğiniz şeyler için biraz zamana ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Spor gibi fiziksel aktiviteler yaparken harika hissedeceksiniz. Olumsuz durumlarla uğraşırken biraz terleyeceksiniz fakat üstesinden gelecek ve sosyal çevrenize tekrar kavuşacaksınız.

2021 yılının ikinci yarısında fiziksel ve zihinsel sağlığınıza dikkat etmenizi öneririz. Bir hastalık atlatabilirsiniz fakat bunu sağlıklı beslenerek, egzersiz yaparak ve stresten uzak durarak kısa bir sürede üstesinden gelebilirsiniz. Bir kriz yaşayacak olursanız sizi hep destekleyen ve sizi en iyi anlayan ailenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Bu yıl içinde arkadaşlarınızı seçmeniz gerekecek bir dönemden de geçeceksiniz. Bulunduğunuz koşullar sizi, kimin ilerlemenize destek olduğunu kimin olmadığını düşünmeye itecektir. Bundan ötürü Yengeç burcu daha yarar sağlayacak ilişkilere odaklanmak için bir fırsata sahip olacaktır ve burcun altını çizerek anlatacağı şey şu olacaktır; hayatınıza yeni insanlar girecek ve onlarla beraber olmaktan çok zevk alacaksınız.

Yılın sonunda huzur ve sessizlik sizi bekliyor. Sezginiz zirvede olacak ve sizinle öyle açıkça konuşacak ki görmezden gelemeyeceksiniz. Eğer şüpheli bir şeyler döndüğünü düşünecek olursanız bilin ki bunun mantıklı bir sebebi olacaktır.

ASLAN BURCU

Burç, 2021 yılında Aslan burcundan olanlar için ilgi çekici deneyimlerle dolu geçecek gibi görünüyor. Bu yıl daha önce bulunmadığınız yerleri ziyaret etmek ve sohbet etmem dediğiniz hatta size hiç sevimli gelmeyen biriyle bile yakınlaşmak için iyi bir zaman. Bu yakınlaşmalara kafa tutmayın- belki de bunlar sizin önemli ölçüde ilerlemenize yardımcı olacaktır. Aslan burcu rutinden nefret eder bu yüzden bu yılın öngörülemez oluşu tam da istedikleri bir yıl olacak.

İlkbaharda bedeniniz ve zihniniz yeniden doğacak yani yaşamak için isteğiniz ve düşüneceğiniz birçok şey olacak. Zihinsel enerjiniz kimsenin bozamayacağı kadar güçlü olacak ve bu Aslan burcuna mensup olanların zirvedeymiş gibi hissedecekleri anlamına gelmektedir- fakat aşırı duyarlı olmaktan kaçının çünkü hüsranla sonuçlanabilir. Başkalarının hakaretlerini kişisel algılamaya meyilli olabilirsiniz- size duygularınızı gizlemenizi tavsiye ederiz. Onların tuzaklarından korunmanın tek yolu bu.

Yaz döneminde Jüpiter’in Kova burcunun üzerindeki etkisi sebebiyle size yakın olan insanlara, özellikle ailenize çok yardımcı olacaksınız. Burç, ilişkilerinizde sallanmalar hatta bir fikir ayrılığı bile olabileceğini ima etmektedir. Bunun üstesinden gelmede büyük bir role sahipsiniz, bu sorumluluğunuzdan vazgeçmeyin. Bunun yanında kendinizi önemsemeyi de unutmayın- bir tatil planı yapın veya spor yapmayı deneyin.

2021 yılının ikinci yarısında alışık olmadığınız deneyimler yaşayacaksınız. Örnek verecek olursak bu süreç bilmediğiniz yerleri gezmeye çıkmak sizin için çok harika bir fikir. Gözünüz arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz söz konusu olduğunda sizi sinsice takip edenlerde olsun – Bir gelişme olacak ve biri hayatınızı tepetaklak edecek.

Burç gelişmenizi istiyor fakat asıl soru buna hazır mısınız? Kariyeriniz başta olmak üzere önünüze çıkan zorlu mücadelelere girmekten çekinmeyin – üstesinden gelecek, mükafatını alacaksınız.

Yılın sonuna doğru rahatlamaları Aslan burcundan olanları memnun edecektir. Bütün 2021 senesi sizi aşırı derecede yordu ve kış mevsiminde ailenizle birlikte güzelce dinlenebileceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Bu beraberinde size daha zorlu mücadeleler getirecek, yeniden enerji dolacak ve birkaç hafta içinde derin bir nefes alıp en çok hayalini kurduğunuz şeyleri başaracaksınız

BAŞAK BURCU

Bir toprak burcu olan Başak çok becerikli, çalışkan ve sadıktır. 2021, Başak burcu için bir deneme sürecinden geçecekleri mücadelelerle dolu bir yıl olacak. Özünüzde ne yaptığını bilen bireyler olduğunuz için yolunuzdan şaşmayacaksınız. İş hayatınızda, sosyal çevrenizde hatta kendiniz için gelecek olan değişime hazırlıklı olun.

İlkbahar mevsiminde dış dünyayı yaratan şeyin aslında iç dünyanız olduğunu anlayacaksınız. Duygularınız fani dünyayı ayırabilme potansiyeline sahip bir dizi şeyi temsil eder. Düşündüğünüz şeylere dikkat edin. Ayrıca şimdi yaşam tarzıyla alakalı yaptığınız seçimleri yeniden değerlendirmenin tam sırası, daha taze besinler tüketmeye ne dersiniz? Ya da daha çok spor yapmaya? Bedeniniz ve ruhunuz size bu kararlarınızdan ötürü minnet duyacak.

Başak burcuna mensup olan bireyler yaz mevsimi geldiğinde sahip olduğu işte çalışmanın mantıklı olup olmadığının kararını vermek zorunda kalacaktır. Belki patronunuz veya işteki yükümlülükleriniz uzun bir süredir canınızı sıkıyordur. Neden başka bir tane aramayasınız ki? Bilinmeyen sulara yelken açmak gibi bir şey bu fakat 2021'teki burçlara göre Başak burcuna sahip insanların yanlış bir adım atma lüksünün olmadığının da altını çizmektedir. Her ne kadar başta sermayeniz az olsa da sonunda çok mutlu olacaksınız.

Jüpiter’in Kova burcunun üzerindeki etkisiyle 2021 yılında sizleri diğerlerini çok iyi anlayacağınız bir dönem bekliyor yani kendinizi onların yerine koymanız çok daha kolay olacak. Bu dönemde verdiğiniz iyi tavsiyeler olacak fakat kendi mutluluğunuzu da ihmal etmeyin – bazıları bunun bencilce olduğunu düşünse de bu sizin önceliğiniz olmalı.

İçinde bulunduğunuz ilişkiler şimdiye kadar fazlasıyla uyumluydu. Başak burcuna sahip insanlar çok büyük bir değişim yaklaşıyor. Burcunuza baktığımız zaman iletişimi kesmeye kadar uzanacak fikir ayrılıkları olacağını görebiliyoruz. Çok gözyaşı dökeceksiniz fakat zamanla her şeyin iyi bir sebep uğruna olduğunu anlayabileceksiniz.

Yılın sonunda burcun getirdiği her şeyin ne yazık ki üzerinize yıkılma gibi bir risk söz konusu bu demek oluyor ki ciddi anlamda zor bir süreç sizi bekliyor. Çok zor bir yıl geçirdiğinizi göz önünde bulunduracak olursanız bunun tamamen normal olduğunu anlayabilirsiniz. İhtiyacınız olduğu kadar dinlenmeyi unutmayın, bu zihninizin yorgunluğunu alacaktır. Her zaman acele etmenin bir anlamı yok.

TERAZİ BURCU

2021 yılı Terazi burcu için çok daha dengeli bir yıl olacağa benziyor fakat bu bazı şeyleri hafife almanın gerektiği anlamına gelmiyor. Eğer çevrenizdeki insanlara karşı aşırı ilgisiz davranırsanız itici olduğunuzu düşünebilirler. Fakat bilmelisiniz ki burç, 2021 yılı Terazi burcu için küçük büyük birçok başarı hazırladı ve bu geçmiş yıllara karşılık fazlasıyla hakkedilen bir mükafat.

İlkbahar mevsiminden itibaren kendinizi hem fiziksel hem zihinsel anlamda son derece harika hissedeceksiniz. Burç, spora başlamak için tam da sırası olduğunu söylüyor. Yapabilecek gibi hissetmezseniz kısa mesafe koşma veya esneme hareketleri gibi daha basit şeyler deneyebilirsiniz. Sizin muhtemelen her alanda daha yaratıcı olmanızı sağlayacak olan enerjiyi hissedeceksiniz.

Yaz aylarında Terazi burcundan olanlar yaptıkları işlerde kendilerini başarılı hissedecek, işte sırf bu yüzden dünyaya hitap edebilecek fikirlerini gerçekleştirmelerini öneriyoruz. Ancak hayatın sadece işten ibaret olduğunu sanmayın, eşinizle veya dostunuzla eğlenceli bir geziye çıkmayı deneyin.

Başlarda aşırıya kaçılan ciddiyetsizlikten bahsettik – buna 2021 yılının ikinci yarısında dikkat edin. Bunun yüzünden kişisel gelişimizle alakalı birçok fırsatı kaçırabilirsiniz. Sizi tam anlamıyla iyileştirecek birileri hayatınıza girebilir fakat bunu onlara hissettirmezseniz kısa sürede elinizden kayıp gidebilirler.

Öncelikle bu sene Terazi burcu için ders çalışmak önem arz etmektedir. Burç, Kova burcundaki Satürn’ün etkisi sayesinde bilgi almaya mükemmel bir şekilde ayarlanmış gibi olacağınızı gösteriyor. Bir alana uzun süredir ilgi duyuyorsanız neden bunun kursuna yazılmıyorsunuz ya da neden en azından kütüphanenizi bir kitapla süslemiyorsunuz? Bu yol ileride sizi mutluluğa kavuşturacak olan yol.

Bu yılın sonunda mükemmel bir yaratıcılık hissedeceksiniz ve bu belki de sanata ilgi duyacağınız anlamına geliyordur. Bu ister çizim ister müzik ister aşçılık ister el işi olsun kendinizi kesinlikle kaptırabilirsiniz. Ancak sakın ziyaret etmenizi ve desteğinizi bekleyen ailenizi unutmayın. Belki de onlarla gelecek sene tatile gitmeyi düşünebilirsiniz.

AKREP BURCU

Akrep burcundan olanlar çok hırslıdırlar ve 2021 yılı onlar için iş hayatında bazı zorluklar getirecek. Eğer uzun bir süredir bir proje üzerinde çalışma yapıyorlarsa bu yıl onlar için bir kırılma noktası olabilir. Para harcama konusunda tutumlu olmaya daha çok özen gösterin – aşırıya kaçmanız sizi olumsuz bir duruma sokabilir.

İlkbaharın başlarından itibaren düşündüğünüz birçok şey olacak bu nedenle sanki iş hayatınızı baştan aşağı değiştirmek gerektiğini hissedeceksiniz. Bilmediğiniz bir yola sapmaktan korkmayacaksınız ve korkmamalısınız da çünkü burcunuz bu yolun sonunda işten ayrılmanız pahasına da olsa sevinç ve mutluluğun sizi beklediğini işaret ediyor.

Yazın gelmesiyle eşinizle veya dostlarınızla tatile çıkmak kesinlikle zihninizi dinlendirmek için harika bir fikir. Çünkü son birkaç aydır maruz kaldığınız iş baskısını unutmanın en etkili yolu bu. Böylelikle 2021 yılının geri kalan süresi boyunca yetecek fiziksel ve zihinsel enerjiyi toplayabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında Akrep burcuna mensup olanlar ekonomik sorunlarla boğuşacakları bir dönem geçirebilirler – eğer kenarda bir birikmişiniz yoksa ailenizden istemeyi deneyin. Kredi çekmek size yarardan çok zarar getirebilir belki de başınızı soktuğunuz evi bile kaybedebilirsiniz. Ayrıca sakin kalmaya çalışın çünkü bu süreç sonsuza dek sürmeyecek ve mali durumunuz yeni bir ivme kazanacaktır.

Eğer gergin olmaya meyilliyseniz, burç size meditasyonun sakinleştirici tekniklerini ve yoga yapmanızı öneriyor. Fiziksel sağlığınız zihinsel sağlığınızla yakından bağlantılı bu yüzden taze meyve sebze yemek, düzenli olarak spor yapmak ve kediotu ve oğulotu gibi bitki çayları içmek size zarar vermeyecektir. Eğer bunlardan hiçbirini yapmazsanız 2021 yılı burç takvimine göre Akrep burcu için hüsran dolu ve kasvetli geçecek.

Balık burcuna Jüpiter’in etkisiyle, Akrep Burcu bu yılın son dönemlerinde yüksek düzeyde önsezi hissedecek. Ayrıca çok fazla felsefe yapacak ve hayatın anlamını bile sorgulayacaklar. Çok derinlere dalmak yerine çevrendekilerine kibarca bir şeyler yapmayı deneyin. Böyle şeyler dünyayı daha iyi ve daha katlanabilir bir yer kılmaktadır.

YAY BURCU

Bir ateş burcu olan Yay çok iyimser ve heveslidir ve bu özellikleri çevrelerine yaymaktan da çekinmezler. 2021 yılı Yay burcu için diğerlerine ilham kaynağı olmaktan ve kendileriyle alakalı bir şeyler yapmaktan ibaret olacaktır. Aile, eş ve dostluk ilişkileriniz daha uyumlu bir hal alacak. Fakat bu dönemde sağlığınız tehlike altında olabilir.

İlkbaharda onlarca kişi hayatınıza girebilir fakat belki de aralarından bir tanesinin niyeti sandığınız kadar saf değildir. Neyse ki, Yay burcu doğuştan güçlü bir önseziye sahiptir, bu yüzden birini tanımak onların çok fazla zamanını almayacaktır. Burç takvimi, başkalarıyla ilişkilerin ise şimdiye kadar hiç olmadığı gibi ilerleyeceğini göstermektedir.

Yazın başlarında fiziksel olarak kendinizi pek iyi hissetmeyeceksiniz; belki hasta bile olabilirsiniz bu yüzden bağışıklık sisteminizi C vitamini takviye ederek ve düzenli spor yaparak güçlendirmenizi öneriyoruz. Yay burcuna mensup olanlar fiziksel durumlarına hiçte faydası olmayan bir iş yoğunluğuyla boğuşuyor olacaklar. Biraz kendinizi düşünün, işleriniz bekleyebilir. Sağlığınız bir numaralı önceliğiniz olmalı.

2021 yılının ikinci yarısında çok uysal olacaksınız ve bu zor olsa bile her duruma adaptasyon sağlayabileceğiniz anlamına geliyor. Artık her sorunun çözümünü bulabiliyorsunuz bu sebepten ötürü çevrenizdekiler sizden tavsiye almak isteyebilirler. Ailenizle özel olarak ilgilenmelisiniz çünkü burç, ailenizin kesinlikle çok önemli bir şey olduğunu söylemektedir.

Jüpiter’in Kova burcu üzerinde bıraktığı etki sayesinde düşünceleriniz daha ilerici olacak ve bu yüzden kendinizin ve başkalarının sorunlarına getirdiğiniz çözümler her zaman geleneksel olmayacaktır. Burç takvimi yay burcu için 2021 yılında farklılıklar yapılabileceğini gösteren dersler oluşturacaktır – bazen farklı bir açıdan bakmak iyidir.

Yay burcu mücadelelerle dolu bir yılı geride bıraktı bu yüzden yılın son aylarında fazlasıyla hak ettikleri bir ara vermeliler. Bir hafta sonu güzellik salonuna gitmeye, ilgi çekici bir kitap okumaya veya hiçbir şey yapmadan rahatlamaya ne dersiniz? Zihinsel ve bedensel anlamda büyük ölçüde rahatlayacak ve önünüze çıkacak zorluklara daha hazırlıklı olacaksınız.


OĞLAK BURCU

Çok çalışkan ve bir o kadar da inatçı bir toprak burcu olan Oğlak burcunu yoğun bir sene bekliyor. Gerçek bir deneyime hazır olun – sakin kalabilmek genellikle zor olacaktır. 2021 yılın Oğlak burcunun yıldzı falı arkadaş, eş ve özellikle ailesiyle olan ilişkilerinde bükülmeler görüleceğini gösteriyor.

İlkbahar mevsiminde muhtemelen birileriyle çatışmaktan kaçınmayacaksınız – belki de aynı anda birçok kişiyle çatışıyor olacaksınız. Uzun süredir bir ilişkideyseniz ayrılmayla sonuçlanabilecek ağır kavgaların kapıda olduğunu unutmayın. Burç takvimine bakıldığında buna direnmenin anlamsız olduğunu görülmektedir. Çok daha ilgi çekici bir ilişki sizi bekliyor.

Yaz gelir gelmez Oğlak burcundan olanlar kendilerini asabiyetinden muhtemelen korumayacaktır. Belki aileniz arasında sineye çekemeyeceğiniz bir şey yaşanmıştır. Her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu unutmayın. Bu durumla aranıza mesafe koymayı deneyin çünkü müdahale edecek olursanız kötü tarafın siz olacağını unutmayın.

2021 yılının diğer yarısı daha sakin geçecek uyumlu ilişkilerin hayalini kurabilir ve yükümlülüklerinizin üstesinden kolaylıkla geleceğinizden emin olabilirsiniz. Burcunuz ayrıca daha fazla sorumluluğu beraberinde getirecek bir terfiinde kapıda olduğunu müjdeliyor. Sizce buna değer mi diye düşünüyor olacaksınız. Karar sizin – belki daha çok mesai yapacaksınız ancak öte yandan iş hayatınız daha cezbedici olacak.

Oğlak burcundan olanlar kendilerini de düşünmeliler. Bu dönem hobilerinizi geliştirebilmek için en doğru zaman, daha çok zevk alacak ve kendinizi bir süreliğine dinlendireceksiniz. Yaratıcı fikirleriniz doruğa ulaşmış ve bundan faydalanamamak gerçekten üzücü. Çok şey düşünüyorsunuz peki neden bunları gerçekleştirmeyi denemiyorsunuz? Eğer kendinize daha çok zaman ayırırsanız buna değdiğini göreceksiniz.

2021 yılının sonunda Satürn Kova burcunda olacak ve bu sizin bulunduğunuz çevreye ayak uyduramıyormuş gibi hissetmeniz anlamına geliyor. Düşüncelerinizi çözümlemenin vakti geldi, Oğlak burcuna kendiliğini ortaya çıkarabilmeleri için eşsiz bir fırsat verildi. Her yönünüzden memnun musunuz? Eğer değilseniz neleri geliştirebileceğinizi düşünün.

KOVA BURCU

Muhtemelen hiçbir hava burcu Kova burcu kadar arkadaş canlısı değildir. Diğerlerine yardımları dokunduğu ve eğlenceli bir kişilikleri olduğu için başkaları tarafından sevilirler. Asıl problem duygularını nasıl ifade edeceklerini bilmiyor oluşları ve bu yüzden bir şeyleri açıklamak yerine içinde tutarlar. Burç takvimine göre 2021 yılı Kova burcu için zor bir yıl olacak çünkü duygularını ifade etmek zorunda kalacaklar. Yoksa uzun süredir sahip oldukları kaliteli ilişkilerinden olacaklar.

Bahar mevsimi geldiğinde temponuz bir şekilde düşecek ve hiç ilerleme kaydetmiyormuş gibi düşüneceksiniz. Umudunuzu yitirmeyin. Bu dönemin bir kış uykusu olduğunu düşünün – zamanı geldiğinde beklediğinize değdiğini hissedeceksiniz. Rutin düzen sinirlerinizi bozuyor bu yüzden yeni bir hobi edinin veya uzun zamandır ilginizi çeken bir alanla ilgilenin.

Jüpiter’in Kova burcu üzerindeki etkisi sebebiyle yaz mevsimi biraz daha zor geçecek. Pişmanlık duyduğunuz bir şey yapmış olabilirsiniz, fakat eninde sonunda Kova burcu gerçeği söylemek zorunda kalacak bu yüzden bunu ertelemenin hiç manası yok. Burç takvimine baktığımızda dürüstlüğün buna değdiğini görmekteyiz. Dileklerinizi bir şişeye hapsedin ve bir defalığına da olsa açın. Belki başta kolay olmayacak fakat sonucunda pişman olmayacaksınız.

2021 yılının ikinci yarısında aileniz arasında bir kriz yaşanacak. Burç, daha önceleri aranızın iyi olmadığı kişilerle iyi anlaşmaya başlayacağınızı söylüyor. Bu yüzden aileniz bölünecek, önünüzde birçok yanlış anlaşılma var, bunları hesaba katmayı unutmayın.

Kova burcuna mensup olanlar endişeli olmaya meyillidir bunun üstesinden gelmeye çalışmazlarsa bu onlar için iyi bir son getirmeyebilir. Bunu atlatacağınızı ve sonrasında hiç olmadığınız kadar mutlu olacağınızı unutmayın. Her fırtına hayatınızı yerle bir etmez – bazıları yolunuzu açar ve büyümene yardımcı olurlar.

2021’in sonu fazlasıyla huzur dolu olacak fakat yalnız kalma ihtiyacı hissedeceksiniz. Belki de arkadaşlarınızla yaptıklarınızdan zevk almıyorsunuzdur fakat almaya çalışırsanız pişman olmayacağınızı söylemekte fayda var. Bazen çevrede yapılan bir değişiklik ve başkalarının görüşlerini almak fayda sağlayabilir.


BALIK BURCU

2021 yılı özellikle onlar için zor geçecektir. Fakat bu dönem size kendiniz hakkında birçok şey öğretecek ve dışardan kendi davranışlarınızı gözlemleyebilme şansını elde edeceksiniz. Çok fazla gözyaşı dökeceksiniz ve sinirleneceksiniz fakat bunun beraberinde eğlenecek ve mutlu da olacaksınız. Balık burcunun 2021 burç takviminde her şerde bir hayır olduğu net bir şekilde görülmektedir.

Jüpiter’in Kova burcunda olması sebebiyle birçok şey düşünüyor olacaksınız mesela işyerindeki yapacaklarınızı nasıl düzene sokacağınızı. Bununla birlikte sorumluk almaktan korkacak bu yüzden patronunuz sizden daha büyük şeyler yapmanızı istediğinde yapma isteğiniz olmayacak. Endişelenmeyin, burç eğer bu işi alırsanız pişman olmayacağınızı da söylüyor. Bu belki de kariyerinizin gelişimindeki gerekli olan adımdır.

Yaz mevsimi içinizde tuttuğunuz öfkeyi uyandıracak ve böylece çevrenizdeki insanlara sinirli görüneceksiniz. Böyle duyguları başkalarına yansıtmanın bir anlamı olmadığını unutmayın. Bunun yerine bir kum torbası alın ve bıkana kadar yumruklayın. Veya evde tek başınızayken ağzınızı yastıkla kapayıp çığlık atmayı deneyin veya tavanı seyredin. Bunun işe yaradığını gördüğünüzde şaşıracaksınız.

2021 yılının yarısına gelindiğinde kendinizi fazlasıyla yorgun hissedeceksiniz. Fakat daha hiçbir şey bitmedi ve şimdi öfkenin yerini keder alacak. Normalden daha duygusal hissederseniz yakın bir arkadaşınızın omzunda ağlamayı deneyin. Balık burcundan olanların bu tür ilişkilere ihtiyacı vardır ve ağladıktan sonra rahatladığını hissedeceklerdir.

Burçların her şeyi doğru çıkmayabilir fakat bu yılın sizin büyük ölçüde gelişmenizi sağlayacağı çok olası bir ihtimal. Duygularınız sayesinde arındınız ve yeni bir gelecek sizi bekliyor. Sakın korkmayın çünkü geleceğiniz geçmişinizden daha aydınlık olacak.

Balık burcuna mensup olanlar aileleriyle beraber yıl sonunda eğlenecekler – birinin ihtiyacı olduğu an elini uzatmaktan çekinmeyecekler. Çok şey atlattınız bu yüzden çıkıp gezmenin bir zararı olmaz – doğa gezisine çıkın veya hafta sonunuzu güzellik salonunda geçirin. Bu rahatlamayı hiç şüphesiz hak ediyorsunuz ve bu sizin başka şeyler hakkında düşünmenize de yardımcı olacak. Özellikle eşinizle veya arkadaşlarınızla giderseniz çok eğleneceksiniz – kahkaha atmak ruha iyi gelen ilaçların başındadır.




- Alıntı -
________________

~ E & B ~
 
Alt 05 Aralık 2020, 13:04   #2
Mind matter..
Nelly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İkizler tabı yıne bıldıgımız gıbı.. ;d

________________













Hayvan sevgisi, insanın iç dünyasında açan en güzel çiçektir. 🐾

 
Alt 06 Aralık 2020, 12:51   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

caağnım burcum

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 07 Aralık 2020, 02:15   #4
IRC Vip Üyesi
Romeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Canım bizi neden hep gömüyorlar burclardan sogudum

________________

"̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶"
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:46.