IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Temmuz 2020, 19:18   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Her Şartta Dışlandığını Hisseden 5 Burcu Açıklıyoruz!

Partilere çağrılmıyor musun? Arkadaşların senden habersiz buluşup sana haber vermeyi “unutuyor” mu? Sınıf arkadaşlarının düzenledikleri etkinliklerden Instagram’a koydukları storyleri sayesinde mi haberdar oluyorsun? Tüm bunların karşısında aldığın tek cevap ‘Ah canım, bir sonrakine söz’ mü? Dışlanmak, yalnız bırakılmak berbat bir histir. Bu konuda hemfikir olmayan da yoktur. Birçoğumuz, çocukluk yıllarımızdan beri aşina olduğumuz bu duygulara zaman zaman kapılabiliriz. Dünyanın en bağımsız ve yalnızlığıyla en mutlu olan insanı bile olsan, davet edilmediğini öğrenip buna bozulabilirsin. Bu çok normaldir. Ama bazılarımız dışlanmışlık hissine daha sık kapılabilir. Gerçek olmayan, sadece kafanda kurduğun durumlarda bile dışlandığını hissediyor olabilirsin. Duygusal olduğun için, büyüyemediğin için, geçmiş yaraların olduğu için bu hisler sana geliyor olabilir. Eğer bu hislerle cebelleşiyorsan, muhtemelen aşağıdaki burçlardan birine mensup olabilirsin! Merak ettiysen hemen başlayalım!

Duygusal Balık Burcu

Zodyak’ın en duygusal burcu olan Balık, kendine acıma duygusunu en yoğun yaşayan burçtur. Olaylardan çok kolay etkilendiği için her şart altında kendisini bir kurban olarak görebilir. İçinde bulunduğu durumu ajite etmeye çalışabilir. Kendi kafasında dışlanıyor olmasına uygun bir senaryo yazıp kendisini buna inandırabilir. Kendisine karşı da dürüst davranmadığı için dışlanmışlık duygusuna girmeyi ve orada kalmayı tercih eder.

Kindar Akrep Burcu

Duygu yoğunluğu yüksek bir başka burç olan Akrep burcu, genel olarak kıskançlık duygusunun esiri olur. Alakasız ve plansız bir şekilde karşılaşıp bir yerde bir kahve içmek isteyen iki arkadaşı, ona haber vermezse ve o bu olayı sosyal medyadan öğrenirse kıyamet kopabilir! Kıskançlığına yenik düşerek, doğru olmadığı halde kendi olmadan her şeyin daha güzel olduğunu bu nedenle de dışlandığını düşünmeye başlayabilir.

Alıngan Yengeç Burcu

Hepimizin bildiği gibi Yengeç burcu alınganlığı ile meşhur bir burçtur. Bu nedenle etrafındaki herhangi birinin söyleyebileceği bir söz, onu kırmaya yeter de artar bile. Dışlanmış hissetmek Yengeç burcu için zaten yeni bir şey değildir. O kadar çabuk içine kapanır ki etrafındaki insanlar ne olduğunu anlayamaz bile. Kendisini yeniden iyi hissedene kadar da kabuğundan dışarı çıkmaz.

Evhamlı Terazi Burcu

Dışarıdaki insanların varlığına ve düşüncelerine fazlaca ihtiyaç duyan bir diğer burç da Terazi burcudur. Onay olma ihtiyacı duyan Terazi burcu insanların ona nasıl davrandığı ve içlerine alıp almadığı konusunda oldukça takıntılıdır. Onaylanmazsa karşısındakini kızdırdığını ya da onu kimsenin sevmediğini düşünür. İnsan ilişkilerinde karşısındakinin niyetini incelemek ve üzerine düşünmek yerine sürekli olarak kendi yeterliliğini sorgular.

İçine Kapalı Boğa Burcu

Boğa burcu bazı konuları çok kişisel algılayabilir ve bunu paylaşmak için güvendiği insanlara ulaşmaya çalışabilir. Güvendiği insanlar o an için müsait değilse ya da ilgilenmeleri gereken başka bir öncelikle varsa Boğa burcu dışlandığını hissederek onlara bilenebilir. Ona güvenenlerin güvenini asla boşa çıkarmayan sadık Boğa burcu, kendisine aynı şekilde davranmayan arkadaşlarının üstünü çizer.


alinti
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 03 Kasım 2023, 18:40   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Dislandigimi bazen hissettiğim oluyor ama yokum

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 07 Kasım 2023, 19:49   #3
Standart

Yokmuşum hımm.

________________

https://megaresim.com/upload/5232d0a2.gif
 
Alt 08 Kasım 2023, 13:34   #4
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Aslanı dışlayamazsın zaten dua et etrafında aslan var

________________

Her Şartta Dışlandığını Hisseden 5 Burcu Açıklıyoruz!
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:21.