IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Tonyukuk


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Ağustos 2020, 21:17   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burcuna Göre Whatsapp’ta Neden Engeli Yedin?

Hepimizin başına gelmiştir. Hoşlandığımız biriyle mesajlaşmaya başlamışızdır, her şey çok iyi gidiyordur, kahkahalar havada uçuşuyor, esprilerin adeta ardı arkası kesilmiyordur. Ama birden bir şey olur ve o her gün neredeyse 7/24 konuştuğunuz kişi yazmayı birdenbire bırakır. Mesajlarınıza ya soğuk ve kısa cevaplar verir ya da ölü taklidi yaparak umudu kesmenizi bekler. Hatta daha da ileri giderek engeli basıp, hayatına kaldığı yerden devam eder. Peki ne olmuş da işler bu hale gelmiştir? Cevabı burcunuzda yatıyor. İşte burcuna göre Whatsapp’tan neden engel yediğin!

Koç
Bazen gerçekten sabırsız olabiliyorsun. Biriyle konuştuğun zaman sana hemen o saniye cevap vermesini bekliyorsun. Eğer sen zahmet edip zaman ayırdıysan o da ayıracak diye düşünüyorsun. Aynı zamanda potansiyel sevgilinle konuşurken bir an eğlenceli ve flörtöz olabilirken bir an kaba ve kısa cevaplarla konuyu geçiştiriyorsun. Zaman zaman agresif bir tavır takındığını da belirtelim. Her an saldırmaya hazır göründüğün için karşındaki yanlış bir şey söylemeye korkuyor. Böyle ilişki olmaz olsun deyip engeli basıyor ne yazık ki.

Boğa
Bağlanma konusunda biraz hızlı mı davranıyorsun sanki? Potansiyel sevgilinle konuşmaya başlayalı çok olmadı ama sen kendisine bir sürü kural koydun bile. Kimseyle takılıp, konuşmasını istemiyorsun, bütün odak noktası sen de olsun istiyorsun. Beklentilerini açıkça belirttiğinde herhangi bir tartışmaya mahal bırakmıyorsun, uzlaşma en sevdiğin şey değil. Kendine göre kuralların var ve konuştuğun kişinin de buna uymasını istiyorsun. O da kendini gerçekten ifade edeceği ya da hoşlandığı şeyi yapacağı alana sahip olmadığını fark edince elveda demesi çok zaman almıyor.

İkizler
Senin de bildiğin gibi tutarlılık konusunda bir dünya markası değilsin. Söylediğin şeyler genelde doğru ama hareketlerin asla söylediklerini takip etmiyor. Rutin şeylerden ya da birine takılıp kalmaktan hoşlanmıyorsun. Bu yüzden de sadece senin için uygun olduğunda ulaşılabilir oluyorsun, canının isterse yani. Bunun yanında uzun süreli ortadan kaybolmalarınla biliniyorsun. Dillere destan kararsızlığınla bir gün birine ilgi duyarken, ertesi gün hiç de öyle hissetmiyorsun. Duyguların o kadar hızlı değişiyor ki. Hal böyle olunca da potansiyel sevgili adayların ne istediğini bilmediğin için senden uzak kalmaya karar veriyor. Herkes senin karar vermeni beklemez ki.

Yengeç
Hassas doğan ve yabancılara öyle kolay kolay güvenmeyişin, ilk etapta iletişime geçmeni, bir şeyler paylaşmanı engelliyor. Bu durum da seninle konuşmayı zorlaştırıyor, özellikle de online alemde. İnsanlara kendini açıp onlara bir şans verme konusunda çok istekli olduğunu söyleyemeyiz, ee böyle olunca da çoğu muhabbet gerçekten başlamadan bitiyor. Biraz daha cesaret ve kendini akışa bırakarak bu problemin üstesinden gelebilirsin, sana inanıyoruz.

Aslan
Hayran olmalarına bayılıyorsun ve biri sana prens/prenses gibi davranmadığında hiç de hoşuna gitmiyor. Bir Aslan olarak dünyanın en esnek insanı olduğunu söyleyemeyiz. Sen birine ancak senin kafa yapına yakınsa, aynı değer ve inançları paylaşabiliyorsan yaklaşabiliyorsun. Eğer potansiyel sevgili adayın senin ideal sevgili tanımına uymuyorsa, hemen geri çekiliyor ve çaba göstermeyi bırakıyorsun. Tabi karşındaki de bunu hissediyor ve yüksek standartlarını karşılayamayacağı korkusuyla konuşmayı uzatmayı tercih etmiyor.

Başak
Öncelikle sana biraz sakinleşmeni tavsiye ediyoruz. Seninle konuşan biri sürekli eleştirildiğini hissediyor. Hal böyle olunca da sana açtıkları konularda temkinli oluyorlar ve derin bir sohbetten ziyade daha yüzeysel konularda takılıp kalıyorsun. Bir de hep çalışıyor, işi her şeyin önüne koyuyorsun. Sevgili adayın ise günün sonunda gevşeyebilen ve her şeyin mantıklı olması gerekmediğini düşünen birini istediği için kendi yoluna gidiyor. Büyük ihtimalle daha az eleştirildiği bir yere.

Terazi
Herkes gibi biz de biliyoruz ki sen bu dünyaya barışı, huzuru yaymaya geldin sevgili Terazi. Aşırı sevecenliğin, sempatik tavırlarınla başını döndüremeyeceğin biri yok. Ama sürekli karşındakini düşünmek, onun hayatını gül bahçesine döndürmeye çalışmak gibi ekstrem huyların var. Konuşurken karşındakini kırmamak, üzmemek için kendi düşüncelerinden taviz veriyorsun ve fazla destekleyici bir tavır takınıyorsun. Tamam herkesin hoşuna gider ama bir yere kadar, karşındaki bir yerden sonra sadece kendisini onaylayan değil, yeri geldiğinde tartışmadan kaçmayacak birini aramaya başlayacak.

Akrep
Kıskanç olmak başlarda belki bir parça hoş gibi görünse de çoğu kişi bunun hastası değildir. Potansiyel sevgilinle konuşurken konuyu bir şekilde senin dışında etkileşimde bulunduğu kişilere getiriyorsun. Onlarla zaman geçirdiğinde potansiyel sevgiline kızıyor ve kötü davranmaya başlıyorsun. Hal böyle olunca da karşındaki insan daha şimdiden böyle oluyorsa, ilişkinin ilerleyen safhalarında neler olmaz ki diye düşünmekten kendini alamıyor. Benim biraz düşünmem gerek deyip, kayıplara karışıyor ne yazık ki.

Yay
Laf çok icraat yok. Hep söz veriyorsun ama tutmuyorsun. Potansiyel sevgili adaylarını bir şekilde bu durumu telafi edeceğin konusunda inandırıyorsun ama nadiren yerine getirebiliyorsun. Karşındaki ise nasıl tepki vereceğin konusunda ya da duygularını önemsiz bulacağın korkusuyla sana açılamıyor. Aynı zamanda söyleyeceğin şey ne kadar kaba olursa olsun direkt konuya giriyorsun ve içinden geçeni söylüyorsun. Karşındaki insanın bununla uğraşmak istememesi de normal ama.

Oğlak
Duygusal ne olursa olsun kaçma eğilimine sahipsin. Potansiyel sevgili adayın tam da muhabbetin ilerlediğini ya da senin daha fazla paylaşımda bulunacağını düşündüğünde hemen konuyu kapatıyorsun. Kimse nasıl hissettiğini anlamıyor. Ondan hoşlanıyor musun? Seni kızdıracak bir şey mi söyledi? Ondan etkilendin mi? Kim bilir? Karşındaki seni soğuk nevale olarak görüyor. Çok da önemsiyor gibi durmuyorsun, halinden memnun gibisin. O da ne yapsın, soğuk soğuk takılmak yerine aşkın ateşli kollarına koşuyor.

Kova
Her şeyi sen biliyorsun. Bütün cevaplara sen sahipsin ve insanlara ne kadar bilgili olduğunu göstererek eğleniyorsun. Haklı olmak seni mutlu yapıyor. Hal böyle olunca potansiyel sevgilin kendi fikrini belirttiğinde ya da oldu ki yanlış bir fikirle çıkageldi, zaman kaybetmeden “canım o öyle değil” diyerek düzeltmeye girişiyorsun. Sevgili adayınla konuşma tarzın öğrencisine ders veren bir hocayı hatırlatıyor. Sen de hak verirsin ki kimse kendisine saygı göstermeyen ve ona eşiti gibi davranmayan biriyle değil beraber olmak, konuşmak bile istemez.

Balık
Bazen çok hızlı açılıyorsun ve bazı insanları korkutacak kadar güveniyorsun. Potansiyel sevgilin daha tam adını öğrenemeden, sen ona hayat hikayeni anlatmış oluyorsun. Ona çok yaklaşmış gibi görünüyorsun ama çekip gitme potansiyeline de sahipsin. Duygularının seni yönetmesine izin veriyorsun ve bu da sohbetlerde sorun yaratıyor. Karşındaki aşk yolculuğuna atılmaya kararlı ve cesur birini istiyor ne yazık ki.


alıntı
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 02 Ağustos 2020, 21:19   #2
Standart

Sevgilim varmış ama benim bundan haberim yokmuş. 🤓

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:11.